Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 26 resultaten gevonden.

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

13 oktober 2017

Al jaren Omeprazol gebruikt. Sinds een paar weken Omecat. Lig dubbel van de maagkrampen en oprispingen. Voor deze klachten heb ik de Omeprazol destijds gekregen! Nu weer gelukkig Omeprazol gekregen. Omecat is rommel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

1 september 2017

Gebruik al jaren Omeprazol waar ik mij prima bij voel.Nu twee weken omecat 40 Mg en voel mij vreselijk moe,benauwd alsof er een steen op mijn maag ligt ,hartkloppingen , weer oprispingen maagzuur Maandag naar huisarts om een verklaring ,ik wil die troep niet

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

1 augustus 2017

slik al 12 jaar omeprazol, wat prima hielp. nu opeens omecat gekregen en meteen klachten, maagpijn, maagzuur. Ben op vakantie in de VS en hier van een arts een ander middel gekregen . Heerlijk, hoop dat de verzekering betaald!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

6 juli 2017

Eert van uit ziekenhuis Omprazol gekregen , na 6 weken Omecat capsule MSR 40 mg en steeds vaker maagklachten naar wc rennen , Waarom altijd een ander merk als het eerste goed werkt ? Niet normaal

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

10 mei 2017

Ik kreeg op recept voor 1 maand OMECAT 40 mg. Ik moest maar liefst bijna €15,-- betalen voor 15 capsules. Ik heb ongeveer eerder via afdeling MDL ziekenhuis het medicijn 3 maanden gebruikt. Later weer klachten gekregen. 1e keer zelf betalen is regelgeving maar om nu te bepalen of het chronisch is ben je wel veel geld kwijt. Waarom zo duur terwijl het niet eens onder eigen risico valt?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

5 mei 2017

Had omepazol wt suoer werkte en kreeg bij herhaalrecept opeens omecat van de apotheek terwijl huisarts wel had uitgeschreven voor omepazol ..merkte al heel snel dat dit medicijn niet oke was. Kreeg weer erge maagklachten , gevoel van steen in de maag, overslaand gevoel in keel, slechte ademhaling om pijn te onderdrukken etc. Assistent nagevraagd bij arts en apotheek want ik wilde heel graag omepazol terug, er werd aangegeven dat apotheek geen invloed heeft op welke medicijn merk er binnen komt en dat het dezelfde werking zou hebben als het andere . Mooi niet dus. Vanavond maar eens gaan zoeken op internet en kwam dus al deze ervaringen tegen. Ik ga morgen meteen mail naar huisarts sturen met een link naar deze website en stop met die omecat zooi want dit is vreselijk zoals ik mij voel. Dan maar een paar dagen niks en echt hopen dat ik de omepazol weer kan krijgen. Ik voelde mij de afgelopen maand zo goed maar nu sinds de omecat is dat hele gevoel weer weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

3 mei 2017

Heel veel uitslag en heel veel jeuk en diaree volgens de huisarts kan dit weken /maanden/tot zelfs een jaar duren voor die reactie weg is, ben er mooi klaar mee,Hopelijk wordt dit medicijn snel uit de handel gehaald.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

28 april 2017

Geruime tijd Omeprazol auro gehad en moest toen van de verzekering Omecat gaan gebruiken. Langzaam kwamen alle klachten weer terug met nog meer erbij. Ik heb sinds vandaag omeprazol weer zelf betaald en het gaat gelijk beter. Klachten en ervaring gedeeld met apotheker, die mag daar niet omheen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

14 april 2017

heb al jaren omeprazol geslikt. Vorig jaar moest ik opeens omecat gaan slikken omdat het generiek was. Binnen enkele weken zoveel maagpijn dat ik via speciaal recept toch omeprazol kreeg. Nu toch weer omecat want er worden nog alleen generieke middelen vergoed door Menzis, niets meer op machtiging. Dus wat kan ik nu doen, zelf betalen is te duur, dan maar niets meer slikken?????

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

12 april 2017

Door de revalidatiearts was omeprazol voorgeschreven maar ik kreeg nadat ik weer thuis was van de apotheek Omecat 40 mg. Zou het zelfde zijn maar omecat werd door Menzis vergoed. IK ben twee weken zo ziek geweest ik wist me geen raad. Ik was zo opgeknapt van de revalidatie en kreeg door die omecat waar ik na twee weken zelf achter kwam een enorme terugval. Voel mij nog steeds niet goed, mijn suikers zijn nog steeds niet weer normaal.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

1 april 2017

Altijd omaprazol geslikt toen omecat ergenis nummer1 nu weer omaprazol helemaal blij

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

22 maart 2017

Gekregen bij diclofenac. Bij de 2e dag al kreeg ik erge buikkrampen en was het rennen naar de wc. Dag erna nog steeds erge buikpijn. Nu maak ik de capsule open en neem 's ochtends en 's avonds de helft. Buikpijn is weg maar nu heb ik andere middeltjes nodig om nog naar de wc te kunnen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

14 maart 2017

Gebruik jaren omeprazol, kreeg ineens OMECAT 40 MG van de apotheek. 1 st tablet geslikt en alleen maar maagklachten gehad, misselijk, duizeligheid, draaierig gevoel, geen eetlust, maagpijn en droge mond. Ondanks dat het een middel is ter voorkoming van maagklachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

12 maart 2017

Weer het gevoel dat ik terug bij af ben. Ik had geen pijn meer met omeprazol Actavis. Nu met Omecat weer pijn en het gevoel alsof er een steen in mijn maag zit.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

10 maart 2017

Wat een verschil met losec, ik slik dit al jaren, maar nu moest ik ineens omeprasol gebruiken wat ik niet kon verdragen en nu omecat, ben er helemaal niet tevreden over. Wat is de wisselwerking met mijn bloedverdunners en andere medicijnen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

7 maart 2017

Mijn huisarts heeft op het recept Omeprazol geschreven, maar de medewerkster van de apotheek heeft uit haar eigen zin het veranderd met dit gevaarlijke ding (OMECAT). Na de eerste inname van de capsule was de klacht erger geworden, meer pijn in de maag, duizelig en misselijk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

3 maart 2017

maagpijn, diaree, vermoeidheid, hoofdpijn. Heb inmiddels gebeld en gevraagd om het oude medicijn omeprazol 40 mg en dat kan ik maandag gelukkig weer halen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

2 maart 2017

Ik gebruik al jaren omeprazol en heb nu omecat 40 mg. Veel last van pijn op de maag, maagzuur en de ene dag diaree en dan dagen niet heen kunnen. Ik ga morgen de huisarts bellen en vraag om de gewone omeprazol.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

8 februari 2017

Waardeloos!! En dat ik hier dan ook nog voor moest betalen. Ik begrijp niet dat ik dit ipv omprazol heb gekregen van de apotheek. Dit is helemaal niet vergelijkbaar. Het helpt niet, het verergert de klachten. Momenteel ben ik zwanger en door dit medicijn zijn er zoveel klachten bij gekomen: duizeligheid, misselijkheid, hoofdpijn en vermoeidheid. Deze medicijn moet gewoon uit de markt!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

11 januari 2017

OMECAT is gevaarlijk medicijn, het doet klachten verergeren ipv verlichten. Zo was het bij mij. Een wereld van verschil met Actavis. Schande dat sommige verzekeraars mensen verplicht van merk Omeprazol naar deze troep overzetten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

8 januari 2017

Na al een aantal jaren omeprazol geslikt te hebben deze week Omecat meegekregen omdat omeprazol niet leverbaar was, sindsdien weer volop klachten/bijwerkingen die ik vooraf niet had.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

2 januari 2017

Vol gevoel, misselijk, hoofdpijn, buikpijn, diarree, geen energie, vreselijk moe.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMECAT CAPSULE MSR 40MG

19 december 2016

Gebruik jaren omeprazol, kreeg ineens omecat van de apotheek. 4 dgn geslikt en alleen maar maagklachten gehad, misselijk, geen eetlust, maagpijn. Terwijl het een middel is ter voorkoming maagklachten. Heb inmiddels weer de omeprazol, klachten zijn weg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel