Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 24 resultaten gevonden.

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

18 June 2019

Ik neem vanavond de laatste pil in na een kuur van 3 maanden. Ik weet niet of het door deze antibiotica komt maar elke nacht wordt ik zwetend wakker, ook overdag last van zweten in mijn nek. Ook zeer slecht slapen en nergens zin in. Ik lees hier ook berichten die overeen komen met mijn klachten. Kon het eerst niet plaatsen waarom ik dit heb maar dan ga je op de laatste dag van de antibiotica kuur googlen en dan vind je deze site. Voortaan eerder doen maar.

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

6 February 2018

Bah wat een vresselijke medicijn. Ik werd er helemaal gek van en ik raakte opeens in depressie!!! Heel erg ongelukkig en maakte me zwaar agressief. Ik raakte binnen 2 dagen zwaar depressief en slapeloos. Daarnaast een geiriteerde huid ook Bah

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

14 January 2016

Veel hoofdpijn, spierpijn en grieperig gevoel. De hele dag niet lekker voelen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

10 November 2015

Ik gebruik dit medicijn nooit meer. Hoofdpijn, pijn op de borst en bovenrug, maagpijn, tintelingen in vingers, misselijk tegen braken aan, erg duizelig, zweten en brandend gevoel in het gezicht en een erg depressief gevoel en nare druk in het hoofd naast de hoofdpijn die ik er al van had. Ook brandende keel soms. Zeer vervelend medicijn!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

7 October 2015

Binnen 24 uur waren de klachten van blaasontsteking verdwenen. Wel een verminderde eetlust en een opgeblazen gevoel de gehele dag.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

17 September 2015

Ik werd erg misselijk na een half uur, tegen flauwvallen aan en het gevoel tot overgeven en diarree.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

29 April 2015

Na twee dagen werd ik misselijk. De vierde dag had ik geelzucht. Mijn leverwaarden de alat gestegen naar 2700. Krijg nu nog allerlei onderzoeken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

15 February 2015

Vreselijke medicijnen, ontzettend misselijk, hoofdpijn, pijn in buik en heel er last van mijn longen! Kortademig en week gevoel. Deze wil ik nooit meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

12 October 2014

Enorm veel buikpijn, geen eetlust, duizelig en vermoeidheid. Bah ben blij als ik ermee klaar ben.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

15 June 2014

Niet meer op mn benen kunnen staan van de duizeligheid, misselijk, aan de rees, moe, beroerd en nog meer buikpijn als eerst. Maar ik moet t afmaken :(

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

14 June 2014

Ik ben er zo depressief van geworden, voelde mij doodongelukkig, heel erg moe en ook behoorlijk agressief, wilde iedereen wel een knal voor de kop geven. Heb nog een dag te gaan daarna op vakantie. Hopelijk ga ik me weer snel gelukkig voelen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

15 March 2014

Moe, misselijk, diarree, benauwd, vuurrood gezicht, griepklachten, spierpijn, opgeblazen buik. En de blaasontsteking niet verdwenen. Weer huisarts. Niet oke dus!!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

14 March 2014

Mijn tante van 83 moest dit medicijn gebruiken en kreeg last van ernstige benauwdheid. Was niet meer in staat te lopen, heel moe en misselijk. Van de apotheek moest zij direct stoppen met innemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

9 March 2014

De klachten van de blaasontsteking verdwenen na 2 dagen, maar ben erg moe, duizelig en heb continu hoofdpijn (koortsig) gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

1 March 2014

Ik ben met 3 dagen geleden met dit medicijn begonnen, heb wel minder last van druk op de blaas maar voel me helemaal niet goed, ik ben erg moe heb steeds hoofdpijn en voel tintelingen door mijn lijf, vooral handen en voeten maar zal toch maar proberen deze kuur af te maken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

20 February 2014

Sinds ik dit middel gebruik heb ik over m'n hele lichaam en vooral op m'n hoofd verschrikkelijke jeuk, ik heb t gevoel of m'n hoofdhuid in de fik staat en er duizenden mieren in m'n hoofd huid zitten. loop de hele dag te krabben, ik weet niet of dit normaal is en hoop dat iemand me t kan bevestigen !!! groetjes jolanda benjamins

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

12 February 2014

Ik heb de kuur net afgemaakt en de pijn is weg. Ik heb nog wel af en toe dat ik ontzettend nodig moet, zomaar ineens. Dit kan heel vervelend zijn...Daarnaast ben ik vreselijk moe en heb last van hoofdpijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

31 December 2013

1 uur na inname, vreselijke jeuk en dat overal, oren, handen, vingertoppen, voeten, overal op mijn lichaam. Vreselijk ! Direct gestopt, jeuk ging weg en een ander medicijn gehaald.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

22 December 2013

Heb dit medicijn gekregen na blaasontsteking en heb dit 1,5 jaar ingenomen. na klachten over dood gevoel in voeten moest ik onmiddellijk stoppen van de apotheker. Dit doodgevoel is niet meer weg gegaan. het is wel opmerkelijk dat na het stoppen geen last meer had van nachtzweten. In het ziekenhuis heb ik veel onderzoeken ondergaan en kon men geen verklaring vinden. ik werd bijna elke nacht badend in het zweet wakker en moest het bed verschoond worden. Al 5 weken gestopt met dit medicijn en het nachtzweten is voorbij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

7 November 2013

Het middel werkte snel. Wel last van vage hoofdpijn en toch wel moe gevoel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel