Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 18 resultaten gevonden.

PARACETAMOL ACCORD BRUISTABLET 1000MG

16 juli 2024

Hoi collega, dit is een test om te kijken of alles nog werkt na de migratie. Deze melding mag je dus vrolijk negeren :)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PARACETAMOL ACCORD BRUISTABLET 1000MG

9 mei 2020

ik heb wortelkanaal onsteking aan mijn tand en gebruik nu dagelijks paracetamol voor meer dan 3 maanden ik zit nu met enorme diaree buikpijn en dagelijkse migraine aanvallen het is beter dat ik volgens mij die tand laat trekken aangezien ze al 2x een wortelkanaal behandeling gegeven hebben ...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PARACETAMOL ACCORD BRUISTABLET 1000MG

PARACETAMOL ACCORD BRUISTABLET 1000MG

6 augustus 2018

de pijn gaat niet weg, en zelfs hoofdpijn blijft hangen. troep is dit. je kunt beter een alterntief proberen. zoals bij spierpijn bij gewrichten een creame. zoals motion free er een van is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PARACETAMOL ACCORD BRUISTABLET 1000MG

13 maart 2016

Ik had dit nooit eerder gebruikt voor menstruatiepijn, dacht niet dat dit zou werken, maar wat ben ik nu blij dat ik het heb geprobeerd. De pijn is veel minder, al moest ik wel de pil breken om hem binnen te krijgen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PARACETAMOL ACCORD BRUISTABLET 1000MG

9 september 2014

Eerst had ik gewone paracetamol 1000mg. Gebruik 4xdaags naast Meloxicam. Dit i.v.m. RA en artrose. Dit mocht niet meer om het beleid. Dus kreeg ik de bruisversie. Ondanks dat dit meerdere keren duurder was dan het vorige. Ik hield altijd veel vocht vast in de benen maar het werd steeds erger. Plots las ik ergens dat er zout/natrium in bruistabletten zit, om te kunnen bruisen. Mijn leverwaardes werden slecht. Dus heb ik me beklaagd bij de apotheek en de zorgverzekeraar. Ik drink en rook niet. Volg adviezen goed op. En dan wordt mijn wankele gezondheid geschaad door een overheidsbeleid? Schandalig!!! Mijn argument was steekhoudend of er waren meer klachten, maar ik kreeg weer gewone paracetamol. Wel helaas ander merk. Nu Teva.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PARACETAMOL ACCORD BRUISTABLET 1000MG

9 augustus 2014

Ik kan absoluut niet tegen Paracetamol. Ook niet tegen kleine hoeveelheden. Mijn ervaring is dat ik er nog zieker van wordd. Ben benieuwd of dit veel gebruikte paardenmiddel, ook door doctoren en HAP voorgeschreven om er maar vanaf te zijn (ook bij kinderen) in de toekomst blijkt geen nadelige effecten te hebben. Wijsheid komt met de jaren!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PARACETAMOL ACCORD BRUISTABLET 1000MG

28 maart 2014

Ik gebruik dit middel al 2 mnd. Ik kreeg toen huidallergie, maar wist niet waar het van kwam, ik dacht aan Butranspleisters, die ik gebruikte, want daar begon de allergie, totdat ik op het idee kwam, dat het wel eens van de paracetamol accord kon komen. Ik heb rode vlekken over mijn hele lichaam, ik stop nu met die tabletten, alhoewel ze heel prettig zijn om in te nemen. Ik wil eens ervaren of de vlekken nu verdwijnen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PARACETAMOL ACCORD BRUISTABLET 1000MG

16 januari 2014

<p> Ik heb ervaren dat het een prima pijnbestrijder is die snel werkt in combinatie met code&iuml;ne. werkt snel, en zonder bijwerkingen. wel een zakje poeder om obstipatie te voorkomen. en dat werkt prima. schandalig dat de zorgverzekeraar(menzis) deze uit de zorgverzekering heeft gehaald. wel paracetamol 1000 mg tabl krijg je nog vergoed, maar werkt lang zo snel niet en geeft in de regel meer maagklachten! Echt heel vervelend, vooral als je eindelijk een pijnstiller hebt die je goed verdraagt, ik verdraag geen diclofenac en brufen, overigens die mag ik niet eens i.v.m. hoge bloedruk medicatie! dit is echt een hele slechte zaak. jammer hoor dat preferentiebeleid, het slaat echt nergens op.</p>

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PARACETAMOL ACCORD BRUISTABLET 1000MG

23 oktober 2013

<p> Overdosis kan ook in &eacute;&eacute;n dag. http://www.propublica.org/article/tylenol-mcneil-fda-use-only-as-directed</p>

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.