Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 17 resultaten gevonden.

OTRIVIN DUO XYLOM/ IPRATROP NEUSSPRAY 0,5/ 0,6MG/ ML

18 February 2019

Ideaal, vooral voor de nacht, ik zweer bij deze neusspray en haal nooit een andere.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OTRIVIN DUO XYLOM/ IPRATROP NEUSSPRAY 0,5/ 0,6MG/ ML

12 February 2019

Maar, ik gebruik het alleen om 's nachts te kunnen slapen. Ik krijg er snel een bloedneus van, maar dat heb ik er ,(raar maar waar) tijdens griep of dikke verkoudheid voor over. Iig een goede nachtrust

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OTRIVIN DUO XYLOM/ IPRATROP NEUSSPRAY 0,5/ 0,6MG/ ML

30 January 2019

Kijk hiermee uit. Afgelopen week een helse ervaring gehad. Op vrijdag begonnen met deze neusspray. Eerste dag hielp het inderdaad tegen de verstopte loopneus die ik had. 1 dag later: Droge neus, branderig gevoel als je bijv je neus ophaalt of praat, hoofdpijn. 2 dagen later: Extreem droog gevoel, erge koppijn en een bloedneus gehad. 3 dagen later: Extreem benauwd! Ik dacht dat ik stikte! Alsof mn luchtpijpen van de droogte aan elkaar plakken. Zo benauwd dat ik de arts heb gebeld! Erg pijnlijk ook. Bloed snuiten.Droogte , pijnlijk branderig gevoel, bloedneus, en mega koppijn.. en de ergste klacht: Extreme benauwdheid. Na het stoppen:Maandagochtend laatste spray gebruikt, de klachten namen na zo'n 8uur af. Één dag na het stoppen met het spul waren de meeste klachten verdwenen. Nu ben ik weer 'normaal' verkouden. Ik heb vaker zonder problemen neusspray's met xylometazoline hydrochloride gebruikt. Het zal aan dat andere stofje liggen.. Ipratropiumbromide zal de boosdoener zijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OTRIVIN DUO XYLOM/ IPRATROP NEUSSPRAY 0,5/ 0,6MG/ ML

18 December 2018

Krijg er hoofdpijn van en pijn in de holtes onder mijn ogen of dat juist goed is weet ik niet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OTRIVIN DUO XYLOM/ IPRATROP NEUSSPRAY 0,5/ 0,6MG/ ML

15 April 2018

Ervaring ermee is goed. Werkt naar behoren. Maar er blijft nog veel neusspray inzitten en je kan dat niet meer uit krijgen. Heel zonde van zo een duur product

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OTRIVIN DUO XYLOM/ IPRATROP NEUSSPRAY 0,5/ 0,6MG/ ML

12 February 2018

Na een paar uur hevig benauwd, brok in mijn keel alsof ik stikte! Duurde een dag voordat dit over was.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OTRIVIN DUO XYLOM/ IPRATROP NEUSSPRAY 0,5/ 0,6MG/ ML

14 January 2018

Na het gebruik van dit middel was mijn neus direct ademvrij. De bijwerkingen zijn echter zo heftig dat ik dit iedereen zal afraden. Een week na het stoppen heb ik nog steeds last van bijwerkingen. Bijwerkingen: Hoofdpijn en pijn net boven de neus (alsof je een ijsje te snel gegeten hebt). Spontane bloedneuzen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OTRIVIN DUO XYLOM/ IPRATROP NEUSSPRAY 0,5/ 0,6MG/ ML

26 December 2017

Na 1 dag gebruik met normale dosering vlak na gebruik plots trage pols met neiging tot flauwvallen .Na 20 sec gevolgt door zeer snelle pols. Dit zeer angstige gebeuren trad in 10 min. nog 2x op. !! Direct weggegooid!! Waarsch.gevolg door de ipratropine, een broertje van atropine. ECHT ONVOORSTELBAAR DAT DIT VRIJ IN DE SUPERMARKT TE KRIJGEN IS. Ben zelf arts dus u bent hopelijk gewaarschuwd.!!!!!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OTRIVIN DUO XYLOM/ IPRATROP NEUSSPRAY 0,5/ 0,6MG/ ML

6 December 2017

Werkt snel, prikt bij het toedienen wel eventjes. Daarna de hele nacht vrij kunnen ademen heerlijk. Uiteraard wel stoppen na max 7 dagen om verslaving te voorkomen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OTRIVIN DUO XYLOM/ IPRATROP NEUSSPRAY 0,5/ 0,6MG/ ML

4 March 2017

Veel sprays gekocht. Niks hielp echt voor een vrije neus en rustig ademen. Tot ik dit middel kocht bij de kruidvat. Wat geweldig!!! Spoot een x in het ene neusgat en het andere neusgat en wachtte het 5/10 minuutjes af. Vervolgens kon ik weer vrij ademen vanuit mijn neus. En dat voor 7/8 uurtjes lang. Super product!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OTRIVIN DUO XYLOM/ IPRATROP NEUSSPRAY 0,5/ 0,6MG/ ML

11 February 2017

Voor het eerst in 40 jaar krijg ik na gebruik spontaan een bloedneus en het blijft niet bij eentje. Nog dagen na gebruik blijf ik last houden van bloedneuzen en een droge neus.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OTRIVIN DUO XYLOM/ IPRATROP NEUSSPRAY 0,5/ 0,6MG/ ML

20 November 2016

Wat een troep. Slaap al 3 nachten niet en krijg nu ook nog een bloedneus. Gaat direct weg en koop het ook nooit weer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OTRIVIN DUO XYLOM/ IPRATROP NEUSSPRAY 0,5/ 0,6MG/ ML

15 February 2016

Heb dit middel drie dagen gebruikt vanwege een dichte neus. Uiteindelijk weggegooid, kreeg er hartkloppingen van die nu, na drie dagen, pas afnemen, een droge mond en slaapproblemen. Ik spoel voortaan wel weer met zoutoplossing.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OTRIVIN DUO XYLOM/ IPRATROP NEUSSPRAY 0,5/ 0,6MG/ ML

12 May 2015

Alsof ik stoned was na 1 spray in mijn neus. Mijn neus was wel lekker vrij, maar de bijwerkingen waren naar en lijkt me niet gezond.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OTRIVIN DUO XYLOM/ IPRATROP NEUSSPRAY 0,5/ 0,6MG/ ML

3 March 2015

Dit is de enige neusspray die tegen mijn extreme verkoudheid helpt. Hierdoor kan ik weer vrij ademen en slaap ik weer goed. Hij is na 2/3 uur uitgewerkt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OTRIVIN DUO XYLOM/ IPRATROP NEUSSPRAY 0,5/ 0,6MG/ ML

10 February 2015

Sterk als gootsteen ontstopper, zeker niet vaker als 1x per 6 uur, na 2 dagen klote met zoutoplossing was ik het zat, vroeg om het sterkste wat ze hadden, binnen een paar minuten kon ik weer ademen, enige advies wat ik kan geven, gebruik het zo min mogelijk, geef je slijmvliezen de kans om bij te komen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OTRIVIN DUO XYLOM/ IPRATROP NEUSSPRAY 0,5/ 0,6MG/ ML

3 January 2014

Hallo Ik heb gisteren een flesje otrivin duo gekocht. Ik heb dit geneesmiddel gebruikt zoals ik de gewone neusspray ook altijd gebruikte (heb het 4 of 5 keer gebruikt op 1 dag). Toen ik gisteren naar bed ging dacht ik echter dat ik niet goed werd. Ik had echt hevige hardkloppingen, terwijl ik dat echt nooit heb. Ben me helemaal suf geschrokken. Ook nu nog (7.46 uur) zit ik heel beverig op de bank met echt een onaagenaam gevoel in mijn borstkas, vieze smaak in de mond en een kurkdroge keel. Ik heb net de bijsluiter gelezen van de otrivin en vond dit toch wel heel schokkend. Snap niet dat dit middel receptvrij verkocht mag worden. Heb net op internet gelezen dat ik niet de enige ben met deze ervaringen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel