Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 17 resultaten gevonden.

OMEPRAZOL SANDOZ CAPSULE MSR 20MG

5 October 2018

krijg steeds darmverstopping, voeld als of mijn darmen of nieren opzwelle. hoofpijn en pijn op de borst

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL SANDOZ CAPSULE MSR 20MG

10 October 2017

Geen idee wat het is of hoe het kan maar krijg ik medicatie van Sandoz gaat het fout. Eerst Aristo gehad nu Sandoz en de maagpijn komt doodleuk weer terug. Ook met de slaappillen van Sandoz geen resultaat, konden verdorie wel placebo pillen zijn. morgen weer de apotheek bellen en weer met klem de Aristo bestellen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMEPRAZOL SANDOZ CAPSULE MSR 20MG

27 August 2017

na een aantal weken gebruik zijn de klachten afgenomen en is de pijn dragelijker

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMEPRAZOL SANDOZ CAPSULE MSR 20MG

9 January 2017

Helpt bij mij helemaal niet. Blijf pijn in mijn maag houden en zuurbranden wordt ook niets minder, kortom hier heb ik niets aan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL SANDOZ CAPSULE MSR 20MG

19 December 2016

Werkt niet goed, heb veel bijwerkingen. Had voorheen Nexiu en daarbij geen bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL SANDOZ CAPSULE MSR 20MG

29 May 2016

tijdlang geslikt tegen maagproblemen, in het begin gingen klachten redelijk weg. uiteindelijk darmproblemen door het medicijn, gist in darm, verstopping, slaapproblemen en opboeren en oprispingen, zeer slecht en gevaarlijk middel dus.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMEPRAZOL SANDOZ CAPSULE MSR 20MG

1 May 2016

Er stroomt een rivier door mijn darmen. Borrelen. Veel last van boeren en winden. Dunne ontlasting.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL SANDOZ CAPSULE MSR 20MG

25 March 2016

Bij mij al 30 jaar een prima werking. Nu sinds 3 weken esomeprazol van Aristona via de apotheek ontvangen omdat CZ esomeprazol van Sandoz niet meer vergoed, nu weer precies dezelfde klachten als 30 jaar geleden. Waar zijn we mee bezig verzekeringen. Vandaag tegen betaling Sandoz aangeschaft maar ik laat het er niet bij zitten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMEPRAZOL SANDOZ CAPSULE MSR 20MG

13 March 2016

Sinds de capsule geel is, krijg ik gele plekken op mijn gezicht en het wit van mijn ogen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL SANDOZ CAPSULE MSR 20MG

5 January 2016

Ik gebruikte altijd Esomeprazol capsules 40mg van Actavis en daar had ik geen bijwerkingen van, maar toen kreeg ik opeens Esomeprazol 40mg van Sandoz en ik werd er vreselijk ziek van. Ik had zware hoofdpijn, was duizelig en misselijk en bovendien kreeg ik ook nachtmerries. Ik gebruik nu weer Esomeprazol van Actavis, maar nu 20mg, en daar moet ik 2 maal 2 capsules per dag van gebruiken omdat 40mg op dit moment niet gemaakt wordt. Ik ben van de hel in de hemel gekomen. Ik betaal ze nu zelf, want Actavis wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL PCH CAPSULE MSR 20MG

ESOMEPRAZOL SANDOZ CAPSULE MSR 20MG

14 April 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Toelichting: Met PCH nooit problemen gekregen, sinds switch naar Sandoz last van maagpijn en braken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMEPRAZOL ACTAVIS CAPSULE MSR 20MG

OMEPRAZOL SANDOZ CAPSULE MSR 20MG

21 October 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Toelichting: Het merk Sandoz zorgt bij mij voor veel buikpijn en gasvorming.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMEPRAZOL SANDOZ CAPSULE MSR 20MG

5 June 2014

Ik krijg van de nieuwe met gele omhulsel juist een opgezet gevoel in de buik en een pijnlijke buik ben er dus maar mee gestopt, dit is juist iets wat ik met deze medicijnen moet voorkomen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OMEPRAZOL SANDOZ CAPSULE MSR 20MG

25 January 2014

De omeprazol zat altijd in witte capsules. Sinds dit jaar zijn de capsules geel gekleurd met chinoline geel. Deze kleurstof is in een aantal landen verboden voor menselijke consumptie. En in Nederland is de toegestane hoeveelheid ook verminderd sinds juni 2013. Omdat het in het omhulsel zit, is het totaal overbodig en daarom ongewenst in dit medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ESOMEPRAZOL SANDOZ CAPSULE MSR 20MG

23 December 2013

Had ze eerst een keer per dag toen werd ik steeds misselijker en heel nerveus en kreeg weer panniek aanvallen nou ging ik zelf over naar twee tabletten toe en nou heb gevoel dat mijn keel gezwollen is en keel doet heel zeer ik gebruik ze nooit meer dan pas ik wel op wat ik eet en ik ga weer rennie gebruiken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel