Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 5 resultaten gevonden.

NEVANAC OOGDRUPPELS 3MG/ ML FLACON 3ML

21 October 2020

Een opmerking over Nevanac 3 mgr/ml oogdruppels. Geen probleem met de oogdruppels zelf. Maar het flesje is niet handig in gebruik. Heel klein en zeer stug om in te knijpen. Daardoor duurt het heel lang ,voordat er een druppel uitkomt. Het is dan ook moeilijk ,om niet met je oog te knipperen. De druppel valt dan net op je ooglid ipv in je oog. Vooral voor ouderen onhandig na een staaroperatie. Ik ben ervan overtuigd ,dat ouderen minder hulp nodig hebben met het druppelen , als het flesje niet zo stug is.

NEVANAC OOGDRUPPELS 3MG/ ML FLACON 3ML

29 June 2020

Ik moet 1 maal per dag in de avond 1 maal druppelen. Ben nu een week bezig, komt er haast niet uit. Ik moet nog drie weken maar er komt nu helemaal niks meer uit, het flesje is leeg. Dus ik ga het ziekenhuis straks even bellen.

NEVANAC OOGDRUPPELS 3MG/ ML FLACON 3ML

13 March 2017

Deze oogdruppel is lastig aan te brengen en kost veel moeite. De vloeistof is dik, het plastic flesje klein en van stug materiaal gemaakt. De inhoud zou voor het mooie wel wat meer mogen zijn. Jammer om te lezen dat diverse mensen hier hinder van ondervinden, zelfs al vanaf 2015. Hoop dat met de geplaatste reacties een zinvolle actie richting de fabrikant gedaan kan worden.

NEVANAC OOGDRUPPELS 3MG/ ML FLACON 3ML

28 September 2016

Het is een erg stijf flesje, moeilijk om er een druppel uit te knijpen. Flink hard schudden helpt!

NEVANAC OOGDRUPPELS 3MG/ ML FLACON 3ML

11 December 2015

Veel te stroperig en nog uren wazig zien.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel