Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

2 December 2018

Derde dag koorts, diarree, overgeven. Pijn in maag. Hoofdpijn en duizelig. Het is mijn tweede kuur een eerdere hielp niet daarom deze. Naar medicijn.

NITROFURANTOINE MC SANDOZ CAPSULE 50MG

1 December 2018

Mijn vrouw heeft dit medicijn op advies van de huisarts 8 jaar geslikt met als gevolg heeft zij nu Longfibrose. Volgens het ziekenhuis in Heerenveen is dit medicijn de boosdoener. Helaas is dit denk ik niet te bewijzen. Het medicijn werd voorgeschreven ter voorkoming van blaasontsteking. zij zit nu 24 uur aan het zuurstof 3L/min

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

17 November 2018

ik had pijn in de onderbuik en de ochtendurine was tot 2 dagen achter elkaar schoon.De huisarts zei me wel dat er een ontsteking in de buik zat,maar had het niet over een blaasontsteking,terwijl dit wel op het doosje stond.Ben er misselijk van en de pijn wordt na 4 dagen nog niet minder.Heb ook weinig trek in eten en als ik wat eet kan ik niet alles eten.Wat vla en beschuiten en een beetje fruit(om naar de wc te kunnen). Voel me meer misselijk na het eten en soms moet ik overgeven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

16 November 2018

Momenteel 24 weken zwanger en gebruik dit omdat ik wederom weer een blaasont. heb. Bah! Wat voel ik me rot :( Geen eetlust, misselijk en moe.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

31 October 2018

Zeer slechte ervaring. Kreeg bijwerkingen als rillingen door heel mijn lichaam, erg benauwd gevoel, kortademig. Doof gevoel in armen en benen. Klappertanden, misselijk met braken als gevolg. En het ergste een depressief gevoel, ik dacht dat ik gek werd. Ben vandaag bij de huisarts geweest en mocht direct stoppen met de kuur. Heb dat depressief gevoel nog steeds, hoopt dat het snel verdwijnt..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE CAPSULE 50MG

25 October 2018

Ben net hersteld van gordelroos, kreeg daarvoor medicatie, bijwerkingen zware hoofdpijn, misselijk en alleen maar overgeven. Aansluitend kreeg ik urineweginfectie, kreeg bovengenoemd medicijn en na 2 capsules alweer zware hoofdpijn, misselijk, alleen maar overgeven, moe en koud. Kan niks binnenhouden.

Nitrofurantoine

11 October 2018

Kuur van 5 dagen. Binnen 24uur een hoop minder pijn en symptomen van de blaasontsteking. Snel en effectief

NITROFURANTOINE CAPSULE 50MG

11 October 2018

Vanaf het begin hartkloppingen, duizelig, misselijk. Kan er niet van slapen niet eten bijna niet drinken omdat ik me zo beroerd voel. Buikpijn, diarree en pijn in de nieren/rug benen. Wil dit medicijn nooit meer!

NITROFURANTOINE CAPSULE 50MG

16 September 2018

'S-middags begonnen met de dosering. De nacht daarop wakker geworden van migraine achtige hoofdpijn. De volgende dag heel veel geslapen. Wee gevoel. Geen trek. De 2e nacht erg beroerd geweest. Zeer misselijk. Overdag geen verbetering. Alleen maar slapen, misselijk, hangerig en hoofdpijn. Omdat het zondag is en bijsluiter geen uitsluitsel geeft over stoppen of doorgaan.. Ga ik toch maar stoppen met de dosering. Morgen huisarts contacten. Helpt overigens wel tegen de blaasontsteking.

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

10 September 2018

Voor een lichte blaasontsteking kreeg ik een kuur van 5 dagen. Pijn was snel over, maar je moet de kuur afmaken. Na 2 dagen kende ik mezelf niet meer terug: wanen, nachtmerries, kon niet meer helder denken, kort lontje, depressieve gedachten. Omdat het zondag was ben ik op eigen houtje accuurt gestopt met inname. De dag erop nog huilbuien en doodmoe, maar mijn hoofd is gelukkig weer helder. Wat een heftig middel voor zo'n simpele klacht. Onbegrijpelijk dat dit op de markt is hiervoor. Het middel is tien keer erger dan de kwaal!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

4 September 2018

Ik heb 3 stuks ingenomen en krijg opeens witte blaasjes op mijn tong, in mijn mond, lip. Ben er erg vermoeid door een ben dan ook nog eens zwanger... Mijn tong brand heel erg...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 100MG

Nitrofurantoine

14 July 2018

Dochter van 2.5 jaar heeft er een flinke huid uitslag van gekregen. Maar is er gelukkig niet ziek van.

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

3 July 2018

Ontzettend maag krampen een paar uur aanhoudend direct na het innemen van capsule 4x per dag

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

14 June 2018

Na opgenomen te zijn geweest met een acute nierbekkenontsteking voor de 2e keer zit de schrik er goed in. Van de uroloog een onderhoudskuur gekregen Nitrofurantoine 50mg 2× in de avond. Na inname erge pijn in mijn nek pijn op de borst benauwd gevoel en hele hoge koorts. De 2e en derde nacht dood en doodziek!! Wederom hoge koorts pijn in heel mijn lichaam bonkende hoofdpijn net of je zwaar de griep hebt. Zelf de arts gebeld en aangegeven dat ik er mee stop! Het blijkt idd dat ik er niet tegen kan. Maar deze nare bijwerkingen staan niet in de bijsluiter. Ik krijg nu weer een andere kuur waar ik niet zo happig op ben. Je gaat ziek het zkh in maar komt er doodziek uit! Deze rommel slik ik nooit meer ??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Nitrofurantoine,amoxiciline,monuril

24 April 2018

Geen bijwerkingen. Binnen 24 uur stukken minder klachten

NITROFURANTOINE MC ACTAVIS CAPSULE 50MG

6 February 2018

Bah wat een vresselijke medicijn. Ik werd er helemaal gek van en ik raakte opeens in depressie!!! Heel erg ongelukkig en maakte me zwaar agressief. Ik raakte binnen 2 dagen zwaar depressief en slapeloos. Daarnaast een geiriteerde huid ook Bah

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

29 January 2018

Best wel misselijk en beroerd vanaf het begin van de kuur. Heel weinig energie en ook migraine achtige hoofdpijn gehad

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

16 January 2018

Ik heb een kuur van 7 dagen gehad, waarbij ik vier pillen per dag slikte. Ik ben een maand lang ziek geweest. Maag en darmklachten, algehele malaise, heftige haaruitval, en nadat de maag en darmklachten minder werden, huiduitslag. Brandende en jeukende bultjes in mijn gezicht. Het zag er niet uit. Vreselijk middel. Blaasontsteking is wel over.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

12 January 2018

Snel na de eerste capsule voelde ik me ziek worden: koude rillingen, koud, algehele malaise. Twee dagen in bed gelegen met koorts, hoofdpijn en me beroerd voelen. Dit is al de tweede keer dat ik dit meemaak met dit medicijn. Voor mij dus nooit meer !

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC TEVA CAPSULE 50MG

7 January 2018

Verschrikkelijke bijwerkingen al na één capsule: zware hoofdpijn, misselijkheid, depressiviteit, spierpijnen, zware griepachtige klachten. Na tweede capsule kon ik amper van de bank opstaan. Hondsberoerd en ik blijk niet de enige. Wat een troep. Blaasonsteking ging wel vrijwel direct beter, geen bloed meer in urine. Maar de bijwerkingen zijn extreem te noemen. In overleg met huisarts direct gestopt na twee capsules.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE CAPSULE 50MG

14 December 2017

heb 2 x over 21 tabl gekregen voor blaasontsteking omdat ik een pacemaker droeg wist ik niet dat de klachten benauwd druk op de borst en pijn van dit medicijn kwam met als gevolg dat ik een andere pacemaker heb gekregen! de druk pijn en benauwdheid bleef nu weet ik dat het door deze medicijn is gekomen!! erg triest allemaal

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

2 December 2017

Geen bijwerkingen maar na de cuur weer de klachten. Nu een andere cuur

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

NITROFURANTOINE MC APOTEX CAPSULE 50MG

25 November 2017

Werkt snel voor urineweginfectie, maar de bijwerkingen zijn erger, veel last van mijn maag en darmen, geen diaree maar een vervelend gevoel en misselijk. Ook moe en weinig lust om iets te doen. Voor mij nooit meer!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel