Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 10 resultaten gevonden.

PAROXETINE APOTEX TABLET FILMOMHULD 20MG

13 november 2017

Ik slik het u 5 dagen en wil er graag zsm mee stoppen. Lichamelijke bijwerkingen zijn heftig maar erger zijn de gedachten aan de dood en rare acties. Ik voel me nu al in een zwart gat getrokken

PAROXETINE APOTEX TABLET FILMOMHULD 20MG

23 augustus 2017

Werkt heel goed, enige bijwerkingen die ik er van heb zijn, moeilijker kunnen stil zitten, wat vlakker in emoties, maar perfect leefbaar

PAROXETINE APOTEX TABLET FILMOMHULD 20MG

12 oktober 2016

Ik ben hier al jaren heel goed mee, ik heb paniekaanvallen en door dit medicijn is mijn leven terug.

PAROXETINE APOTEX TABLET FILMOMHULD 20MG

2 juni 2016

Al een hele tijd gebruik ik paroxetine en zal er nu eindelijk mee gaan stoppen. Wel op doktersadvies, want heb het ook volgens de bijsluiter geprobeerd, maar dat was een aparte ervaring. Ik vind het zelfs heel erg dat ik deze medicatie heb gekregen bij een burnout in 1998 van mijn voormalige huisarts. Als ik had geweten dat deze medicatie meer stuk maakt, was ik er nooit aan begonnen. Maar de farmacie moet aan ons verdienen, en daarom zou ik een aanklacht willen indienen voor mensen die deze medicatie onnodig gebruiken. Want dit staat niet in de bijsluiter dat je het heel langzaam moet afbouwen per mg. Daarom zou ik graag een actie willen beginnen tegen deze beestachtige mensen die de paroxetine zo mooi doen laten lijken dat het is. Ik weet zeker dat God mij door afkickproces zal bijstaan, en voel ik mijn niet meer gevangen in deze web.

PAROXETINE APOTEX TABLET FILMOMHULD 20MG

21 april 2016

Ben niet ontevreden over gbruik bijwerkingen droge keel,

PAROXETINE APOTEX TABLET FILMOMHULD 20MG

31 december 2015

Na meerdere pogingen om te stoppen nu 2 weken clean. Ik voel me vreselijk en vraag me af hoe lang dit nog gaat duren. Voordat ik dit middel ging gebruiken, heeft niemand mij vertelt dat het erg zwaar is om hier vanaf te komen. Ik wil iedereen hier voor behoeden.

SEROXAT TABLET FILMOMHULD 20MG

PAROXETINE APOTEX TABLET FILMOMHULD 20MG

14 november 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Toelichting: Na 5 maanden kreeg ik hevige angststoornissen (na ca 10 jaar klachtenvrij te zijn geweest bij gebruik van seroxat) Psycholoog, huisarts en apotheek en ikzelf legde totaal geen verbinding met de generieke geneesmiddelen. Pas nadat ik via mijn psycholoog een consult bij een hoogleraar van UvU had gehad (prof Kahn, die gespecialiseerd is in medicatie bij psychische stoornissen) werd de oorzaak duidelijk. Hij legde direct een verband tussen de generieke medicijnen en de nieuwe klachten. Ik kreeg voor proef weer seroxat (het merkgeneesmiddel). Binnen twee weken waren mijn klachten weer grotendeels over en binnen 3 maanden was ik weer de oude.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PAROXETINE APOTEX TABLET FILMOMHULD 20MG

25 juli 2014

Bijwerking had ik heel veel, kan 2 dagen niet slapen, rare gedachten komen in mijn hoofd. Echt een heel vervelende ervaring, maar na al die bijwerkingen, was het een heel goeie medicijn. Ben al een jaar ermee gestopt, maar wegens persoonlijke reden wil ik graag weer ermee beginnen, maar bang voor de bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PAROXETINE APOTEX TABLET FILMOMHULD 20MG

24 april 2014

Paroxetine heeft me heel goed geholpen om mijn gewone leven weer op te bouwen, ik durfde bijna niets meer alleen te doen of naartoe te gaan. Wel veel last gehad toen ik het in begin begon te nemen. Vooral vermoeidheid en beven. Nu na 6 jaar ben ik met overleg van arts de paroxetine aan het afbouwen. Ik nam 20 mg. Eén week 15mg genomen, 2de week 10mg, 3de week 5 mg. En dit zonder problemen. Toen ik echter volledig stopte kreeg ik allerlei nevenwerkingen zoals : duizeligheid, misselijk, hoofdpijn, vlekken voor ogen zien, beven, dan maar terug begonnen met 5mg, nu neem ik nog 2,5 mg zonder te veel nevenwerkingen. Volgende week nog eens zonder proberen en hopelijk zonder nevenwerkingen. Ik wil er echt vanaf. Nog even doorbijten dus, ook was ik in jaar tijd 12 kg verdikt, nu door af te bouwen is er op 2 weken tijd 3kg af.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PAROXETINE APOTEX TABLET FILMOMHULD 20MG

7 november 2013

Het heeft mijn echt geholpen na mijn scheiding heb het 3 jaar geslikt, heb een hartinfarct gehad en had het even nodig om het te verwerken nu 4 weken gestopt en voel mij goed ben weer helder en rustig,ik wacht rustig af,het is ook aan mijn om er iets mee te doen met wat ik nu voel,ik hoop dat ik het nooit mee hoef te gebruiken,maar je weet maar nooit,en dan ben ik blij dat het medicijn er is. Dit is mijn ervaring.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel