Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 17 resultaten gevonden.

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

2 December 2018

Derde dag koorts, diarree, overgeven. Pijn in maag. Hoofdpijn en duizelig. Het is mijn tweede kuur een eerdere hielp niet daarom deze. Naar medicijn.

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

14 June 2018

Na opgenomen te zijn geweest met een acute nierbekkenontsteking voor de 2e keer zit de schrik er goed in. Van de uroloog een onderhoudskuur gekregen Nitrofurantoine 50mg 2× in de avond. Na inname erge pijn in mijn nek pijn op de borst benauwd gevoel en hele hoge koorts. De 2e en derde nacht dood en doodziek!! Wederom hoge koorts pijn in heel mijn lichaam bonkende hoofdpijn net of je zwaar de griep hebt. Zelf de arts gebeld en aangegeven dat ik er mee stop! Het blijkt idd dat ik er niet tegen kan. Maar deze nare bijwerkingen staan niet in de bijsluiter. Ik krijg nu weer een andere kuur waar ik niet zo happig op ben. Je gaat ziek het zkh in maar komt er doodziek uit! Deze rommel slik ik nooit meer ??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

29 January 2018

Best wel misselijk en beroerd vanaf het begin van de kuur. Heel weinig energie en ook migraine achtige hoofdpijn gehad

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

16 January 2018

Ik heb een kuur van 7 dagen gehad, waarbij ik vier pillen per dag slikte. Ik ben een maand lang ziek geweest. Maag en darmklachten, algehele malaise, heftige haaruitval, en nadat de maag en darmklachten minder werden, huiduitslag. Brandende en jeukende bultjes in mijn gezicht. Het zag er niet uit. Vreselijk middel. Blaasontsteking is wel over.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

7 January 2018

Verschrikkelijke bijwerkingen al na één capsule: zware hoofdpijn, misselijkheid, depressiviteit, spierpijnen, zware griepachtige klachten. Na tweede capsule kon ik amper van de bank opstaan. Hondsberoerd en ik blijk niet de enige. Wat een troep. Blaasonsteking ging wel vrijwel direct beter, geen bloed meer in urine. Maar de bijwerkingen zijn extreem te noemen. In overleg met huisarts direct gestopt na twee capsules.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

28 September 2017

Helaas flauwgevallen. Erg vermoeidheid en snel haar uitval. Werkt wel snel

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

21 June 2017

Ik zie veel negatieve reacties over dit medicijn, maar bij mij vallen de bijwerkingen gelukkig mee. Antibiotica is nooit een pretje en ik gebruik het liever niet, maar het werkt erg snel bij een blaasontsteking en daar ben ik blij om, aangezien ik de klachten van een blaasontsteking als behoorlijk heftig ervaar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

18 December 2015

Ik kreeg het medicijn tegen een blaasontsteking. Misselijkheid, vreselijk vermoeid, buikpijn en opstipatie, een beetje depri. Laatste 4 capsules niet ingenomen: beetje dom dat weet ik, maar de bijwerkingen waren niet prettig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

5 November 2015

Ik kan niet goed tegen overgeven, dus ik zag er erg tegenop om 4 pillen per dag te moeten slikken 7 dagen lang. De 2e dag werd ik vooral in de ochtend erg misselijk. Ik heb wel gemerkt dat je echt goed moet eten bij het innemen. Dus niet een crackertje of smoothie. Echt 2/3 boterhammen minimaal. Dat is soms lastig maar dat scheelt echt enorm!! Ook door de dag heen af en toe een cracker of toastje en veel drinken. Verder inderdaad een duf hoofd de hele dag, erg moe en een weeïg gevoel. Ook goed ademhalen en frisse lucht en je nek en schouders soepel houden doet wonderen. De bijwerkingen lijken namelijk heel erg op hoogteziekte.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

3 November 2014

Tijdens de kuur zo nu en dan misselijk, soms duizelig. En nu na de kuur behoorlijk aan de diarree.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

8 July 2014

Medicijn werkte erg snel, binnen 1 dag geen last meer van pijn bij het plassen. Wel erg aan de diarree ervan.. Geen andere bijwerkingen vernomen. Werkt goed. (4x pd 1 capsule)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

28 May 2014

Ik vind het een prima geneesmiddel, bij mij werkt het zeer snel. Na enkele uren reeds sterke verbetering, geen pijn (meer) bij plassen en in onderbuik.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

12 March 2014

Misselijk, steken in hoofd, moe en duizelig. En dat al na de eerste dag.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel