Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

3 May 2021

Sinds de 200 mg niet meer verkrijgbaar was overgegaan op de 150 mg capsule. Gebruik deze 3 maal daags. Geen problemen met deze aanpassing. Vraag mij af waarom anderen deze aanpassing niet gebruiken.

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

11 July 2020

Sinds mijn beroerte ben ik dit medicijn moeten gaan gebruiken. Jaren zonder enige problemen tot het ineen uit de handel werd genomen. Nu slik ik Clopidogrel, waardoor ik inmiddels afwijkende lever- en nierwaarden heb. Van de huisarts krijg ik te horen dat er geen ander alternatief is. Geen mij de Persantin maar terug!

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

22 November 2019

9jaren gebruikt nooit geen bijwerking,nu moet ik asartin gebruiken met bijwerking veel hoesten en kuchen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

22 November 2019

9jaren gebruikt nooit geen bijwerking,nu moet ik asartin gebruiken met bijwerking veel hoesten en kuchen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

25 October 2019

Waarom worden goedwerkende mdicijnen in hemelsnaam uit de handel ghaald? Nooit geen problemen gehad na mijn Beroerte, nu van ellende omdat ik verkeerd reageer op de Glopidogrell met alles moeten stoppen!, Resultaat altijd weer hoofdpijn hogere bloedruk en weer een verhoogd risico op een beroerte!,

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

5 August 2019

Na een tia en daarna herseninfarct Persantin voorgeschreven gekregen, nooit last gehad van bijwerkingen. Nu het uit de handel is genomen en clopidigrel wordt voorgeschreven heb ik meer last van bijwerkingen van dit nwe medicijn dan dat dit middel mij goed doet!! In overleg met mijn huisarts gewoon maar gestopt, slik nu alleen ascal...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

14 July 2019

Sinds persantin niet meer leverbaar is heb ik klachten. Heb 15 jaar persantin retard 200 gebruikt zonder problemen. Het vervangingsmiddel geeft veel blauwe plekken, maagklachten, dikke enkels en sterk verhoogde hartslag hoewel het medicijn aangeeft dat het o.a. voort het bestrijden van hartritmestoornissen is. Voor mij een slechte medicijn. Is er dan niemand te ie Persantin 200 retard kan maken?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

1 June 2019

is jammer genoeg uit de handel heb eerst een ander medicijn gehad kreeg ik bloedneuzen van, nu heb ik asasantin 200 mg 2x daags zit asit, zuur in werkt goed 2 dgn hoofdpijn en nu geen last meer

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

15 April 2019

nu tijdje een ander middel en helaas krijg ik van alles duizelingen slechter zien hoofdpijnen .en dat vervang nu 2 bloed verdunners dus heel slechter af

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

2 April 2019

klopt nu krijg ik 2in een maar het is niet goed ik word er niet goed van draaierig van durf zelfs geen auto terijden de gewone per santin was voor mij het beste nooit geenlast gehad ik gebruik het al 20 jaar

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

28 March 2019

In 2008 kreeg ik het voorgeschreven - na een TIA- en heb er langzaam aan moeten wennen, met een lage dosis opgevoerd. Vorig jaar in het ziekenhuis moest ik stoppen en kreeg toen clopidogrel voorgeschreven. Zat binnen een week onder de blauwe plekken over mijn hele lichaam, grote en meer dan 40!! Toen kreeg ik weer Persantin en het ging weer goed. Nu kreeg ik 23 maart te horen in de apotheek dat ik weer aan de clopidogrel moet!! Ik wil die rommel niet meer, waarom is het uit de handel?? Ik ben 74 moet ik op een nieuwe TIA wachten?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

21 March 2019

Geen last van bijwerkingen, tijdje een ander merk voorgeschreven gekregen. Was geen succes, kon gelukkig weer terug naar PERSANTIN, en nu is het uit de handel!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

14 March 2019

Ik heb hele goede ervaringen met dit Persantin, echter bij opvragen herhaal recepten kreeg ik te horen dat dit medicijn uit de handel is? reden?Ik gebruik dit in combinatie met ascal. Hiervoor een combi pil clopidogrel gebruikt. na 14 dagen gedwongen mee te stoppen wegens heftige reacties en overgevoeligheid. Hele lichaam in brand vol rode vlekken bultjes en jeuk. was dus blij met persantin.raak nu in paniek. apotheek wilde mij weer clopidrel verstrekken maar dan raak ik van regen in drup. Zonder persantin hoog risico voor tia en functie uitval. Ik doe hierbij oproep.Breng persantin weer in productie!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

6 March 2019

slik dit al 22 jaar na herseninfarct en hersenbloeding 10 jaar geleden nu 2 per dag. een keer geen voorraad kreeg dipyridamol van Sandoz zo'n 4 maanden, ook geen last. Ik slik dit samen met Ascal 100mg

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

4 March 2019

hoorde vandaag dat Persantin niet meer te leveren is ,hier schrik ik wel van gebruikt dit al 15 jaar en de Ascal nu moet ik beide laten staan en krijg ik een nieuwe pil geleverd .moet nog zien welke ,waarom deze er uit ? hoop echt dat het alternatief goed werk en geen extra bijwerkingen geeft ,voel mij nu hopeloos...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

22 February 2019

Heb meer dan 15 jaar Persantin 2 capsules per dag geslikt en nam die bij het eten in. Nooit last van gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

18 February 2019

Altijd prima verdragen. Grepid gekregen, alleen maar ellende met continu bloeduitstortingen. Ik wil Persantin terug.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

15 February 2019

Prima medicijn . Geen tia meer gehad. Waarom moet dit medicijn nu weer verdwijnen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

17 January 2019

Prima medicijn, maar niet meer verkrijgbaar!Als ik hiermee stop krijg ik hartritmestoornissen. Help!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

31 December 2018

ik gebruik het nu 2 maanden. bijwerkingen zijn zware hoofdpijn , misselijkheid, draaierig , spierpijn. is niet te doen hopelijk gaat het na een tijdje weer over. maar ik heb al begrepen van de huisarts dat ze uit de handel zijn genomen. hoe nu verder!heb nog voor een maand,krijg je weer iets anders.volgens mij doen ze maar wat

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

21 November 2018

is prima bij mij. Waarom zijn ze er uit gehaald moet ik wachten op een tia en bijwerking door andere medicijnen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

16 November 2018

Vreselijk hoe het in Nederland is gesteld met de zorg! Persantin niet meer te leveren, wat moet je dan? van het kastje naar de muur gestuurd apotheek dokter neuroloog, en ze verwijzen naar elkaar! daar sta je dan als vrouw alleen 62 jaar,en iedereen haalt z`n schouders op, we betalen zoveel voor de zorg, maar waar betalen we dan voor?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PERSANTIN RETARD CAPSULE MGA 200MG

16 November 2018

prima middel,zonder bijwerkingen. Helaas niet meer verkrijgbaar. Wat is het alternatie?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel