Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 17 resultaten gevonden.

OXAZEPAM CF TABLET 10MG

28 November 2019

Ivm stress klachten oxazepam gehad. mijn lichaam kwam meteen tot rust waardoor ik geen gespannen gevoel meer had. Wel een beetje suf dus lekker kunnen slapen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM CF TABLET 10MG

20 August 2019

zo nodig 3 x per dag 10mg 1 tablet , geeft rust aan m'n hoofd, helpt niet als ik druk ben. draag het altijd op zak geeft een goed gevoel voor het geval dat. probeer het niet vaak te gebruiken. Ik laat wel mijn bloed onderzoeken, nieren ivm gebruik van medicatie

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM CF TABLET 10MG

18 July 2019

Gebruik het eigenlijk te lang maar ben van meerdere Oxazepam 50 mg naar 1 per dag geƫvolueerd kan je het noemen.Maar die ene 50 mg (vroeger Seresta forte) zal ik vermoedelijk de rest van mijn leven gebruiken omdat alles gewoon te heftig binnenkomt bij mij en omdat ik deze tijd ervaar als de tijd waarin de mens vreselijk faalt in bijna alles wat men zou moeten doen voor deze planeet en al wat kwetsbaar is hierop. Dat maakt dat ik zon pil gewoon nodig heb om dat besef wat af te vlakken. Kreeg eerst meer maar gelukkig bleek dat niet nodig en onwenselijk. Gr. J.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM CF TABLET 10MG

16 July 2019

Accord werkte mild cf heftig zeer vervelend gevoel gebruik het zonodig bij heftige overgangsverschijnselensoms 3 mnd niet en verder zonodig. Accord was niet meer te leveren vlg apotheek cf goedkope troep

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM CF TABLET 10MG

OXAZEPAM CF TABLET 10MG

13 January 2019

Ik ben echt geen fan van pammetjes, dus ik adviseer vooral om ze echt alleen te pakken als je op geen andere manier kan ontspannen. Als ik er een nodig heb, heb ik aan een kwart wel genoeg. Ik word rustiger in mijn hoofd, maar ook trager met alles. Fijn dus als ik echt bang ben voor een medische ingreep of voor een bezoek aan de tandarts.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM CF TABLET 10MG

17 September 2017

1 werkt niet. 2 voel je een klein beetje. bij 3 heb je een goed effect / piek voor 2 uur. Als je heel erg gestrest bent dan helpt dit het voor een klein tijdje weg te halen. Ik probeer het zelf niet vaker dan 1 keer in de week te gebruiken. Anders word het effect snel minder. Te veel gebruik heeft een verslavende werking. Ik vroeg mij af hoe vaak je dit kan gebruiken. Ik slik 3x10mg 1 keer in de week. Is dit gevaarlijk voor een verslavend effect?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM CF TABLET 10MG

1 June 2016

Medicijn houdt het vocht vast in mijn lichaam. In 4 weken tijd 6 kilo aangekomen, lijk wel een MIchelinmannetje.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM CF TABLET 10MG

25 January 2016

Vooral problemen met het formaat van het tabletje. Voorgeschreven is 5 mg, doch verstrekt 10 mg. Nu dus tablet (van slechts 7 mm) zien te halveren (= soms verkruimelen!) en dan nog zien binnen te krijgen (is nauwelijks vast te pakken).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM CF TABLET 10MG

21 August 2015

Gekregen voor paniekaanvallen en te veel nadenken voor het slapengaan. Werkt heel erg goed. Geen bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM ACCORD TABLET 10MG

OXAZEPAM CF TABLET 10MG

22 April 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Toelichting: Dit is al de derde keer dat dit gebeurd is, de vorige keer is me beloofd dat ik geen ander merk meer zou krijgen, maar helaas. Het maakt voor het preferentiebeleid ook niets uit, want ik moet ze toch al zelf betalen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM CF TABLET 10MG

1 April 2015

Heb deze tabletten mogen gebruiken ivm overspannenheid. Medicijn werkte heel goed. Heb nergens geen last van de bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM CF TABLET 10MG

12 February 2015

Ik gebruik een halve tablet als ik heel erge stress heb of heel verdrietig ben. Vaak is dat voldoende om me weer goed te gaan voelen. Ik voel me veilig als ik ze in huis heb, maar ik ben er niet aan gewend. Gebruik gemiddeld mischien 1x per 2 weken een halve tablet. Artsen zijn vaak huiverig om het voor te schrijven, vanwege verslavingsverschijnselen. Heb ik niets van gemerkt, maar kan ook door de lage dosering komen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM CF TABLET 10MG

17 April 2014

In het begin bijwerkingen en verslavend, ik kan er niet op slapen, maar vermindert nu wel angst zonder enig ander effect.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM CF TABLET 10MG

29 December 2013

Pas op met dit medicijn. Vlakt emoties uit, waardoor je veel opkropt en is heel verslavend. Op den duur na langdurig gebruik werkt het gewoonweg niet meer, ja kan in een psychose raken. Ook lijkt het alsof je dronken bent en ben je je coördinatie kwijt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM CF TABLET 10MG

6 December 2013

Ernstige paniekaanvallen sinds 2 maanden vanwege stress en angst. Helpt heel snel (binnen een halfuur compleet rustig) maar zeer verslavend dus pas op. Ik neem het alleen wanneer ik bijna flauw ga vallen vanwege een angstaanval en het bloed in mijn gezicht voel wegtrekken. Op minder erge momenten heb ik al genoeg aan het idee dat ik oxazepam bij me heb.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM CF TABLET 10MG

3 November 2013

Mijn ervaring met oxazepam is goed. Ik ben ermee begonnen na het plotselinge overlijden van mijn broertje (22 jaar oud). Ik slik het medicijn nu nog steeds iedere avond voor het slapen, omdat ik anders erg veel last krijg van angst en hyperventilatie (ik slik ze nu ongeveer 1 jaar). Ze doen me goed en de angst wordt minder als ik het gebruikt heb. Ben wel veel en snel moe en ik merk dat ik snel dingen vergeet. Verder goede ervaringen met het medicijn. (ga binnenkort afbouwen, zal dan mijn ervaring wederom delen).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel