Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 13 resultaten gevonden.

MONURIL GRANULAAT 3000MG/ 8G IN SACHET

12 April 2018

Na vele malen blaasontsteking gehad. Elke keer antibiotica gehad die niets hielpen 1e dat ik monuril kreeg was volgende dag al veel beter! Vanavond weer een zakje helaas weer een blaasontsteking bij de eerste keer geen bijwerkingen gehad hoop deze keer ook niet top middel ????

MONURIL GRANULAAT 3000MG/ 8G IN SACHET

17 November 2017

Ik heb na een keer monuril gebruikt en deblaasontseking was over na meerdere kere een ander middel te hebben gebruikt

MONURIL GRANULAAT 3000MG/ 8G IN SACHET

24 October 2017

Heb het 25 jaar geleden al ontdekt in Zwitserland, mijn blaasontsteking is mss nog 2x teeuggkomen na al die jaren, nergens meer last van omdat het granulaat in je klieren blijft waardoor het preventief te werk gaat tegen de bacterie, voor mij nooit meer een antibiotica kuur

MONURIL GRANULAAT 3000MG/ 8G IN SACHET

5 August 2017

Erg fijn medicijn! Vroeger altijd bij een blaasontsteking een week lang tabbleten slimme. Nu slechts een maal een zakje oplossen en de volgende ochtend zijn alle klachten verdwenen. Geen nare bijwerkingen gehad, precies ingenomen zoals het stond beschreven dus twee uur voor inname niks meer gegeten of gedronken en de blaas goed legen voor inname.

MONURIL GRANULAAT 3000MG/ 8G IN SACHET

2 August 2017

Na een kuurtje te hebben gehad van 5 dagen nutrofurantoine, na 4 weken nogmaals naar de ha omdat ik het idee had dat het niet helemaal weg was. Toen Monuril gekregen. Ik was wat huiverig voor de bijwerkingen en dat was niet geheel onterecht. De nacht ging eigenlijk best goed maar 's-ochtends wakker geworden met een versnelde pols en zweten en beetje teneergeslagen gevoel. Huisartsenpost gebeld, maar die vonden het niet alarmerend en als het erger werd, moest ik maar weer contact opnemen. In de loop van de ochtend werd dat minder, maar na 2 dagen nog niet helemaal weg. Nu hopen dat die ontsteking weg is, dan is het nog ergens goed voor geweest.

MONURIL GRANULAAT 3000MG/ 8G IN SACHET

29 December 2016

14 december 2016 blaasontsteking, huisarts geweest, in urine was niet duidelijk een blaasontsteking te zien. Omdat de klachten voor mij herkenbaar waren toch nitrofurantoine 50 mg voorgeschreven. Had na een week niet het gevoel dat het helemaal weg was. 26 december weer blaasontsteking. Huisartsenpost gebeld, binnen een paar uur kon ik komen. En ja hoor weer een blaasontsteking. Voor de eerste keer Monuril 3000 voorgeschreven, na 2 dagen had ik het gevoel dat de blaasontsteking weg was. Heb 1 keer diarree gehad, een paar dagen raar gevoel in mijn lijf, en nu 3 dagen verder nog steeds maagklachten, alsof je heel veel gegeten hebt. Apotheek gebeld hoelang die klachten konden duren, die adviseren mij de huisarts even te bellen. Huisarts gebeld, die zeiden mij dat het met 2 of 3 dagen over moet zijn, moet nog even afwachten dus, wordt het in het weekend erger dan bel ik de huisartsenpost. Bij de volgende blaasontsteking wil ik geen Monuril 3000 meer, ik vind die maagklachten een vervelend gevoel.

MONURIL GRANULAAT 3000MG/ 8G IN SACHET

17 June 2016

Geen last van bijwerkingen en het hielp binnen een dag. Ik zeg top medicijn.

MONURIL GRANULAAT 3000MG/ 8G IN SACHET

20 February 2016

Gisteravond voor het slapen ingenomen, nu bijna 24 uur na inname geen enkele last van bijwerkingen gehad. Maar merk ook weinig tot geen verbetering mbt de blaasontsteking. Had hiervoor al antibioticakuur gehad die niet aansloeg. De meeste gebruikers ervaren lees ik hier binnen paar uur verbetering. Vrees dus dat dit ook niet aanslaat.

MONURIL GRANULAAT 3000MG/ 8G IN SACHET

18 December 2015

Monuril heeft mij fantastisch geholpen. Een sachet twee uur na mijn avondmaaltijd innemen en de volgende dag kon ik al langdurig op pad zonder angst dat ik naar het toilet moest. Ook geen bijwerkingen gehad. Jammer dat anderen er geen baat of bijwerkingen bij hadden.

MONURIL GRANULAAT 3000MG/ 8G IN SACHET

16 August 2015

Vrijdagavond dit medicijn ingenomen en zaterdag nog veel last gehad en ook erg veel buikpijn. Nu zondagmorgen heb ik vreselijke diarree, de blaasontsteking is volgens mij wel minder, maar deze bijwerking is erg lastig. Nu maar hopen dat de blaasontsteking over is.

MONURIL GRANULAAT 3000MG/ 8G IN SACHET

15 August 2015

Gisteravond ingenomen, maar ik voel helaas geen enkele verbetering, nog steeds buikpijn en erg beroerd.

MONURIL GRANULAAT 3000MG/ 8G IN SACHET

25 July 2015

Ik hen 1 zakje voor het slapen gaan ingenomen. Welke slaap? Ben doodziek geworden. Alle bijwerkingen (1 op 10 geen geringe kans dus) te pakken. Vanochtend bovendien bloed in mijn urine. Ik verbaas me er over dat dit voorgeschreven mag worden.

MONURIL GRANULAAT 3000MG/ 8G IN SACHET

6 May 2015

Ik had ook een blaasontsteking ooit en kreeg van alles en niks hielp. Op een gegeven moment zou ze me iets geven dat besteld moest worden, maar dat was er al de volgende dag (monuril). Ik heb de sachet ingenomen en werkte beter dan alle andere middelen en geen bijwerkingen. Vervolgens kreeg ik het nog een keer en hielp het niet zo fantastich, maar nu ik het weer heb ga ik toch weer voor Monuril, want het is nog maar net begonnen en misschien slaat het dan allemaal beter aan. Ik vind ook dat dit middel gewoon bij de da kruidvat of apotheek zo gekocht moet kunnen worden. Ondanks dat ik vorige keer er geen baat bij had blijft het middel toch bij mij in trek en zonder bijwerking. Top middeltje.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel