Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 5 resultaten gevonden.

NYSTATINE LABAZ SUSPENSIE 100.000E/ ML

6 November 2018

eindelijk iets dat helpt. heb ook Daktarine gerobeerdd en daar werd ik niet lekker van.

NYSTATINE LABAZ SUSPENSIE 100.000E/ ML

8 October 2018

Verminderde eetlust, onbestemd gevoel en brandend maagzuur.

NYSTATINE LABAZ SUSPENSIE 100.000E/ ML

4 July 2018

Ik gebruik Nystatine voor een mondschimmelinfectie, die ontstond bij bestraling en chemorherapie bij een tumor in het hoofdhalsgebied. Door de blaren op tong en gehemelte is de mond door deze heel pijnlijk geworden, maar ook gevoelig voor schimmel. Bij gebruik van Nyststine viel op dat de voelstof snel werkt om de schimmel op te ruimen, maar de inname heel pijnlijk is. De voeistof brandde in de wonden in mijn mond en de pijnscore nam tijdens de behandeling toe en hield ook daarna aan. Nu is opnieuw mondschimmel ontstaan, heb ik Nytatine gebruikt en is de mond na behandeling zo gevoelig geworden dat zefs water drinken pijnlijk is. Ik ga zoeken naar een alternatief dat minder agressief op het mondslijmvlies werkt.

NYSTATINE LABAZ SUSPENSIE 100.000E/ ML

23 June 2018

Ik kreeg dit voorgeschreven na een schimmel infectie in mijn mond door antibiotica. Het is een gelige vloeistof die op zich niet vies smaakt, maar het brandde enorm in mijn mond. Nu 2 weken verder, en het wordt iets beter maar is nog steeds niet over. Ik zou het zeker niet aanraden voor kinderen aangezien het echt pijn doet in je mond als je al wondjes hebt en het daarvoor moet gebruiken.

NYSTATINE LABAZ SUSPENSIE 100.000E/ ML

13 August 2015

Al snel na de geboorte had de kleine meid behoorlijk last van Spruw. Gevolg niet meer willen drinken door (waarschijnlijk) de pijn. Nystatine labaz gekregen, leek in het begin goed te werken. Witte uitslag werd minder en ze dronk weer goed. Echter er bleef toch nog wat uitslag op de tong zitten en dus na de kuur een herhaling gehad, en nog een keer, uitslag blijft en als we stoppen wordt het weer erger. Morgen maar weer bellen naar de dokter, ga proberen iets anders te krijgen.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel