Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

Nitrofurantoine

11 October 2018

Kuur van 5 dagen. Binnen 24uur een hoop minder pijn en symptomen van de blaasontsteking. Snel en effectief

NITROFURANTOINE CAPSULE 50MG

11 October 2018

Vanaf het begin hartkloppingen, duizelig, misselijk. Kan er niet van slapen niet eten bijna niet drinken omdat ik me zo beroerd voel. Buikpijn, diarree en pijn in de nieren/rug benen. Wil dit medicijn nooit meer!

NITROFURANTOINE CAPSULE 50MG

16 September 2018

'S-middags begonnen met de dosering. De nacht daarop wakker geworden van migraine achtige hoofdpijn. De volgende dag heel veel geslapen. Wee gevoel. Geen trek. De 2e nacht erg beroerd geweest. Zeer misselijk. Overdag geen verbetering. Alleen maar slapen, misselijk, hangerig en hoofdpijn. Omdat het zondag is en bijsluiter geen uitsluitsel geeft over stoppen of doorgaan.. Ga ik toch maar stoppen met de dosering. Morgen huisarts contacten. Helpt overigens wel tegen de blaasontsteking.

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

10 September 2018

Voor een lichte blaasontsteking kreeg ik een kuur van 5 dagen. Pijn was snel over, maar je moet de kuur afmaken. Na 2 dagen kende ik mezelf niet meer terug: wanen, nachtmerries, kon niet meer helder denken, kort lontje, depressieve gedachten. Omdat het zondag was ben ik op eigen houtje accuurt gestopt met inname. De dag erop nog huilbuien en doodmoe, maar mijn hoofd is gelukkig weer helder. Wat een heftig middel voor zo'n simpele klacht. Onbegrijpelijk dat dit op de markt is hiervoor. Het middel is tien keer erger dan de kwaal!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

4 September 2018

Ik heb 3 stuks ingenomen en krijg opeens witte blaasjes op mijn tong, in mijn mond, lip. Ben er erg vermoeid door een ben dan ook nog eens zwanger... Mijn tong brand heel erg...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 100MG

Nitrofurantoine

14 July 2018

Dochter van 2.5 jaar heeft er een flinke huid uitslag van gekregen. Maar is er gelukkig niet ziek van.

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

3 July 2018

Ontzettend maag krampen een paar uur aanhoudend direct na het innemen van capsule 4x per dag

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

14 June 2018

Na opgenomen te zijn geweest met een acute nierbekkenontsteking voor de 2e keer zit de schrik er goed in. Van de uroloog een onderhoudskuur gekregen Nitrofurantoine 50mg 2× in de avond. Na inname erge pijn in mijn nek pijn op de borst benauwd gevoel en hele hoge koorts. De 2e en derde nacht dood en doodziek!! Wederom hoge koorts pijn in heel mijn lichaam bonkende hoofdpijn net of je zwaar de griep hebt. Zelf de arts gebeld en aangegeven dat ik er mee stop! Het blijkt idd dat ik er niet tegen kan. Maar deze nare bijwerkingen staan niet in de bijsluiter. Ik krijg nu weer een andere kuur waar ik niet zo happig op ben. Je gaat ziek het zkh in maar komt er doodziek uit! Deze rommel slik ik nooit meer ??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Nitrofurantoine,amoxiciline,monuril

24 April 2018

Geen bijwerkingen. Binnen 24 uur stukken minder klachten

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

6 February 2018

Bah wat een vresselijke medicijn. Ik werd er helemaal gek van en ik raakte opeens in depressie!!! Heel erg ongelukkig en maakte me zwaar agressief. Ik raakte binnen 2 dagen zwaar depressief en slapeloos. Daarnaast een geiriteerde huid ook Bah

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

29 January 2018

Best wel misselijk en beroerd vanaf het begin van de kuur. Heel weinig energie en ook migraine achtige hoofdpijn gehad

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

16 January 2018

Ik heb een kuur van 7 dagen gehad, waarbij ik vier pillen per dag slikte. Ik ben een maand lang ziek geweest. Maag en darmklachten, algehele malaise, heftige haaruitval, en nadat de maag en darmklachten minder werden, huiduitslag. Brandende en jeukende bultjes in mijn gezicht. Het zag er niet uit. Vreselijk middel. Blaasontsteking is wel over.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

12 January 2018

Snel na de eerste capsule voelde ik me ziek worden: koude rillingen, koud, algehele malaise. Twee dagen in bed gelegen met koorts, hoofdpijn en me beroerd voelen. Dit is al de tweede keer dat ik dit meemaak met dit medicijn. Voor mij dus nooit meer !

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

7 January 2018

Verschrikkelijke bijwerkingen al na één capsule: zware hoofdpijn, misselijkheid, depressiviteit, spierpijnen, zware griepachtige klachten. Na tweede capsule kon ik amper van de bank opstaan. Hondsberoerd en ik blijk niet de enige. Wat een troep. Blaasonsteking ging wel vrijwel direct beter, geen bloed meer in urine. Maar de bijwerkingen zijn extreem te noemen. In overleg met huisarts direct gestopt na twee capsules.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE CAPSULE 50MG

14 December 2017

heb 2 x over 21 tabl gekregen voor blaasontsteking omdat ik een pacemaker droeg wist ik niet dat de klachten benauwd druk op de borst en pijn van dit medicijn kwam met als gevolg dat ik een andere pacemaker heb gekregen! de druk pijn en benauwdheid bleef nu weet ik dat het door deze medicijn is gekomen!! erg triest allemaal

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

2 December 2017

Geen bijwerkingen maar na de cuur weer de klachten. Nu een andere cuur

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

25 November 2017

Werkt snel voor urineweginfectie, maar de bijwerkingen zijn erger, veel last van mijn maag en darmen, geen diaree maar een vervelend gevoel en misselijk. Ook moe en weinig lust om iets te doen. Voor mij nooit meer!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

18 November 2017

Geen bijwerkingen gehad, maar antibiotica heeft bij mij totaal niet aangeslagen. Na deze kuur nog een andere kuur moeten doen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

12 November 2017

Ik kreeg de 3de dag last van blaren(aften) in mijn mond. Na de 4de dag ben ik gestopt hiermee. Na 1 week loop ik nu bij de umcg omdat het niet beter wordt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

11 November 2017

Veel winden, bonzende hoofdpijn, rillingen, tintelingen in vingers en gezicht en voeten, soort van harde buik, kloppend gevoel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE CAPSULE 50MG

7 November 2017

Kreeg eerst drie dagen knallende hoofdpijn. Daarna pijn in middenrif en benauwd en had een versnelde ademhaling en hartkloppingen. Ben zelfs opgenomen in het ziekenhuis omdat men vermoedde dat ik een longembolie had! Vervolgens een week na gebruik steeds meer kriebelbultjes (netelroos?) waar ik vooral in de nacht gek van word!

NITROFURANTOINE MC AUROBINDO CAPSULE 50MG

6 November 2017

Een kuur van 5 dagen (50 mg) Vandaag de laatste dag. Geen bijwerkingen gehad. Ga er vanuit, dat de blaasontsteking nu helemaal voorbij is..anders ga ik natuurlijk terug naar de huisarts. Ik heb het nl. een keer eerder gehad, dat na een kuur, de klachten toch weer terugkwamen. Dat was overigens bij een ander middel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

21 October 2017

Voor een blaasontsteking kreeg ik bovenstaande medicatie. Na vier capsules te hebben ingenomen werd ik opeens misselijk,kreeg ontzettende spierpijnen overal,koude rillingen, hartkloppingen, ik voelde me echt ziek,en heb twee dagen op bed gelegen. Dit is de reden dat ik zo huiverig ben voor de huidige medicatie, de samenstelling verandert steeds, je weet niet meer wat je slikt, dit is ernstig. Ook zou de medicatie op de patiënt en zijn of haar leefijd leeftijd beter moeten worden afgesteld. Ik heb nutrofurantoine als slecht ervaren, en ik denk dat ik zeker niet de enige ben. Als er teveel signalen zijn dat een middel niet beter maar ziekmakend blijkt te zijn, bij twijfel uit de handel nemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel