Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 14 resultaten gevonden.

OXAZEPAM TEVA TABLET 10MG

13 September 2019

Oxazepam Teva gekregen om rustig van te worden in emotioneel verdriet. Het helpt maar de Oxazepam Aurobindo die ik eerder gebruikte vond ik veel beter, want daar werd ik rustig van EN ik voelde mij er prettiger bij. Het prettige gevoel is met Teva verdwenen dus ik vind de kwaliteit minder.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM TEVA TABLET 10MG

OXAZEPAM TEVA TABLET 10MG

7 August 2019

Jeuk in heel mijn gezicht en het gevoel of heel mijn lichaam in brand stond.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM TEVA TABLET 10MG

25 July 2019

Oxazepam van Teva werkt rustgevend en voel geen nare bijwerkingen, dit is het beste kalmeringsmiddel, het merk Accord daar werd ik alleen maar onrustiger van

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM TEVA TABLET 10MG

10 May 2019

Kreeg altyd oxazepam accord nu bij herhaalrecepten ineens teva, wauw deze werkt vele malen beter zeg

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM TEVA TABLET 10MG

9 May 2019

Ik zit in een burn out, gestart met anti depressiva. Dit duurt 4 weken voor het aanslaat. Doordat ik snel in paniek ben, en hierdoor kan gaan hyperventileren gebruik ik de oxazepam. Ik weet dat het verslavend is en gebruik daarom alleen als het nodig is. Ik voel me binnen een uur kalm en rustig worden. Als ik moe ben wordt ik sneller suf of duf en slomerMaar als ik fit ben en goed heb gegeten, zet het alleen mijn emoties "uit". Gebruik het nu 2 weken. Geen last van bijwerking

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM TEVA TABLET 10MG

27 February 2019

Het helpt prima in het begin , maar nu zwaar afhankelijk geworden ,ok stom van mezelf ook maar heb fiks oorsuizen en het hielp daar goed tegen , nu alleen ellende iedere dag is vreselijk al een gedeelte afgebouwd maar nu ontwennings verschijnselen de hele dag door ! Begin er niet aan !!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM TEVA TABLET 10MG

26 October 2018

Ernstige spanningen in mijn borst en hyperventileren, ik heb dit voorgescheven gekregen en 1 tablet verhelpt all mijn problemen voor een dag. Tot ziens slapeloze nachten!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM TEVA TABLET 10MG

26 June 2018

Prima medicijn om rustig van te wordende mee in slaap te vallen. Ik gebruik het indien nodig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM TEVA TABLET 10MG

14 May 2018

Neem maar een half tabeltje anders wordt ik wakker en voel me dan nog wat suf. Werkt perfekt om in te slapen, wel 1 uur van te voren innemen is mijn ervaring

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM TEVA TABLET 10MG

13 December 2016

Het helpt zeer goed bij mijn paniekaanvallen, ik word er rustiger van en het helpt mij bij deze aanvallen. Als ik een aantal malen geslikt heb, kan ik zonder enige moeite stoppen, dus geen ontwenningsverschijnselen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM TEVA TABLET 10MG

24 August 2016

Ik heb al zeven weken pijn en daardoor word ik onrustig inderdaad,. Omdat niet duidelijk is waardoor het veroorzaakt wordt, krijg ik nu middel voor angstgevoelens, gespannenheid, slapeloosheid en alcoholontwenning. Ipv de pijn beter te onderzoeken, word ik zoet gehouden met snoepje. Pijn is pijn, die mij iets duidelijk maakt. Onderdrukken heeft totaal geen zin, is mijn mening, dus voel me totaal niet begrepen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM TEVA TABLET 10MG

15 June 2016

word er erg opgefokt van, bloeddruk gaat omhoog, hoofdpijn, onrustig. Heb nergens meer zin in, er komt niks uit mn vingers. Moest het slikken om me wat beter te voelen, en om evt. paniekaanval te breken, deed het echt niet. Als slaaptablet werkt het ook niet, ik stuiter hier nu dag en nacht door t huis

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXAZEPAM TEVA TABLET 10MG

2 May 2016

het was een slechte ervaring heel erg vlak als een zombie ging ik door het leven, met in combinatie quetiepine teva wat ik ook voorgeschreven kreeg ook lichamelijke klachten waarvan ik sommige niet eens zal benoemen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel