Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 19 resultaten gevonden.

PANTOZOL TABLET MSR 40MG

12 February 2020

Bij pantozol 40 heb ik geen bijwerkingen wat ik bij pantoprazol wel heb ook bij omeprazol

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PANTOZOL TABLET MSR 40MG

11 December 2015

Goed. Ik slik al meer dan 10 jaar elke dag 1 tablet tegen maagzuur en oprispingen. Als ik braaf slik, heb ik van beide geen last. Ik heb geen bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PANTOZOL TABLET MSR 40MG

5 April 2010

slikproblemen(nu een maagsonde daardoor), spierproblemen (ik heb nu Myasthenia Gravis daardoor),afvallen,misselijkheid,moe.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PANTOZOL TABLET MSR 40MG

30 March 2010

het is iedere 3 maanden afwachten wat de apotheker nu weer voor me heeft klaargelegd, het is zelden hetzelfde als de keer er voor

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PANTOZOL TABLET MSR 40MG

9 May 2009

roodheid over hele lichaam, erge jeuk,overal bulten,moeite met ademhalen, slikklachten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PANTOZOL TABLET MSR 40MG

26 October 2008

Ik lees dat veel mensen zich storen aan de verpakking van Pantozol. Een ieder die ook maar iets van verpakkining afweet weet dat dit nauwelijks van invloed is op de prijs van het verpakte artikel, en al helemaal niet bij een duur medicijn zoals Pantozol. Ik krijg de indruk dat veel mensen denken dat de prijs met euros naar beneden gaat als het mdicijn in een eenvoudigere verpakking zit maar de pilletjes worden door een machine verpakt en of deze dat nu in een kartonnetje of een doosje of wat dan ook doet maakt uiteindelijk nauwelijks uit voor de uiteindelijke prijs.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PANTOZOL TABLET MSR 40MG

20 December 2007

hevige spierpijn in beide bovenarmen eerst werd aan slijmbeursontsteking gedacht maar dat is niet t geval stop ik enkele dagen dan is de pijn weg

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PANTOZOL TABLET MSR 40MG

PANTOZOL TABLET MSR 40MG

27 June 2007

Na zon 2 jaar zonder problemen pantozol 40 geslikt te hebben ter voorkoming van maagklachten door veel medicijngebruik, en om de hoestprikkel bij astma weg te nemen, kreeg ik plotseling ernstige huiduitslag en jeuk over mijn gehele lichaam, behalve mijn gezicht. Door stapsgewijs enkele medicijnen weg te laten/ te veranderen zijn we er achter gekomen dat pantozol de oorzaak moet zijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PANTOZOL TABLET MSR 40MG

24 June 2007

Zeer onhandige strips, veel te ruim waardoor tablet er moeilijk uit te krijgen is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PANTOZOL TABLET MSR 40MG

27 January 2006

Werking van zuur gaat gewoon door terwijl je het niet voelt komen, gevolg, een ontstoken strottenhoofd waardoor stembanden deel uitgeschakeld worden naar het eind van de dag.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PANTOZOL TABLET MSR 40MG

29 November 2004

De pillen zijn, m.i., onnodig duur verpakt en erg onhandig. Mede door de stugheid van het materiaal.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PANTOZOL TABLET MSR 40MG

10 September 2004

arts zegt savonds 1tablet apotheek vermeldt op verpakking:1 maal daags 1 tablet VLAK VOOR het eten. bij navraag krijg ik als antwoord wij zeggen altijd vlak voor het eten bijsluiter geeft aan:slik de tabletten heel door met wat water ,1 uur voor het ontbijt wat is juist? de laatste tijd vaker gehoord dat deze middelen niet meer vergoed worden

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PANTOZOL TABLET MSR 40MG

PANTOZOL TABLET MSR 40MG

2 September 2004

Ik ervaar het positieve effect van de verminderde zuurbrand in de slokdarm

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PANTOZOL TABLET MSR 40MG

19 May 2004

25 jaar last van de maag en sinds het gebruik van dit medicijn geen enkele klacht meer !!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel