Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 11 resultaten gevonden.

PAROXETINE ICC TABLET 10MG(ALS HCL ANHY)

13 June 2019

niet filmomhuld, bijwerkingen. al met al oude merk Sandoz, maar moet het wel zelf betalen i.v.m. voorkeursbeleid zorgverzekeraar.

PAROXETINE ICC TABLET 10MG(ALS HCL ANHY)

10 June 2019

Ik heb niet het idee dat het effect heeft gehad op mijn stemming. Wel op mijn gewicht en libido in negatieve zin. Daarbij is het afbouwen erg intensief met, voor mij heftige verschijnselen.

PAROXETINE ICC TABLET 10MG(ALS HCL ANHY)

25 May 2019

Stemming en angstklachten verdwenen, wel eetaanvallen en gewichtstoename

PAROXETINE ICC TABLET 10MG(ALS HCL ANHY)

14 May 2019

Na enkele weken met extra klachten sloeg dit middel goed aan. Toen ik overging naar 20 mg heb ik een andere vorm van paroxetine gekregen: paroxetine aurobindo 20 mg. Verschil in samenstelling: paroxetinechloride anhydraat versus hemihydraat. volgens de apotheek was dat precies hetzelfde. Maar zo heb ik het niet ervaren. Bepaalde klachten keerden terug. Dus ik vraag me af of er echt geen verschil is qua werking

PAROXETINE ICC TABLET 10MG(ALS HCL ANHY)

27 February 2019

als u er op staat de echte pilletjes weer kan dat wel. heb ik ook. de huisarts moet het op het recept zetten.

PAROXETINE ICC TABLET 10MG(ALS HCL ANHY)

24 February 2019

Valt direct uiteen in de mond, is vreselijk vies, na smaak blijft lang hangen.Mijn ziektekostenverzekering heeft bepaald dat ik deze voortaan moet slikken ipv mijn vorige. Nou vriendelijk bedankt! NOT!!

PAROXETINE ICC TABLET 10MG(ALS HCL ANHY)

12 October 2018

in het begin veel bijwerkingen, maar ik voel me nu prima, het heeft lange tijd nodig om goed in te werken. geduld met dit middel, maar dan is de werking goed, waar het voor bedoelt is.

PAROXETINE ICC TABLET 10MG(ALS HCL ANHY)

28 May 2018

Voor opvliegers en angst en paniekaanvallen

PAROXETINE ICC TABLET 10MG(ALS HCL ANHY)

19 April 2017

Het halve pilletje 10 mg werkt nu bijna 2 jaar goed om de dag door te komen vanwege chronische nek- en schouderpijn / klachten met regelmatig (spierspannings)hoofdpijn. Echter, leidt wel tot gewichtstoename!! Daarom wilde ik stoppen. In overleg met mijn HA gestopt maar na ca. 5 dagen last van afkickverschijnselen zoals duizeligheid, misselijk en prikkelbaarheid. Nu in overleg met HA en apotheker pilletje van 10 mg met een goed gereinigd tangetje in twee├źn gedeeld en met een tussenpose van een week dus dagelijks 5 mg. Dan maar wat zwaarder op mijn ouwe dag. En als ik met deze medicatie 106 kan worden!!

PAROXETINE ICC TABLET 10MG(ALS HCL ANHY)

5 March 2017

Mijn tinnitus is veel erger geworden, onverdraaglijk gewoon. Als ik stop met de paroxetine ( ben aan het afbouwen) verminderd mijn tinnitus dan weer? Ik kan hier niks over vinden op internet.

PAROXETINE ICC TABLET 10MG(ALS HCL ANHY)

9 December 2016

Gebruik het nu 3 jaar. Ik heb geen paniekaanvallen meer. Wil graag stoppen maar durf niet.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel