Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 7 resultaten gevonden.

OXYCODON HCL TEVA CAPSULE 20MG

31 October 2018

Natuurlijk opgebouwd tot de optimale pijnstillende werking. Al drie jaar dezelfde dosis en werkt nog steeds maximaal. Merk niks van bijwerkingen en mijn omgeving ook niet en kan ik weer leven als een normaal persoon zonder pijn wanneer ik me niet heel veel inspan. Zonder wil ik liever dood: zelf gruwelijke pijn bij niks doen. Werk bij ieder individueel en kan niet alg. worden bepaald denk ik daarom. Voor mij 'n levensreddend middel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL TEVA CAPSULE 20MG

15 November 2017

slechts 2x ingenomen na acute opname ivm met bloedstolling in schouder. Dit medicijn moet echt verboden worden. Ik heb me nog nooit zo beroerd gevoeld als na inname van dit spul. Ik kreeg recept mee voor apotheek. Gelijk verscheurd. Niet aan beginnen. Je raakt volledig van jezelf vervreemd als je niet oppast.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL TEVA CAPSULE 20MG

3 September 2017

Mijn vader heeft na 1e inname een vreselijke nacht gehad waarin hij heel de nacht heeft liggen happen naar lucht, had trillingen in zijn maagstreek. Een afschuwelijke ervaring. Bij eerder gebruik van oxynorm was hij continue misselijk. Hij is onmiddelijk gestopt met beide geneesmiddelen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL TEVA CAPSULE 20MG

27 July 2017

Mijn vrouw heeft n.a.v. een hernia ook oxycodon voorgeschreven gekregen, eerst 5 mg. later 10 mg. erbij, de 10 mg. voor 's morgens en 's avonds voor het slapen gaan. Het hielp niet zo erg is toen verhoogd naar 2x daags 20 mg met overdag de kortwerkende van 5 mg. 5x per dag. Op het laatst voor de geplande operatie is de 20 mg. verhoogd naar 30 mg. aangevuld met de kort werkende van 5 mg, Na de operatie teruggegaan naar 10 mg. hiermee nog even doorgegaan, maar nadat ze heel kortademig werd en zich benauwd voelde is zij gestopt. Nou dat heeft ze geweten, ze was verward, emotioneel, geen eetlust, 6 kilo afgevallen, koud, rillen en midden in de zomer met de elektrische deken op standje hoog naar bed. Verward reageren huilen om niets, niet kunnen slapen. Haar eetlust is nog niet wat het is geweest, dit was op een zondag. De andere dag de huisarts gebeld en dan krijg je te horen dat ze colt turkey aan het af kikken is. Wij zullen dit medicijn ook niet meer accepteren als pijnstiller. Wij zijn ook geschrokken van de ervaringen van anderen en daarom geven wij hier ook aan wat onze ervaring is geweest.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL TEVA CAPSULE 20MG

24 June 2017

Nooit aan beginnen , je komt er amper meer vanaf. Erger dan hero! Er blijft niets van je over,een soort levend lijk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL TEVA CAPSULE 20MG

24 May 2017

Naar aanleiding van veel pijn in mijn buik heb ik gedurende mijn opname in het ziekenhuis Oxycodon 2x 20mg langweekend per dag en 6x zo nodig Oxycodon kortwerkend gekregen. In totaal heb ik het ongeveer 2,5 maand geslikt. De laatste vier weken daarvan is de langwerkende Oxycodon verlaagd naar 2x 10 mg per dag. Sommige momenten op de dag had ik last van een neerslachtig gevoel. Dit ging over toen ik weer een pil slikte. Met name de kortwerkende helpen erg fijn als je dit gevoel wilt ondervangen. Het is mij duidelijk geworden dat je steeds meer nodig hebt om de pijn te kunnen ondervangen en om niet het rotgevoel te krijgen. Toen was het stoppen aangebroken.. Wat een absolute hel. Ik kan het echt niemand aanraden. Dit waren ongeveer de zogenoemde afkickverschijnselen die ik kreeg: - Buikpijn - Misselijk - Flinke gewichtsverlies - Onrustige armen en benen (niet kunnen slapen 's nachts) - Onrust in de rest van je lijf (je kan nergens je rust in vinden). - Overprikkelig - Een ontzettend rot gevoel van binnen. Ik heb ongeveer 3-5 dagen heel veel last gehad van de afkickverschijnselen. Daarna verdwijnt het geleidelijk aan. Reken op zeker 10 dagen dat je helemaal klachtenvrij bent.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL TEVA CAPSULE 20MG

25 February 2017

Vanwege een foraminale stenose en een niet helpende operatie slik ik elke dag 20mg oxycodon langwerkend en 2 x 5mg kortwerkend en heel soms nog als er een piekpijjn tussendoor komt. Ik heb er heel veel baat bij, in mijn drukke gezin kan ik mijzelf staande houden door dit medicijn en functioneer ik prima. Het is wel belangrijk om de juiste dosis te vinden want het is natuurlijk not done om onder invloed van welk middel dan ook voor een schare kinderen te zorgen. Ik merk wel dat er een soort van gewenning optreed, dat maakt wel dat het erg verslavend is. Maar met 20mg langwerkend en 5 mg kort gaat het nu supergoed met mij. Hulde voor TEVA. Oh ja, ik heb altijd die 20 mg van TEVA want die kun je doormidden breken, zo kun je eventueel zelf afbouwen!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel