Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 26 resultaten gevonden.

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

24 October 2020

2 jaar paroxetine van Sadoz ging helemaal goed, voelde me goed, klachten zodanig gedaald dat ik over mocht naar 10 mg. Nu 1 maand paroxetine van Aurobindo en ben gewoon terug bij af. Moe, slapeloze nachten, nergens geen zin in, futloos, kort lontje, wat een verschikking!!

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

10 September 2020

Het is een middel wat "helpt" bij mij om mijn overdreven agitatie te verminder ofwel beheersbaar te maken...EEN HEEL groot nadeel...Het is zo verslavende als de pest...niet leuk!!..afhankelijkheid gevoel aan een medicijn.Echter ben wegens omstandigheden al 3 maanden buiten Nederland..Ik had net genoeg voor 2 maanden..Gebruik nu niks...tja even door de zure appel heen bijten

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

22 August 2020

Ik heb dus het zelfde gehad ook sandoz altijd gehad. Moest van de apotheek Aurobindo proberen, ook bij mij kwamen de klachten terug. Nu wil de apotheek mij ze niet meer leveren de sandoz dus zelf betalen. Ik vraag mij af waar ben je dan nog voor verzekerd..

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

3 May 2020

Ik slik al bijna 20 jaar paroxetine van het merk Sandos, overgestapt naar een andere verzekering en heb nu ook die van AurobindoEn wat denk je, ook onrust in mijn lijf en hevig transpireren, ga mijn huisarts bellen dat ik die van Sandos weer terug wil, desnoods betaal ik ze zelf

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

15 October 2019

Ik heb jaren geleden tinnitus opgelopen. Ik heb meerdere keren paroxetine voorgeschreven gekregen. De laatste keer is al zeker 7 á 8 jaar geleden.Nu ben ik sinds het voorjaar begonnen met afbouwen. Paroxetine vloeibaar ivm vergoedingen.Ik zit nu op 2 ml per dag. De laatste weken bemerk ik een soort van elektrische schokken in mijn hoofd. Het doet geen pijn en is van zeer korte duur, maar is wel heel vervelend.Ik denk dat ik nu ook maar me die 2 ml stop. Ik had deze bijwerking niet verwacht !!@#

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

23 September 2019

Ik vind dat de mense die over deze medicatie aan het klagen zijn gewoon nog depressief zijn ik neem de medicatie al 15 jaar en ben nog maar 20 ik heb geen last van bittere smaken of bijwerkingen alleen zoals ze al zijde dat het sexuele gedeelte wat moeilijker is maar mense wees eens blij dat deze dokters de tijd maken voor jullie het goed uitleggen en hebben jullie hier alleen maar over teklagen op het feit dat jullie eigenlijk gewoon aandacht zoeken en depressief zijn lees dan een die text 20 denk na laat je helpen inplaats hier te komen janken over iets dat jullie net helpt als jullie meewerken en dan zou ik die dokters allemaal maar eens bedanken voor wat ze doen voor jullie oké het is hun Job ma wat als hun er niet waren en gezit ma gewoon rond tegapen met kweet nie wat voor gedachtes awel voor alle dokters en medicatie nemers ( die het aanvaarden) blijf het goed doen en volhouden jullie geven de mensen een enorme hulp boost als ze niet achterlijk zijn en aandacht gaan trekken peace

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

9 August 2019

Ik kreeg deze klachten ook na op dit middel van Aurobindo overgegaan te zijn. Mijn therapeute vertelde ze dat ze deze ervaring al vaker had met cliënten die dit middel gebruikten. Gebruik nu de Paroxetine van Sandoz en heb geen klachten meer.

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

30 June 2019

Ik Krueger van de apotheek aurobindeo IPv sandox pantrozol na een week misselijk boeren onrustig snapt niet waar om tot dat ik dacht ander merk ga morgen een recept voor sandox Halen

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

17 February 2019

Van sandoz overgegaan naar aurobindo. Vreselijke onrust,depressief.Morgen naar de apotheek/huisarts.Wil mijn oude tabletten!

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

26 November 2018

Na mijn burnout heb ik Paroxetine voorgeschreven gekregen tegen mijn angstklachten. De eerste ca 6 weken merkte ik echt dat er iets vreemds in m'n hoofd gaande was. Een gevoel dat ik niet kende en ik realiseerde me dat dit dus geen onschuldig pilletje was. Vervelende bijwerkingen voor mij waren de gewichtstoename (meer dan 12 kilo in ongeveer 20 maanden) en libidovermindering. Tenslotte was het afbouwen erg lastig. Ik voelde me gedurende een maand heel erg onzeker en geestelijk 'wankel'. Het heeft een paar maanden geduurd voor ik er echt vanaf was. Maar ... ik heb me nog nooit zo goed gevoeld als gedurende de tijd dat ik het gebruikte. Zo zeker en stabiel, zonder 'onder invloed' te zijn. Alle angstgevoelens was ik de baas. Oh wat verlang ik terug naar die tijd! Vanwege het vervelende afbouwtraject had ik me voorgenomen het niet meer te gebruiken, maar na een onderbreking van anderhalf jaar ben ik vorige week toch weer begonnen. Op een of andere manier kon ik het toch niet helemaal zelf.

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

15 September 2018

Tuurlijk in begin bijwerkingen duizelig, gevoel dat je niet kunt slikken, vermoeid etc. Maar na een maand of 2 ging ik me steeds beter voelen. Ik slik het medicijn al 13 jaar en ik zal nooit meer stoppen dan maar 5 kilo zwaarder maar wel zonder angst en paniek.

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

3 September 2018

Eerst kreeg ik paroxetine van het merk Sandoz, maar nu heb ik het merk Aurobindo. Binnen een week voelde ik me neerslachtig en schokkerig in mn hoofd. Heb net mn apotheek gebeld; die geloofde niks van mijn verhaal ?? Nou ik voel het toch echt zelf het beste! Graag weer terug naar Sandoz!

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

22 May 2018

Na vele negatieve reacties te hebben gelezen en hierdoor een grote angst ontwikkeld te hebben om te starten kan ik nu een dikke duim geven aan de medicatie. Door de medicatie ben ik luchtiger in het leven gaan staan en kan ik alle situaties waarin ik normaals onrealistisch zou handelen nu overzien. Ik was gestart met 20 MG. Helaas kreeg ik tussendoor een andere fabrikant wat echt rot bijwerkingen mee gaf, maar na een medische verklaring werd de Aurobindo vergoed door mijn verzekering. Omdat het erg goed ging heb ik met mijn huisarts besproken hoe ik ze kon gaan verlagen in MG. Afgesproken dat ik van 20 naar 10 MG zou gaan en kijken hoe het zou verlopen. Afgezien van wat hoofdpijn en vermoeidheid is dit super gegaan. Vandaag een telefonisch consult aangevraagd om te kijken of ik nog een stapje verder kan in het afbouwen van de medicatie, dit i.v.m. een kinderwens. Met mijn ervaringsbericht wil ik laten weten aan een ieder dat het niet altijd maar negatief hoeft te zijn.

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

8 March 2018

Slecht...15 jaar slik ik antidepressiva,ook andere gehad maar het moment dat je dokter of arts een antidepressiva voorschrijft is er in je leven iets gebeurd waardoor je je down voelt. Dit mag! En de natuurlijke oplossing is hulp,positieve manieren vinden waardoor je beter met je angst om kan gaan. Zo hoort het..het is er in gekropen dat we standaard advies vragen bij de dokter en er van uit gaan dat dit hetgeen is wat je moet doen maar eigenlijk moeten we het zelf oplossen en niet met pillen. Ze zijn giftig, dempen je gevoel maar halen de oorzaak niet weg. Er mag meer geluisterd worden naar de persoon en psyche zelf in plaats van alleen het lichaam. Lichaam en geest zijn 1

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

6 February 2018

Om heel kort te zijn: werkt averechts voor mij op het moment. Slik al jaren parox. 20mg. Daarvoor altijd Seroxat, hier voelde ik mij heel goed bij,maar toen kreeg ik opeens paroxitine aurobinda en merkte ik toch duidelijk iets anders...kan het niet verklaren...en nu ben ik weer erg depressief het voelt alsof alles tig keer erger is. Van mijn huisarts mag ik niet naar 30mg parox. Zou toch niet helpen....blijf maar gewoon op 20mg. Ik weet het niet meer...geef me aub. weer mijn Seroxat terug. Bestaat dit nog wel?

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

7 May 2017

Neem al 23 jaar seroxat voor depressie en dwangstoornissen. Klachten waren in die jaren een stuk verminderd . Ik voelde mij daardoor goed in mijn vel zitten Na jaren door bezuinigingen ander merk gekregen ook paroxetine aurobindo, klachten weer terug gekregen . Daarna in overleg met arts weer seroxat gekregen klachten weer weg. Nu weer door bezuinigigen weer aurobindo gekregen klachten weer terug. Dat is toch een bewijs dat die medicijnen een andere werking hebben. Daarom maar weer proberen seroxat via arts te krijgen .

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

13 April 2017

Na ruim 20 jaar seroxat te hebben gebruikt , krijgt ik nu paroxetine in de maag gesplitst. Met zo gezegd de zelfde werkzame stof , mogen ze mij uitleggen waarom ik me zo beroerd voel. Het gaat toch nergens over , ze maken je eerst verslaafd aan die rotzooi , verschillende keren geprobeerd te stoppen , Onder begeleiding . Nu krijg ik deze zooi ... niet blij

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

3 April 2017

Nog nooit zo'n slecht medicijn gehad,ben al jaren aan de paroxetine sandoz en kreeg 2 weken terug paroxetine aurobindo bij de apotheek vanwege geldkwesties bij de verzekeraar (goedkoper) heb me nog nooit zo ellendig gevoelt duizelig,slapeloosheid, erg kort lontje,agressief,moe, depressief het slaat toch nergens op dat ze dit voorschrijven uit de handel halen die meuk ????ben weer overgestapt op paroxetine sandoz in overleg met ha en apotheek

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

23 February 2017

Nu 1,5 jaar paroxetine gebruikt. maar na 10 maanden kreeg ik in een ander merk nl mylan. wat eerst aurobindo was. ik voelde mij minder goed en bedacht mij dat dit door de verandering is gekomen. terwijl aurobindo voor anderen niet als prettig ervaren werd was het bij mij juist vervelend toen ik naar een ander merk ging. ik ben van mening dat je een terugval krijgt of je minder prettig voelt door een verandering van stofjes. als gevoelig persoon merk je dit al snel. ik heb via de huisarts gevraagd om geen wisseling meer te krijgen van merk, dat kan gewoon geregeld worden en ik krijg voortaan weer aurobindo.

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

22 February 2017

Kreeg eerst Paroxetine Actavis 20 mg maar kreeg vorig jaar van de apotheek te horen dat Zilveren Kruis dit niet meer vergoed. Voelde me met Actavis heel goed maar met Aurobindo heb ik geregeld een terugslag.

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

8 February 2017

Paroxetine heeft mij na jaren van paniekaanvallen geweldig geholpen. Na 4 weken gebruik was ik van al mijn klachten af. Dat is nu 10 jaar geleden en ik slik het nog steeds. Helemaal afbouwen is helaas nog nooit gelukt. Nu is er recent bij mij een glutenallergie geconstateerd en gluten zitten ook in sommige medicijnen. Is er iemand hier die weet of Paroxetine Aurobindo gluten bevat? Van de bijsluiter word ik niet echt wijzer...

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

11 January 2017

Na 8 jaar aan de paroxetine heb ik geprobeerd vorig jaar af te bouwen. Na een lange afbouw kwamen na een paar weken de klachten weer terug. Iom mijn HA weer gestart. En zit nu op de juiste dosis van 30mg. Alleen was er iets misgegaan met de bestelling en kreeg ik vorige week 20 Mg tabletten van aurobindo en 10 Mg sandoz. Nou binnen 1 dag klachten weer terug, door de afbouw was ik me zeer bewust van de bijwerkingen dus meteen de HA gebeld en ik kreeg op medische noodzaak weer sandoz. In het verleden had ik wel vaker wisselingen die ik nu kan koppelen aan Aurobindo. Dat ik het kreeg was ook om de prijs, ze zijn bijna 50% goedkoper dan sandoz, maar voor mij nooit meer, ik houd mijn vaste merk.

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

5 January 2017

Na jaren Seroxat gebruikt te hebben kreeg ik als vervanging Paroxetine. Mijn depressies werden dieper en duurden langer, nu ben ik bezig om af te bouwen. Wat een ellende, ik ben 3 weken geleden overgegaan op 10 Mg ipv 20 Mg per dag, ik ben er flink ziek van. Hoofdpijn, buikpijn, misselijk, "electrische stroomstootjes" in mijn hoofd, ik transpireer en heb het koud, droom vreselijk en slaap slecht.

PAROXETINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 20MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel