Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

NORTRILEN TABLET 50MG

24 June 2020

Ik kreeg dit medicijn in 2017 voorgeschreven van een behandelaar ter behandeling van chronische pijn.Het heeft mijn maag en darmen een hoop ellende bezorgd, obstipatie (buikpijn en misselijkheid). Ik kon ook niet meer eten door verlies van eetlust door al die ellende en merkte dat ik sinds ik dit spul ben gaan gebruiken, ook mijn nachtrust chronisch verstoord raakte. (...)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORTRILEN TABLET 50MG

1 September 2019

ik kreeg dit medicijn aangezien ik chronsiche hoofdpijn heb om het al heeft het mij niet geholpen het enige wat er gebeurde dat ik heel humeurig er van werkt en nergens meer zin in had. Ik lag liever in me bed dan dat ik zoals ieder ander persoon naar werk toe zou moeten gaan.Geen aanrader als je aan deze hoofdpijn leid

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORTRILEN TABLET 50MG

23 August 2019

Ik slik dit al een tijdje eerst 50mg.Daarna na 100 mg Veel last van zweten/concentratie problemen.En last van geluiden En aangekomen Dus bij mij helpt dit niet

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORTRILEN TABLET 50MG

12 February 2019

van 25 naar 50 naar 75 mg.zeer droge mond. strakke keel en slikken alsof er iets in je keel zit.bij elke verhoging opnieuw.zenuwpijn ivm fybrimialgi zouden moeten afnemen maar pijn in heup en knie rechterbeen nemen zeer ernstig toe en ook 1 koude voet aan die kant. heel veel dromen zodat nachtrust zeer onrustig is. vaak wakker.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORTRILEN TABLET 50MG

21 December 2018

Door gebruik van Nortrilen ben ik eindelijk niet meer depressief. Ik lijd aan een stemmings- stoornis waardoor ik jaren zeer wisselend was van stemming en vooral vaak depressief. Als bijwerkingen heb ik obstipatie, overmatig zweten en vermoeidheid. Na een aantal maanden gebruik is ook mijn smaak zin verstoord.Toch wegen al deze bijwerkingen niet op tegen de voordelen voor mij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORTRILEN TABLET 50MG

3 February 2018

Ben na 1 1/2 jaar therape gewisseld van hulpverlener . Had daar al snel een goed gevoel bij. Ik gebruik lorazepam. Hij heeft daarnaast nu notrilen voorgeschreven. Rustig opgebouwd om bijwerkingen en daardoor afhaken te voorkomen. Tijdens het opbouwen merkte ik dat er betere momenten kwamen.bij ophoging van 75 naar 100 nu kwam er een enorme positieve omslag. Van diep dal naar top van de berg. Is de dagen daarna gestabiliseerd. Kan weer genieten van de leuke dingen. Piekergedachten grotendeels weg waardoor ik nu veel energie heb en veel dingen weer ben gaan oppakken. Sociale contacten, hobby's, werk, maar ook problemen waar ik in het leven tegen aanliep. Bijwerkingen: toename eetlust en droge mond. Daar dus goed op letten. Voor mij is Notrilen het medicijn dat me weer in beweging bracht. Met anti- depressie moet je net het medicijn tegenkomen dat voor jou werkt. Nu dus weer genieten maar ook persooonlijke problemen aanpakken. Lorazepam was door leveringsproblemen omgezet naar gelijkwaardige dosis alprazolam. Een van mijn doelen is dit te gaan afbouwen. Heb er steeds minder behoefte aan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORTRILEN TABLET 50MG

20 September 2017

Ben in februari 2017 begonnen met het slikken van nortrilene 50 mg en is toen in een paar weken verhoogt naar 200mg en al vanaf het begin van gebruik begon de ellende had geen eetlust meer ging vreselijk zweten klammen handen hele lichaam jeuk en ben toen 15 kilo afgevallen maar dit zou vanzelf overgaan werd gezegd dat neem je dan aan maar het werd steeds erger en uiteindelijk de nortrilene afgebouwd in overleg met behandelaar en volgens de voor schriften en dan zouden de klachten vanzelf verdwijnen maar de ellende bleef En werdt steeds erger het is nu september en ben begin september afgevoerd naar het ziekenhuis ondervoed uitgedroogd ben inmiddels vanaf dat ik met de nortrilene ben begonnen 45 kilo afgevallen en kan helemaal niets meer kan al maanden niet meer eten en drinken zit 24 per dag aan de zondenvoeding is er iemand die deze ervaring ook heeft

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORTRILEN TABLET 50MG

27 August 2017

Hartkloppingen, bonkend hart, onregelmatige hartslag, bij het slapen gaan duurt het lang voordat hartslag tot rust komt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORTRILEN TABLET 50MG

26 August 2017

Slik al zo'n 2 jaar Nortrilen 100mg. Depressie is iets in heftigheid afgenomen, maar nog steeds somber. Last van blijvende bijwerkingen, zoals; sufheid, moeheid, duizeligheid bij opstaan met suizen aan mijn linker oor, 24/7 hoge pieptoon in beide oren, snel zweten bij inspanning, vaak plassen en onvolledige blaas leging, droge mond, doffe hoofdpijn, problemen met scherpstellen van de ogen vooral overgang van verweg naar dichtbij en andersom.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORTRILEN TABLET 50MG

20 June 2017

ADHD: Ik heb dit middel voorgeschreven gekregen na eerst ritalin en dexamfetamine te hebben geprobeerd. Ik ben 40 jaar en had een late diagnostiek. Na 1 week voelde ik mij al stukke beter en nu na een half jaar nog betert. Het helpt mij rustiger in mijn hoofd te worden en de ergste angsten weg te nemen. Mijn levensgeluk is zoveel meer geworden. Ik hoop dat het voor een ander ook zo gaat werken als voor mij.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORTRILEN TABLET 50MG

17 November 2016

Word alleen maar nerveuzer, veel huilen en vroeg wakker, droge mond waardoor slecht praten. Gebruik het al sinds juni 2016 samen met mirtazapine op voorschrift van de arts op de ouderenpoli.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORTRILEN TABLET 50MG

13 August 2016

Heel veel bijwerkingen, middel erger dan de kwaal. Droge mond, extreme obstipatie, vieze smaak in de mond, maagklachten, slaapproblemen, huiduitslag en hoofdpijn. Geen positief effect op depressie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORTRILEN TABLET 50MG

2 March 2016

Nortrilen heeft mij, in combinatie met cognitieve gedragstherapie en mindfulness lessen, uit mijn depressie gehaad. In het begin wel last gehad van bijwerkingen zoals zweten, droge mond, vroeg wakker worden en lichtelijke verwardheid. Dit is allemaal weggegaan gelukkig. Ik ben nu lager in dosis gegaan (75 mg) maar nog niet lager, dan lijk ik toch weer somberder te worden. Maar ik heb geen haast, want ik ervaar dus nauwelijks bijwerkingen van het medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORTRILEN TABLET 50MG

17 August 2015

Ik heb niet de indruk dat nortrilen mij helpt, ik ben misschien iets minder somber, maar heb wel huilbuien, extreem sensitief, 25 kilo aangekomen in een half jaar tijd, m.a.g. moeite met lopen, hielspoor en kortademigheid. Verder heeel moe en passief. ik heb nu besloten nortrilen langzaam af te bouwen. Willen jullie voor me duimen dat het lukt?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORTRILEN TABLET 50MG

20 December 2014

Ik ben door het middel meer dan 30kg aangekomen, ondanks veel beweging.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORTRILEN TABLET 50MG

22 October 2014

Ik slik een dosis van 200 mg per dag sinds 6 weken. Heb al verschillende antidepressiva gehad. Voel me nu voor het eerst sinds jaren beter. Gewichtstoename neem ik maar op de koop toe.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORTRILEN TABLET 50MG

26 August 2014

Na een periode van ongeveer 10 jaar slikken van nortrilen ben ik 35 kilo aangekomen. Ik ben sinds anderhalve maand vrij van nortrilen. Ik ben inmiddels heel wat kilo's kwijt. Maar ik heb wel een ander probleem. Ik kan namelijk vast voedsel niet meer doorslikken. Wie heeft ervaringen ?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORTRILEN TABLET 50MG

NORTRILEN TABLET 50MG

25 May 2014

Ben 2 oktober 2011 na 49 jaar gestopt met roken. Niet echt makkelijk. Maar dank zij mijn huisarts en nortrilen kan ik mij niet meer voorstellen dat ik zolang heb gerookt. Gebruik nu nortrilen voor rust en als pijnstiller. Ben nogal een stresskip. Nortrilen helpt echt tegen pijn door spanning. Hoewel een lijnfanaat ben ik er nooit door aangekomen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORTRILEN TABLET 50MG

23 April 2014

Vanaf de eerste dag kreeg ik een ontzettend nare lucht in mijn neus, bij iedere ademhaling. Een chemisch luchtje. Het overheerst alles en ik word er misselijk van. Ik eet daardoor minder en val af. Ook slaap ik slecht. Het middel is erger dan de kwaal.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORTRILEN TABLET 50MG

14 February 2014

Ik had angst om te eten en drinken, bang dat ik zou stikken. Nortrilen heeft mij erg goed geholpen. Ik woog nog 42 kilo. Kon niet meer lopen. Ik weeg nu weer 56 kilo.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORTRILEN TABLET 50MG

14 January 2014

Niet meer kunnen plassen na inname van 400 mg per dag, torenhoge bloeddruk 225over 130 en oorsuizen.het ergste is dat ik nu na ruim een jaar na het stoppen ervan, nog steeds plasproblemen en oorsuizen heb..de depressie is tot nu toe nog steeds niet minder geworden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORTRILEN TABLET 50MG

17 December 2013

Een aantal dagen na gebruik merkte ik een duidelijke toename van mijn tinnitus. Bijzonder vervelend aks je al slaapproblemen hebt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NORTRILEN TABLET 50MG

25 October 2013

Bij start dosering 100 mg zodanige hypotensie dat ik van de trap viel: kaak gebroken, tanden uit mijn mond, lip en oog stuk. Ziektekostenverzekering vergoedt tandartskosten niet, want maximale vergoeding is overschreden. Als ik het al niet was, dan zou ik hiervan depressief worden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel