Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

31 October 2018

Zeer slechte ervaring. Kreeg bijwerkingen als rillingen door heel mijn lichaam, erg benauwd gevoel, kortademig. Doof gevoel in armen en benen. Klappertanden, misselijk met braken als gevolg. En het ergste een depressief gevoel, ik dacht dat ik gek werd. Ben vandaag bij de huisarts geweest en mocht direct stoppen met de kuur. Heb dat depressief gevoel nog steeds, hoopt dat het snel verdwijnt..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

10 September 2018

Voor een lichte blaasontsteking kreeg ik een kuur van 5 dagen. Pijn was snel over, maar je moet de kuur afmaken. Na 2 dagen kende ik mezelf niet meer terug: wanen, nachtmerries, kon niet meer helder denken, kort lontje, depressieve gedachten. Omdat het zondag was ben ik op eigen houtje accuurt gestopt met inname. De dag erop nog huilbuien en doodmoe, maar mijn hoofd is gelukkig weer helder. Wat een heftig middel voor zo'n simpele klacht. Onbegrijpelijk dat dit op de markt is hiervoor. Het middel is tien keer erger dan de kwaal!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

4 September 2018

Ik heb 3 stuks ingenomen en krijg opeens witte blaasjes op mijn tong, in mijn mond, lip. Ben er erg vermoeid door een ben dan ook nog eens zwanger... Mijn tong brand heel erg...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

3 July 2018

Ontzettend maag krampen een paar uur aanhoudend direct na het innemen van capsule 4x per dag

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

12 January 2018

Snel na de eerste capsule voelde ik me ziek worden: koude rillingen, koud, algehele malaise. Twee dagen in bed gelegen met koorts, hoofdpijn en me beroerd voelen. Dit is al de tweede keer dat ik dit meemaak met dit medicijn. Voor mij dus nooit meer !

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

2 December 2017

Geen bijwerkingen maar na de cuur weer de klachten. Nu een andere cuur

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

25 November 2017

Werkt snel voor urineweginfectie, maar de bijwerkingen zijn erger, veel last van mijn maag en darmen, geen diaree maar een vervelend gevoel en misselijk. Ook moe en weinig lust om iets te doen. Voor mij nooit meer!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

18 November 2017

Geen bijwerkingen gehad, maar antibiotica heeft bij mij totaal niet aangeslagen. Na deze kuur nog een andere kuur moeten doen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

12 November 2017

Ik kreeg de 3de dag last van blaren(aften) in mijn mond. Na de 4de dag ben ik gestopt hiermee. Na 1 week loop ik nu bij de umcg omdat het niet beter wordt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

11 November 2017

Veel winden, bonzende hoofdpijn, rillingen, tintelingen in vingers en gezicht en voeten, soort van harde buik, kloppend gevoel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

21 October 2017

Voor een blaasontsteking kreeg ik bovenstaande medicatie. Na vier capsules te hebben ingenomen werd ik opeens misselijk,kreeg ontzettende spierpijnen overal,koude rillingen, hartkloppingen, ik voelde me echt ziek,en heb twee dagen op bed gelegen. Dit is de reden dat ik zo huiverig ben voor de huidige medicatie, de samenstelling verandert steeds, je weet niet meer wat je slikt, dit is ernstig. Ook zou de medicatie op de patiënt en zijn of haar leefijd leeftijd beter moeten worden afgesteld. Ik heb nutrofurantoine als slecht ervaren, en ik denk dat ik zeker niet de enige ben. Als er teveel signalen zijn dat een middel niet beter maar ziekmakend blijkt te zijn, bij twijfel uit de handel nemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

14 October 2017

Reden blaasontsteking, 4 x dus. In de middag 1e ingenomen. Werd gedurende de avond minder fit. Koorts, pijnlijke gewrichten, dikke tong/ogen, spierpijn en, misselijk, opgeblazen buik, zware hoofdpijn, druk op de oren, zwaar ziek malaise gevoel, rode brandende bultjes over gehele lichaam. Ben zelden of nooit ziek, laat staan koortsig. 3e nacht dacht dat ik er in bleef, zware hartkloppingen. Volgende ochtend contact HA. Acuut stoppen. Gestart met nieuwe AB kuur. Na 3 dgn wordt de uitslag nog erger, mijn buik is opgeblazen en rommelt nog steeds, ben compleet terug naar punt Zero qua fitheid en energie. Nooit meer dit middel! Direct uit de handel als ik al deze negatieve reacties lees.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

2 May 2017

Vandaag is mijn 4e dag dat ik dit medicijn inneem. Echter ik heb nog steeds last van de blaasontsteking, ik ben moe, misselijk, heb diaree en ik voel me ziek.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

12 April 2017

Gekregen door blaasontsteking. Eerst kreeg ik altijd amoxilline ( zoiets) en nooit ergens last van gehad. Nu met nitrofurantoime misselijk, overgeven, tintelingen in handen en vingertoppen en erg moe. En als eindstand zit ik nog steeds met blaasontsteking.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

19 February 2017

Na de eerste tablet kreeg ik last van branderige huiduitslag op de rechterkuit en het hele been deed pijn, ik heb de kuur afgemaakt maar met ondraaglijke pijn in het been. Ik ben nu al een week gestopt en kreeg daarna last van beide bovenbenen aan de achterkant waar ook de huiduitslag te voorschijn kwam, waardoor ik bijna niet op de wc bril kon zitten. Nu trekt dit langzaamaan weg begint mijn kuit op de linker been. De pijn van de spieren is helaas nog niet weggeweest.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

15 January 2017

Eind november een kuur gehad van 5 dagen, 4 per dag. Het is nou midden januari, zolang al maag- en darmklachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

2 October 2016

Gekregen vanwege een blaasontsteking. Pijn onderbuik/rug zijn weg maar ik ben ontzettend ziek geworden. Koorts, hoofdpijn, algehele malaise. Nog 3 dagen te gaan. Voor mij nooit meer Nitrofurantoine Apotex.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

29 September 2016

Na inname van twee capsules last van ernstige hoofdpijn, misselijkheid, sufheid, spierpijn en gevoel van algehele malaise.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

1 November 2015

Ik gebruik dit medicijn 4 keer per dag. Sinds ik het gebruik heb ik het vreselijk koud. Morgen neem ik contact op met mijn huisarts, want volgens mij is dat niet normaal. Heeft iemand dit ook wel eens meegemaakt met dit medicijn. Ik slik dit medicijn nu 2 dagen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

22 May 2015

Na tweede capsule herfstige steken op en rondom borst! Moeite met ademhaling. Heel ongemakkelijk gevoel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel