Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 3 resultaten gevonden.

OXYCODON HCL SANDOZ CAPSULE 5MG

18 June 2020

Effectieve pijnstiller, ik gebruik het 2 tot 3 keer per etmaal in combinatie met paracetamol. Ik slaap ook eindelijk weer goed. Heeft bovendien een opbeurend effect.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL SANDOZ CAPSULE 5MG

7 February 2020

Dit is mijn mening voor alle Oxycodon, ik heb meerdere merken gebruikt door de jaren heen. Ik heb het 5 jaar elke dag gebruikt. Het ontwennen was voor mij niet heel moeilijk, maar met de pijn waarvan het niveau weer omhoog ging heb ik moeten worstelen. Later ben ik cannabis gaan gebruiken wat mijn leven een stuk dragelijker heeft gemaakt. Oxycodon is een enorm goede pijnstiller, binnen een uur ben je deels van je pijn af. Maar de neveneffecten zoals slapeloosheid, emotioneel zijn, futloos, depressie liegen er niet om. Ik kan het niet hard maken maar ik denk dat Oxycodon bijgedragen heeft aan mijn depressies. Zo nu en dan gebruik ik het nog wel eens, maar houd dat graag bij incidenteel. Direct ervaar ik een 'unheimisch' gevoel van niet mezelf zijn gepaard gaand met jeuk en rusteloosheid. Als het een aantal dagen achter elkaar gebruik komt daar ook de slapeloosheid weer. Dus mijn advies gebruik het vooral als u het nodig heeft. Het kan een heel goed middel zijn en mij heeft het ook ontzettend geholpen. Maar zodra u het met paracetamol kunt redden dan zeker doen. Let wel op uw nieren en lever. Maar ook oxycodon is niet onschuldig op dat gebied.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL SANDOZ CAPSULE 5MG

24 July 2019

8 per dag met nog veel meer medicatie voor pijn ,zoals tramadol , slaap medicatie , fentanyl pleisters . Verslaaft nu en hele nare dingen gedaan (zachtjes uitgedrukt) nu afkicken met breider stichting .. hel op aarde

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel