Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

27 July 2020

heel veel medicijnen gekregen voor blaasontsteking maar dit is de enige die heeft geholpen!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

4 June 2020

Vreselijke troep. Eerste dag begon het al snel 4xdaags 1 capsules bij de 3e tablet op dag 1 voelde ik me suf en slecht en begon ik rillingen te krijgen. 10 min na de laatste tablet ingenomen te hebben. Begin ik ongecontroleerd te rillen klappertanden tintelende vingers en tenen met 39.1 koorts en erg benauwd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

8 April 2020

Bij start van de kuur wat misselijk geweest. Urine kleurt wat donkerder zoals beschreven. Meer bijwerkingen heb ik niet gehad van deze kuur.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

26 February 2020

Slik dit medicijn nu 3 dagen voor blaasontsteking. Voel me doodmoe, kan de hele dag slapen. Lusteloos en depressief. Hoofdpijn en soms misselijk. Huisarts gebeld en moet nu stoppen. Wel veel drinken en extra vitamine c nemen.Wat een vreselijk medicijn. Snap niet dat dit nog in de handel is!Puur gif!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

15 February 2020

Deze antibiotica gekregen voor blaasontsteking. Echt een vreselijke kuur, je wordt er beroerder van de hele blaasontsteking. Snap niet dat dit gegeven wordt..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

13 February 2020

De 2e dag van de kuur kreeg ik last van hoofdpijn en darmkrampen. Naarmate de kuur vorderde, werden de darmkrampen heviger en voelde ik me steeds beroerder. De laatste dag ben ik zelfs flauwgevallen. Behoorlijk heftig allemaal voor een blaasontsteking kuurtje. Heb me ziek moeten melden op mijn werk.Nooit meer dit paardenmiddel!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

7 February 2020

Ik ben gisteravond begonnen met deze kuur tegen blaasontsteking. Heb enorm veel last van buikpijn en ben misselijk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

9 January 2020

Omdat blaasontsteking na een vorige kuur met ander middel na 4 dagen terug was deze gekregen. 10 dagen 4x per dag tablet. Nu 7 dagen gebruikt. Ik heb hartoperatie gehad en aanleg mbt luchtweg problemen . Voor hart en bloeddruk gebruik ik ook nog 7 andere pillen. Maar geen klachten met deze kuur

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

28 November 2019

Gekregen ter bestrijding van lichte blaasontsteking en niersteenprobleem. Op dat moment al lange tijd zwaar verkouden, wat voor een astmapatiënt altijd een complicatie is. Begon net wat op te krabbelen. Door gebruik van dit antibioticum na 1,5 dag al veel benauwder, koorts, opvlamming van bovenste luchtweginfectie. Dit medicijn is niet geschikt voor longpatiënten, zeker niet als ze al te worstelen hebben met luchtweginfecties!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

1 October 2019

Kuur van 7 x 4 tabletten ivm prostaatontsteking. Tabletten gaven pas na enkele dagen verlichting van de pijn. Na de eerste twee capsules kreeg ik meteen koortsaanvallen, hoofdpijn, kouderillingen en diarree. Deze verschijnselen verminderden geleidelijk de dagen erna. Na 5 dagen gebruik nog steeds pijnlijke prostaat en aanvallen van transpireren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

7 August 2019

Werkt gelijk tegen blaasontsteking en geen bijwerkingen gehad. Prima middel!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

3 June 2019

Na 4de Pil zeer hevige maag problemen overgeven krampen ook in rug Gestopt durf niet meer

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

1 May 2019

Werkt goed tegen blaasontsteking, na twee capsules ergste klachten al weg. 5 dagen 4 capsules geslikt, behalve wat hoofdpijn geen bijwerkingen gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

27 April 2019

Vier capsules per dag voorgeschreven, na de 2e capsule begon ik buikpijn te krijgen, werd misselijk. Flink opgezette en pijnlijke buik, geen eetlust, boeren laten, gejaagd, depressief gevoel, warm/koud hebben, geen energie. Ik heb de capsules zoals geadviseerd met yoghurt en eten ingenomen, waarvan ik weer ergere buikklachten kreeg. Het extra moeten drinken heeft het ook verergerd. Voor mij graag een andere antibiotica een eventuele volgende keer. De ontsteking is volgens mij weg maar het middel was vele malen erger dan de kwaal.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

26 January 2019

Ik heb dit middel eerder als onderhoudsmedicijn kreeg er een atypische longontsteking van. Bij een volgende blaasontsteking kreeg ik dit middel weer van de apotheek hoewel de huisarts een ander middel had voorgeschreven. Ik kreeg prompt weer koorts de volgende dag en ben toen maar gestopt. Krijg nu wel een ander middel bij blaasontsteking

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

17 November 2018

ik had pijn in de onderbuik en de ochtendurine was tot 2 dagen achter elkaar schoon.De huisarts zei me wel dat er een ontsteking in de buik zat,maar had het niet over een blaasontsteking,terwijl dit wel op het doosje stond.Ben er misselijk van en de pijn wordt na 4 dagen nog niet minder.Heb ook weinig trek in eten en als ik wat eet kan ik niet alles eten.Wat vla en beschuiten en een beetje fruit(om naar de wc te kunnen). Voel me meer misselijk na het eten en soms moet ik overgeven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

16 November 2018

Momenteel 24 weken zwanger en gebruik dit omdat ik wederom weer een blaasont. heb. Bah! Wat voel ik me rot :( Geen eetlust, misselijk en moe.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

31 October 2018

Zeer slechte ervaring. Kreeg bijwerkingen als rillingen door heel mijn lichaam, erg benauwd gevoel, kortademig. Doof gevoel in armen en benen. Klappertanden, misselijk met braken als gevolg. En het ergste een depressief gevoel, ik dacht dat ik gek werd. Ben vandaag bij de huisarts geweest en mocht direct stoppen met de kuur. Heb dat depressief gevoel nog steeds, hoopt dat het snel verdwijnt..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

10 September 2018

Voor een lichte blaasontsteking kreeg ik een kuur van 5 dagen. Pijn was snel over, maar je moet de kuur afmaken. Na 2 dagen kende ik mezelf niet meer terug: wanen, nachtmerries, kon niet meer helder denken, kort lontje, depressieve gedachten. Omdat het zondag was ben ik op eigen houtje accuurt gestopt met inname. De dag erop nog huilbuien en doodmoe, maar mijn hoofd is gelukkig weer helder. Wat een heftig middel voor zo'n simpele klacht. Onbegrijpelijk dat dit op de markt is hiervoor. Het middel is tien keer erger dan de kwaal!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

4 September 2018

Ik heb 3 stuks ingenomen en krijg opeens witte blaasjes op mijn tong, in mijn mond, lip. Ben er erg vermoeid door een ben dan ook nog eens zwanger... Mijn tong brand heel erg...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

3 July 2018

Ontzettend maag krampen een paar uur aanhoudend direct na het innemen van capsule 4x per dag

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

12 January 2018

Snel na de eerste capsule voelde ik me ziek worden: koude rillingen, koud, algehele malaise. Twee dagen in bed gelegen met koorts, hoofdpijn en me beroerd voelen. Dit is al de tweede keer dat ik dit meemaak met dit medicijn. Voor mij dus nooit meer !

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

2 December 2017

Geen bijwerkingen maar na de cuur weer de klachten. Nu een andere cuur

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

25 November 2017

Werkt snel voor urineweginfectie, maar de bijwerkingen zijn erger, veel last van mijn maag en darmen, geen diaree maar een vervelend gevoel en misselijk. Ook moe en weinig lust om iets te doen. Voor mij nooit meer!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

18 November 2017

Geen bijwerkingen gehad, maar antibiotica heeft bij mij totaal niet aangeslagen. Na deze kuur nog een andere kuur moeten doen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel