Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

14 March 2019

Ik heb hele goede ervaringen met dit Persantin, echter bij opvragen herhaal recepten kreeg ik te horen dat dit medicijn uit de handel is? reden?Ik gebruik dit in combinatie met ascal. Hiervoor een combi pil clopidogrel gebruikt. na 14 dagen gedwongen mee te stoppen wegens heftige reacties en overgevoeligheid. Hele lichaam in brand vol rode vlekken bultjes en jeuk. was dus blij met persantin.raak nu in paniek. apotheek wilde mij weer clopidrel verstrekken maar dan raak ik van regen in drup. Zonder persantin hoog risico voor tia en functie uitval. Ik doe hierbij oproep.Breng persantin weer in productie!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

6 March 2019

slik dit al 22 jaar na herseninfarct en hersenbloeding 10 jaar geleden nu 2 per dag. een keer geen voorraad kreeg dipyridamol van Sandoz zo'n 4 maanden, ook geen last. Ik slik dit samen met Ascal 100mg

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

4 March 2019

hoorde vandaag dat Persantin niet meer te leveren is ,hier schrik ik wel van gebruikt dit al 15 jaar en de Ascal nu moet ik beide laten staan en krijg ik een nieuwe pil geleverd .moet nog zien welke ,waarom deze er uit ? hoop echt dat het alternatief goed werk en geen extra bijwerkingen geeft ,voel mij nu hopeloos...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

22 February 2019

Heb meer dan 15 jaar Persantin 2 capsules per dag geslikt en nam die bij het eten in. Nooit last van gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

18 February 2019

Altijd prima verdragen. Grepid gekregen, alleen maar ellende met continu bloeduitstortingen. Ik wil Persantin terug.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

15 February 2019

Prima medicijn . Geen tia meer gehad. Waarom moet dit medicijn nu weer verdwijnen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

17 January 2019

Prima medicijn, maar niet meer verkrijgbaar!Als ik hiermee stop krijg ik hartritmestoornissen. Help!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

31 December 2018

ik gebruik het nu 2 maanden. bijwerkingen zijn zware hoofdpijn , misselijkheid, draaierig , spierpijn. is niet te doen hopelijk gaat het na een tijdje weer over. maar ik heb al begrepen van de huisarts dat ze uit de handel zijn genomen. hoe nu verder!heb nog voor een maand,krijg je weer iets anders.volgens mij doen ze maar wat

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

21 November 2018

is prima bij mij. Waarom zijn ze er uit gehaald moet ik wachten op een tia en bijwerking door andere medicijnen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

16 November 2018

Vreselijk hoe het in Nederland is gesteld met de zorg! Persantin niet meer te leveren, wat moet je dan? van het kastje naar de muur gestuurd apotheek dokter neuroloog, en ze verwijzen naar elkaar! daar sta je dan als vrouw alleen 62 jaar,en iedereen haalt z`n schouders op, we betalen zoveel voor de zorg, maar waar betalen we dan voor?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

16 November 2018

prima middel,zonder bijwerkingen. Helaas niet meer verkrijgbaar. Wat is het alternatie?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

2 November 2018

Vandaag bericht van apotheker, bij ophalen van medicijnen, dat persantin uit de handel genomen wordt. Mooi op tijd gemeld want nou zitten we zonder.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

6 October 2018

moet 2 daags een capsule maar kan er net een verdragen. dit medicijn geeft een vreselijke hoofdpijn en maag darmklachten. En ja na 2 weken word het wat minder maar dan is het leed al geleden en bovendien komt het met regelmaat terug opspelen. Het vreemde is dat een specialist geen rekening houd met de bijwerkingen met alle gevolgen van dien. zo komt mijn lichaam niet in balans zoals die voor de Tia was. Constant een gevecht tegen de grote ongemakken en niet in kunnen nemen zoals het zou moeten zijn . Conclusie dat ik door alle voorgeschreven medicijnen er zieker uitkom dan de tia.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

13 September 2018

vervelende bijwerkingen, die niet over gaan na 2 weken zoals in de bijsluiter staat. ik vraag me af of dit medicijn wel doeltreffend is omdat het de bloedvaten openzet, ook veel spierpijn en maagklachten. probeer het iedere keer met een per dag terwijl ik er 2 moet nemen maar de hoofdpijn is zo erg dat ik zelf maar heb besloten om er een te nemen. schijnbaar word het me niet in dank afgenomen maar een arts Neuroloog kijkt niet naar de bijwerkingen. schrijft ook geen maagbescherming voor als ik het zelf niet vraag. Ik vind dit een slechte zaak omdat er veel mensen zijn die er vervelende bijwerkingen aan overhouden. Tenslotte reageert ieder mens er verschillend op maar dis is het protocol na een Tia.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

16 November 2017

Hoofdpijn, ook snachts waardoor slecht slapen Hartkloppingen Erg vermoeid en futloos

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

26 August 2017

Na bijna 10 jaarna mijn herseninfarct mag ik met persatin stoppen nu nog 1 keer per dag clopidogrel en 1 simavstine blij en 2 dagen na werking gehad. Valtmee

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

25 January 2017

Na vijf jaar Persantin te hebben geslikt, moest ik overgaan naar het andere merk omdat deze niet meer werd vergoed door de zorgverzekeraar. Ik kreeg na twee weken enorme hoofdpijn, misselijkheid en maagpijn. Dacht eerst dat het een griep was. Opeens viel het kwartje, de klachten die daarvoor niet kende kwamen door wisseling. Na overleg met de apotheek en zorgverzekering kreeg ik gelukkig weer Persantin.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

14 December 2016

Eerst gebruikte ik persantin retard 200 Mg 2 per dag. Nu stopt de vergoeding van de verzekering, uit het pakket en krijg ik Dipydiramol Sandoz 200 Mg 2 per dag. Ben nu erg moe, kortademig, duizelig en heb het gevoel of de wereld beweegt. Erg onplezierig en ik wil nu iets anders.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

28 October 2016

Al jaren slik ik, na 2 tia's gehad te hebben, zonder problemen Persantin retard caps. Nu worden deze medicijnen vervangen door dipyridamol en ik nam aan dat dat geen verschil zou maken. Mooi niet. Heb 3 weken lang hoofdpijn gehad, duizelig geweest. Van eigen apotheek kreeg ik geen persantin meer. Hij vond dat het niet bewezen was dat de bijwerking van dipyridamol zouden komen. Heb nu weer Persantin, zonder problemen. Maar hoorde dat deze eruit gaan. Klopt dat? Dan heb ik een groot probleem.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

4 September 2016

Ik gebruik Persantin retard 200 sinds 1999. De enige klacht in al die jaren is dat ik opvliegers heb. Verder nooit ergens last van gehad. Ik moest het gaan gebruiken omdat ik verschillende tia's heb gehad. Op het ogenblik moet ik ze zelf betalen omdat ze uit de zorgverzekering geschrapt zijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

18 May 2016

Eerst ging het allemaal goed na 4 jaar mocht ik stoppen 3 mnd later moest ik toch weer door gaan en toen kreeg ik vreselijke hoofdpijn met paracetamol heb ik het op kunnen vangen na een week had ik geen last meer van hoofdpijn of andere bijwerkingen .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

7 March 2016

Hoofdpijn, duizelig, ik lijk wel een dronken vrouw die door het huis loopt, en dan heb ik het nog niet over de andere klachten. Is kwaliteit van het leven niet meer waard dan de lengte. In mijn geval wel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel