Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 3 resultaten gevonden.

OXYCODON HCL SANDOZ RETARD TABLET MVA 20MG

19 October 2018

Ik gebruik Oxycodon als aangegeven tezamen met 1000 mg Paracetamol en 600 mg Ibuprofen 4x per dag en dat verdoofd mijn rugpijn (hernia) voor een groot deel. Tussendoor indien nodig nog dezelfde Oxycodon maar dan 10 mg. Eindelijk een combinatie gevonden welke ook effect heeft. Hopelijk is maar nodig voor korte duur.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL SANDOZ RETARD TABLET MVA 20MG

31 May 2018

Wat is dit een ellendig product.. Ik heb een Gastric Bypass en mag absoluut geen NSAID's hebben. Aangezien ik uitval aan mijn rechter been krijg van de pijn als ik niets in neem is de keuze beperkt. Ook Tramadol is verslavend. Ik moet nu 6 tot 7 tabletten van 20mg per dag gebruiken om niet de ontwenningsverschijnselen te krijgen. Het ergste is dat we aan de specialist hadden gevraagd of er kans op verslaving was.. "Nee hoor.. u kunt dit gerust gebruiken" was het antwoord.. Oxycodon is gewoonweg de nieuwe Heroine in deze tijd.. Bijna de hele dag onrust en trillen.. Ook ben ik er de hele dag geestelijk mee bezig zodat ik mij niet goed kan concentreren.. Als iemand mij vraagt of Oxycodon een goed middel is: Als pijnstiller prima maar gebruik het niet langer dan absoluut nodig is want je brengt jezelf zwaar in de problemen...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL SANDOZ RETARD TABLET MVA 20MG

20 November 2017

Sinds 3 dagen op advies van huisarts naar 2 x daags 40 mg oxycodon langwerkend. (Na een griep met langdurige diarree en nog steeds verheviging bestaande pijnklachten.) Deze pijnmedicatie i.p.v. de fentanylpleister 50?g/uur plus 1 x 20 mg oxycodon, welke ik ruim 3 jaar lang gebruikte. De pijn is afgelopen 2 dagen dermate verergerd dat een korte wandeling met de hond ook niet meer lukt. Vandaag medegedeeld aan assistente welke, na overleg met huisarts, meldde dat ik naar 2 x 60 mg oxycodon per dag kan(huisarts belt morgen). Dit stukje typen kost letterlijk pijn en moeite: Vooralsnog blijkt de fentanylpleister met 20 mg oxycodon effectiever. (Waarbij in uiterste gevallen van extreem veel pijn, "met de auto tegen betonnen pilaar rijden" - wanhoop, één extra 20 mg oxycodon het draaglijk maakte)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel