Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 26 resultaten gevonden.

OXYCODON HCL TEVA CAPSULE 10MG

OXYCODON HCL AUROBINDO RETARD TABLET MGA 5MG

Oxycodon 10 mg

6 December 2018

Van de 10x dat ik deze capsule gebruikt heb, ben ik 9x zo misselijk als een hond. 7x overgeven is vaak het geval. Maar slaat hij wel aan en geen misselijkheid als gevolg ervan is het de enige pijnstiller die mij helpt de pijn te verlichten. Zijn er ook Oxycodon zetpillen, daar mijn maag slecht tegen dit middel kan.

OXYCODON HCL TEVA CAPSULE 10MG

OXYCODON HCL TEVA CAPSULE 20MG

31 October 2018

Natuurlijk opgebouwd tot de optimale pijnstillende werking. Al drie jaar dezelfde dosis en werkt nog steeds maximaal. Merk niks van bijwerkingen en mijn omgeving ook niet en kan ik weer leven als een normaal persoon zonder pijn wanneer ik me niet heel veel inspan. Zonder wil ik liever dood: zelf gruwelijke pijn bij niks doen. Werk bij ieder individueel en kan niet alg. worden bepaald denk ik daarom. Voor mij 'n levensreddend middel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Oxycodon 20mg retard

26 October 2018

Door HMS gewrichts en hernia problemen. Hielp na tramadol eerst goed tegen pijn. Na enkele weken minder en meer bijwerkingen. Uiteindelijk 2 X 20mg gereguleerde afgifte per dag. Nu gezien wederom afname van werking afbouwen. Zelfs zeer geleidelijk geen feest gezien ontwenningsverschijnselen zoals ondermeer voortdurend extreem koud, zeer rusteloze benen, niet kunnen slapen, misselijk, diarree, mentale onrust, angst, zeer geprikkeld etc. Eerder nooit afbouw- of verslavings- of ontwenningsproblemen gehad, ook niet met bijvoorbeeld tramadol. Dit nooit meer! Dat is ook de motivatie om de afbouw door te zetten. Hoe moeilijk ook.

Oxycodon

22 October 2018

wekenlang 2x 15 mg gebruikt. Nu afgebouwd naar 1x 10 mg. Dan nog 1x 5 mg en dan stop. Tot nog toe nergens last van. In het begin in slaap apneus en sufheid . Plus moeilijke stoelgang.

OXYCODON HCL GL TABLET FILMOMHULD 10MG

OXYCODON HCL AUROBINDO CAPSULE 10MG

20 October 2018

Stoppen met Oxycodon is een hel !! Na een schouder operatie j.l . Je bent geen mens meer maar het helpt heel goed !!!??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL SANDOZ RETARD TABLET MVA 20MG

19 October 2018

Ik gebruik Oxycodon als aangegeven tezamen met 1000 mg Paracetamol en 600 mg Ibuprofen 4x per dag en dat verdoofd mijn rugpijn (hernia) voor een groot deel. Tussendoor indien nodig nog dezelfde Oxycodon maar dan 10 mg. Eindelijk een combinatie gevonden welke ook effect heeft. Hopelijk is maar nodig voor korte duur.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL TEVA CAPSULE 10MG

2 October 2018

Ben nu aan het afbouwen van 30 naar 20 naar 10 mg per dag en hen t vreselijk koud. Rillingen en diarree. Pfff

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Oxycodon 5 en 10 mg

23 September 2018

Sinds 2014 slik ik eerst voor knie operatie nu na 9 operaties aan buik en plaatsen van mat extreem veel pijn slik nu 7x 15 mg pd. Moet van huisarts cold turkey stoppen krijg geen meds meer . Krijg soms flauwte van pijn . Ze noemt me een chronische gebruiker . Nu neem ik zel 3 x 5 1 x 10 moeilijk . Vind niet dat dit na 4 jaar gebruik zomaar kan .

OXYCODON HCL TEVA CAPSULE 5MG

14 September 2018

Gekregen na een nier operatie. Veel te lang doorgeslikt, want ik werd er euforisch van. Het leven was weer mooi en ik kon echt alles aan. Op een gegeven moment zat ik op 80 mg per dag! En ik bleef maar bestellen. Totdat het een x in een weekend op was. Ik dacht dat ik dood ging. Zware hartslag,zweten, spugen, slap gevoel ect. maandag weer naar de dokter. Teruggedraaid maar 40 mg op een dag.Ik moest afbouwen, maar dit lukte me niet. 3 x geprobeerd om af te kicken. Zo ziek en ellendig. Afgelopen maandag weer gestopt. Het is inmiddels vrijdag en ben zo beroerd. Ik moet van alles kokhalzen, hoofdpijn, koud hebben en diarree. echt vreselijk. Heb het gevoel hier nooit meer overheen te komen en dat maakt me enorm depressief. Heb 2 kindjes om voor te zorgen maar ik lig de helft van de tijd alleen maar op bed. Oxycodon goed voor de pijn. Een hel om vanaf te kicken

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Oxycodon

10 September 2018

Maakte het leven wat dragelijker na een operatie, maar wanneer je stopt met het innemen, houdt rekening met afkickverschijnselen. Kunt beter afbouwen met lichtere dosering.

Oxycodon

5 September 2018

Middel hielp idd goed bij pijn hernia maar heel veel bijverschijnselen. Nu 10 dagen gestopt, maar vreselijke afkick verschijnselen, rillen, warm, koud, doodmoe en heel heel misselijk. Morgen naar huisarts om te bespreken hoe lang afkick verschijnselen duren

OXYCODON HCL LANNACHER TABLET MVA 10MG

1 September 2018

Het het gekregen voor zenuspijn in mijn rug. Maar na 4 tabletten, elke 12 uur 1 tablet, en het doet nog steeds niks. De pijn is en blijft hardnekkig aanwezig, waardoor ik nog steeds niks kan. Daarnaast heb ik last van opstopping, ik drink voldoende (2 tot 2,5 liter per dag).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL AUROBINDO CAPSULE 5MG

24 August 2018

Heb mi daar darmproblemen door gekregen. Van huisarts en apotheek alleen te horen gekregen dat ik mogelijk obstipatie zou krijgen. Maar kreeg na 1 maand ernstige diarree en hield weken aan, daarna obstipatie, daarna weer diarree. Heb na 5 maanden nog problemen en loop nu bij een MDL arts

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL TEVA CAPSULE 5MG

24 August 2018

Ik had door een val een scheurtje in een rugwervel met hevige pijn. Gebruikelijke pijnstilldrs hielpen niet. Daarom kreeg im oxycodon voorgeschreven. Pijn werd niet minder, maar ik werd er wel doodziek van: overgeven, slapeloosheid, concentratiestoornis, enz. Middel was vele malen erger dan de kwaal! Na een paar dagen gestopt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL AUROBINDO CAPSULE 10MG

25 June 2018

diverse malen wervelfracturen opgelopen met vreselijke pijnen. Nog is staan en/of lopen een groot probleem, want dit is echt niet leuk voor mijn rug. 's Morgens opstaan, naar het toilet, dan de badkamer en een caps. oxycodon en weer naar bed. Na ca een half uur kan ik uit de voeten voor de douche, ontbijt etc. Achter mijn bureau en achter het "stuur "ben ik een hele Piet. Soms 4x per dag een capsule van 10 mg. en ik functioneer uitstekend met helaas veel beperkingen. Niet wandelen, niet winkelen en ook geen klein stukje lopen.Vul maar in. Inherent aan mijn leeftijd van 85 j. Ik ben erg blij en dankbaar voor/met de Oxycodon. Afhankelijk van mijn dagprogramma zeer incidenteel 5 x per dag en ooit 1x zes. Meestal red ik het met 3 tot 4 x per dag. Vooral veel water ( uit de kraan) drinken. Veel dank voor de Oxycodon.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL ACCORD TABLET MVA 10MG

24 June 2018

Heb oxycodon geslikt toen ik een hernia had met hele pijnlijke uitstraling in mn linker been . S morgens en savonds 10mg langwerkend! tussendoor 3 x 5 mg kortwerkend! Werkte heel goed !ben er van de week mee gestopt om te kijken of de hernia/pijn weg is En dat is het nu na 7 weken Heel weinig bijwerkingen gehad beetje slaperig in het begin wel heerlijk kunnen slapen ?? De eerste week kreeg ik Diclofinac van de huisarts zetpillen 2x daags 100 mg en tramadol 100 mg ,daar ging de pijn in mn rug wel van weg maar niet in mn been !! Huisarts gebeld of ik oxycodon kon krijgen voor die vreselijke pijn maar ik kreeg het niet ivm veslaving blabla ,gelukkig had ik zelf nog wat liggen( 20 mg )kwam ik achter van 2 jaar geleden ivm nieuwe knie en nog wat capsules van 5 mg (ja je moet toch wat ?) 2 weken later naar neuroloog geweest en die heeft in haar mail gezegd dat ik wel morfine moest hebben ! Toen wel gekregen! Heb er wel een klapvoet van overgehouden ?? Niet van de oxycodon maar van de Hernia

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL AUROBINDO RETARD TABLET MGA 10MG

10 June 2018

Met AUROBINDO had ik geen problemen, maar de apotheker/verzekeraar schrijven nu opeens hetzelfde medicijn van het merk SANDOZ voor, en ervaar daar aanzienlijke maag-/buikklachten (kramp/pijn) mee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL GL TABLET FILMOMHULD 5MG

9 June 2018

Ik zit in de 20e maand van oxycodon 5mg gebruik. Heb een lange tijd in totaal 60mg per dag geslikt ivm mijn ACNES (beknelde zenuwen in mijn buikwand). Andere medicatie hielp niets tegen de pijn. 6 weken geleden n operatie gehad en is geslaagd.. Ik ben nu halverwege met het afbouwen van de oxy. Op aanraden van mijn huisarts; 1 tablet per 3 dagen minderen. Als dit te heftig is dan een paar dagen extra wachten met afbouwen. Ik ervaar nu heel veel hoofdpijn; 4 x in de week migraine. Heel kort lontje en heftige stemmingswisselingen, zweten, trillen van benen en handen, droge mond en het meest vervelende is de onrust in mijn hele lichaam. Het lijkt alsof mn bloed door mijn lichaam heen raast en zich dat uit in veel onrust en ook veel vermoeidheid. Mijn lichaam vraagt telkens om de oxy. Normaliter dan nam ik dat dan, omdat ik er ook pijn bij had en dan was de onrust in mijn lijf ook weg. Nu ik aan het afbouwen en afkicken ben, is het vaak erg moeilijk om mezelf er van te weerhouden de oxy te nemen maar ik doe het niet! Dmv mijn afbouwen voel ik wel dat ik al iets meer energie krijg en ik ben niet meer zo suf. Conclusie: helpt tegen pijn, maar zowel fysiek als mentaal erg moeilijk om vanaf te komen!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

OXYCODON HCL SANDOZ RETARD TABLET MVA 20MG

31 May 2018

Wat is dit een ellendig product.. Ik heb een Gastric Bypass en mag absoluut geen NSAID's hebben. Aangezien ik uitval aan mijn rechter been krijg van de pijn als ik niets in neem is de keuze beperkt. Ook Tramadol is verslavend. Ik moet nu 6 tot 7 tabletten van 20mg per dag gebruiken om niet de ontwenningsverschijnselen te krijgen. Het ergste is dat we aan de specialist hadden gevraagd of er kans op verslaving was.. "Nee hoor.. u kunt dit gerust gebruiken" was het antwoord.. Oxycodon is gewoonweg de nieuwe Heroine in deze tijd.. Bijna de hele dag onrust en trillen.. Ook ben ik er de hele dag geestelijk mee bezig zodat ik mij niet goed kan concentreren.. Als iemand mij vraagt of Oxycodon een goed middel is: Als pijnstiller prima maar gebruik het niet langer dan absoluut nodig is want je brengt jezelf zwaar in de problemen...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel