Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 7 resultaten gevonden.

NEVANAC OOGDRUPPELS 3MG/ ML FLACON 3ML

1 April 2018

Over de werking van Nevanac heb ik als leek geen oordeel. Wel over het minuscule flesje dat niet bijdraagt aan het correct toe dienen van de "taaie" druppels. Is daar nu echt niets aan te doen? Ik zie dat veel klachten al aardig oud zijn. Zou van producent graag weten of er niets aan te doen valt. Of als dat wel mogelijk is, waarom dat nog steeds niet gebeurd is.

NEVANAC OOGDRUPPELS 3MG/ ML FLACON 3ML

20 April 2017

Wanneer je het flesje even in je handen houd zodat het iets warmer wordt is het makkelijker te gebruiken. Tip van een assistent van een oogarts.

NEVANAC OOGDRUPPELS 3MG/ ML FLACON 3ML

6 April 2017

Patiƫnten klagen over te dikke druppels die niet uit het flesje te krijgen zijn.

NEVANAC OOGDRUPPELS 3MG/ ML FLACON 3ML

9 February 2017

In 2015 kreeg ik het voorgeschreven, mini flesje, niet open te krijgen, keihard. Bewust toedienen van 1 druppel is gewoon niet mogelijk. In 2015 Belgische producent gebeld en gemailed: allee meneer, we weten dat het niet toe te dienen is, we zijn ermee bezig. Nu in 2017 tweede staaroperatie, weer Nevanac voorgeschreven gekregen, ik dacht "ze zullen het toch wel verbeterd hebben". Vandaag geprobeerd, nog steeds zelfde waardeloze flesje, ga morgen boos worden bij mijn apotheek.

NEVANAC OOGDRUPPELS 3MG/ ML FLACON 3ML

6 December 2016

Zeer moeilijk te doceren door stug materiaal van flacon, niet juiste viscositeit vloeistof, stuitert uit oog plooi, te kleine inhoud en geen controle op inhoud, onbeschoft duur.

NEVANAC OOGDRUPPELS 3MG/ ML FLACON 3ML

30 August 2016

Zelfde bezwaren als anderen bij gebruik nevanac. Het is stroperig dik waardoor druppels te groot zijn. Gevolg, 3mg. bedoeld voor 4 weken in 1 week verbruikt. Dus dosering te hoog. Hoe dit te voorkomen. Teveel van het middel gebruiken mag niet volgens bijsluiter.

NEVANAC OOGDRUPPELS 3MG/ ML FLACON 3ML

6 December 2015

Het druppelen is lastig, de dikke vloeistof komt heel traag uit het kleine flesje. Een druppellaar helpt als je het alleen bent, je moet niet knijpen in het flesje maar op de bodem van het flesje drukken. Het flesje een poosje in je hand houden helpt ook. Voor gebruik het flesje met de punt omlaag 1x schudden helpt ook.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel