Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 26 resultaten gevonden.

OXYCODON HCL TEVA RETARD TABLET MVA 40MG

Oxycodon tabletten

14 July 2019

Gebruik oxycodon al jaren van 120mgr teruggegaan naar 40 mgr.geleidelijk dan is het goed te doen. Kom er helemaal vanaf op mijn manier !Verzakte wervels/scoliose/stenose enz.enz.

Oxycodon tabletten

6 June 2019

Hielp tegen versleten wervels maar darmen raakte verstopt en werd er beroerd van 8 maanden gebruikt laatst 8x5mg Nu aan cold turkey afkicken week 4 Nog steeds een hel. pijn door heel mijn darmen. misselijk .Nooit aan beginnen afkicken is vreselijk

OXYCODON HCL AUROBINDO CAPSULE 5MG

3 June 2019

Deze gebruikt na een nekhernia operatie, heeft mij echt goed geholpen daar de paracetamol geen effect had.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL GL TABLET FILMOMHULD 10MG

26 May 2019

Ik heb 70 gram oxycodon geslikt ivm maag en gewrichtspijn. Dit heb ik 2 jaar geslikt. Nu gestopt in 6 weken, maar ik voel mij nog even rot. Pijnen in benen, trillen en de andere pijnen zijn ook terug. Heeft iemand hier ervaring mee. Groetjes Ineke

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL GL TABLET FILMOMHULD 10MG

19 May 2019

Ik gebruik oxycodon in de vorm van een klein blauw tabletje. Jammer van die negatieve verhalen want ik gebruik maar een tabletje in de vijf weken voor mijn hernia /zenuwpijn in combinatie met 100 ml diclofanac. Ik gebruik het alleen als ik door mijn benen zak en me bijna niet meer kan bewegen. Een setje van de pillen ik ik ben boven Jan.Nu wil mijn huisarts ze niet meer voor schrijven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Oxycodon 10 mg

16 May 2019

6 jaar geleden zijn er bij een borstamputatie zenuwen geraakt. Na een aantal dagen helse en niet te hebben pijn, kreeg ik van de pijnspecialist o.a. 2x 10 mg oxycodon voorgeschreven. Met een cocktail van oxycodon, lyrica, parcetamol, ibuprofen en een maagbeschermer was ik snel van de pijn af. Vervolgens haalde ik 5 jaar lang iedere 3 maanden een tas met pillen bij de apotheek op. Ik was 100% pijnvrij en de enige bijwerking was een soort van narcotiserende slaap die ineens bovenop me kon vallen. Een jaar geleden kwam ik met (andere) klachten bij een osteopaat terecht. Die gaf al snel aan dat hij mij niet kon helpen zolang ik zoveel medicijnen slikte, wat me ertoe bracht een eventuele afbouw met de huisarts te gaan bespreken. Ik ben heel voorzichtig begonnen met afbouwen van allereerst de oxycodon. Mijn initiële uitgangspunt was dat iedere mg die er af kon, er een was. Ik ben nu 3/4 jaar verder en tot mijn stomme verbazing ben ik van alle medicatie af, zonder voor mij merkbare bijwerkingen. Bij iedere nieuwe stap dacht ik dat het deurtje naar de pijn weer open zou gaan en dat is nooit gebeurd. Ik voel me frisser in mijn hoofd en de (narcotiserende) slaap is volledig verdwenen.

OXYCODON HCL GL TABLET FILMOMHULD 5MG

15 May 2019

ik heb er veel baat bij gehad maar let op! dezen zijn in vele varianten te krijgen.van de ene word je heel duf maar van de ander juist niet.overleg met de huisarts als je er heel duf van word.het hoeft nl niet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL ACCORD TABLET MVA 10MG

10 May 2019

Enige wat mij heeft geholpen bij doorbraakpijn bij kanker en na grote buikoperatie. Jammer dat er zoveel negatieve berichten over rondzingen in de media, veelal ongenuanceerd en zonder aandacht voor de effectiviteit. Dat heeft mij achteraf onnodig veel druk opgelegd. Eerst om het te gaan verhogen (waardoor onnodig lang pijn) en later om het zo snel mogelijk af te bouwen (waardoor weer pijn). Met goede begeleiding, een helder afbouwschema en bij de juiste indicatie (dus niet bij hoofdpijn of een lichte kneuzing) een uitstekende middel, laten we dat niet vergeten!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL GL TABLET FILMOMHULD 5MG

8 May 2019

Wat een zooi deze medicijnen. Mijn moeder heeft het gekregen ivm 4 voudige breuk in bovenarm. Twee dagen gebruikt . Nu 4 dagen verder en ze is nog steeds versuft, net een zombie. Zo zielig en dat voor een bijna 81 jarig persoon.Mijn advies nooit aan deze medicatie beginnen want je wordt volledig lam gemaakt

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL TEVA CAPSULE 10MG

29 April 2019

Ik raad het iedereen af na 4 dagen dit geslikt te hebben en je je zelf in een soort van 7e hemel bevind begon de ellende.. Ik heb 3 dagen dag en nacht over gegeven ik slikte het voor 2 gebroken ribben en kreeg daar ook diclofinac bij.. ook daar werd ik zo misselijk en ziek van dat ik allebei met alles acuut gestopt bent dan maar pijn aan mijn ribben vandaag dag 2 niks te hebben genomen, je voelt je down warm koud misselijk en je kan overal wel om janken

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL AUROBINDO CAPSULE 5MG

11 April 2019

Waar andere pijnstillers de pijn in mijn nek niet verholpen, werkt 2x daags 5mg oxycodon retard heel goed. Geen vervelende bijwerkingen, alleen nu na 3 dagen wel erg moe. Maar hoop de komende dagen ook weer op te knappen en zonder te gaan kunnen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL AUROBINDO RETARD TABLET MGA 10MG

2 April 2019

Na een fikse hernia operatie de tabletten geslikt en ze waren een uitkomst voor de pijn. Geen bijwerkingen gehad en ook geen last van verslaving of afkickverschijnselen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Oxycodon

31 March 2019

Heeft bij de zenuw pijn niet echt heel goed geholpen, was wel duf, na stoppen heel ziek geworden. Diarree, misselijk, koud warm aanvallen, zweten als een otter en rillerig.

OXYCODON

11 February 2019

ik word er zuf en draaiering ze helpen wel tegen pijn oxycodon5mg

OXYCODON HCL GL TABLET FILMOMHULD 10MG

6 February 2019

Heb het geslikt voor zenuw pijn.Het is op langer termijn zeer verslavend. Ben er mee gestopt en afgekickt. De zelfde afkick verschijnselen als cocaïne. Ik kan het weten. Niet langer pakken als.nog is. Geloof me maar. Voor pijn werkt het goed. Afkick verschijnselen zijn warm koud aanvallen , humeur , spierpijn, pijn in je hele lijf, niet op gang komen. Je hebt op een gegeven.moment een idee dat er niets uit je handen komt totdat je zn pilletje neemt. Te veel herinneringen voor mij. Ben blij dat ik er van af ben.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL AUROBINDO CAPSULE 10MG

5 February 2019

werkt prima bij mijn klachten rug en zenuwpijn in been. Moest wel 2d1nemen voor het juiste resultaat.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON

1 February 2019

Veel baat bij zenuwpijn en lage rugpijn na spondylodese.Afbouwen een ware bezoeking. Mijn advies, bouw de medicatie af in samenspraak met uw huisarts.Ervaring bij medicatie positief...

OXYCODON HCL AUROBINDO CAPSULE 5MG

17 January 2019

wel licht gevoel van in een roes leven, maar als pijnstiller ná diclofenac en tramadol goed werkzaam

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL TEVA CAPSULE 10MG

OXYCODON HCL AUROBINDO RETARD TABLET MGA 5MG

Oxycodon 10 mg

6 December 2018

Van de 10x dat ik deze capsule gebruikt heb, ben ik 9x zo misselijk als een hond. 7x overgeven is vaak het geval. Maar slaat hij wel aan en geen misselijkheid als gevolg ervan is het de enige pijnstiller die mij helpt de pijn te verlichten. Zijn er ook Oxycodon zetpillen, daar mijn maag slecht tegen dit middel kan.

OXYCODON HCL TEVA CAPSULE 10MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel