Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 17 resultaten gevonden.

PAROXETINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

22 March 2021

Gruwelijk eng spul!! Had vit D tekort en achteraf dit nooit moeten nemen! Dom dom dom... Nu de afbouw moet nog van 5 mg naar 0! Weet nu middels internet hoe heftig dit medicijn je te grazen neemt als je dit te snel doet... Dit verteld niemand je, mag je zelf achterkomen.. Hoor nu een halve mg per 6 week anders wennen je hersens niet aan dit gif.. Dus nog 60 weken om van 5 mg af te komen! Mensen pas op voor paroxetine. Eén van de lastigste om af te bouwen. Google maar seroxat documantaire bbc of anders https://www.depressievereniging.nl/ervaringen/ervaringsverhalen/medicatie/ervaringsverhaal-medicatie-verslaving-en-afbouwen-van-seroxat/ Btw had al erge tinnitus maar nu nog veel heftiger.

PAROXETINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

3 May 2020

iK gebruik deze medicijn al jaren, en gaat heel goed, ik probeerde te stoppen maar elke keer kom de depressie naar boven, k wil echt stoppen want ik weet niet of het verstandig is om zolang te gebruiken.

PAROXETINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

26 April 2019

Paroxetine gebruik ik al aantal jaren. Eerste kreeg ik van diverse merken, waardoor ik telkens last kreeg van bijwerkingen. Maar nu heb ik steeds van dezelfde merk en gaat goed. Ik heb geen last van angsten ed. dat steuntje heb ik nodig.

PAROXETINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

2 April 2017

Van mijn 20e t./m 25 aan de paroxetine gezeten. Altijd erg veel profijt van gehad. Ben er nu een jaar af maar merk het verschil zeer zeker. Ben een stuk rusteloze en verdrietige.

PAROXETINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

16 August 2016

Fijn medicijn. Kan beter slapen en pieker minder. Bijwerking is dat je beetje verdoofd gevoel hebt in je benen.

PAROXETINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

21 May 2016

Diarree, misselijk, elektrische schocksensatie in het hoofd, ziek, slaap slechter

PAROXETINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

21 May 2016

Heeft geholpen bij angststoornis, maar werd er vlak van en weinig libido.

PAROXETINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

26 April 2016

Depressie verdween, echter kreeg ik binnen een week last van enorm nachtelijk zweten. Deze bijwerking weegt echter niet op tegen de voordelen

PAROXETINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

25 April 2016

voor mij het verschil tussen leven en dood

PAROXETINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

22 April 2016

Bij het afbouwen kreeg ik vreselijke gewrichtspijnen waardoor ik nog steeds er aan vast zit. Zodra ik meer ga afbouwen word het steeds erger.

PAROXETINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

16 April 2016

Afbouwen van Paroxetine moet heel langzaam gaan. Wegens een burnout in september 2015 kreeg ik een zware depressie. Kon niet meer eten, sliep niet meer en zag het leven op momenten niet meer zitten. Heb toen mirtazapine (om beter te slapen) en paroxetine (voor betere gemoedstoestand) voorgeschreven gekregen. Beide medicijnen hielpen mij om uit dit dal te komen. Het heeft wel een paar maanden geduurd maar voel me weer beter gelukkig. De mirtazapine gaf mij heftige nachtmerries dus daar ben ik een maand geleden mee gestopt (na eerst rustig afgebouwd te hebben). De paroxetine nam ik als volgt in: 10 mg 's ochtends en 10 mg 's avonds. De psychiater vertelde mij dat ik zweer langzaam moest afbouwen. Ik ben zelf van 20 mg naar 10 mg gegaan, na 2 weken verder afgebouwd naar 5 mg en nu na twee weken gestopt. De bijwerkingen zijn vrij heftig: duizeligheid, irritatie, moeheid en diarree. Ze gaan echter wel met de tijd over. Mijn aanbeveling voor anderen is om ofwel met 5 mg per keer af te bouwen ofwel met 2,5 mg. Afbouwen met 5 mg kan in principe prima maar je moet het wel twee weken volhouden en dan weer verder gaan. Niet te snel afbouwen.

PAROXETINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

14 March 2016

Ik kreeg er steeds angsten van, ook tijdens het afbouwen.

PAROXETINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

PAROXETINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

29 August 2015

Voor mijn paniekaanvallen werkt het, bijna geen last meer gehad. Maar mijn libido is als sneeuw voor de zon verdwenen.

PAROXETINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

4 August 2014

Omdat ik paroxetinegebruik moet afbouwen ben ik van paroxetine mylan 20 mg overgestapt naar paroxetine sandoz 10 mg. Moet afbouwen via 15 mg, dus 1 1/2 tablet. Geen breukstreep, dus moeilijk te breken. Maar het ergste is dat ik er verschrikkelijk misselijk van word. Bij Mylan had ik hier geen last van. Ligt m.i. aan de hulpstoffen. Volgens de apotheker zijn beide middelen hetzelfde, volgens mij merendeels wel, maar de hulpstoffen dus absoluut niet. Morgen de huisarts weer bellen voor paroxetine mylan!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PAROXETINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

11 April 2014

In het begin veel last gehad van bijwerkingen. Ik kon nauwelijks wakker blijven en had concentratieproblemen. Gelukkig verdwenen de bijwerkingen na 3 tot 5 weken. Mijn extreme uitschieters (boosheid, ongeduldigheid, etc.) verdwenen en ik werd veel stabieler. Ik kon daardoor veel beter omgaan met mijn zoontje.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PAROXETINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 10MG

23 February 2014

Afbouwschema klopt niet!!! 5-10% elke 3-6 weken is de juiste afbouwmethode van dit "gif". Trek er maar 2 jaar voor uit als het tegenzit.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel