Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 4 resultaten gevonden.

PLEINVUE POEDER VOOR DRANK IN SACHET

13 April 2021

Voor mij dit laxeermiddel NOOIT MEER, de eerste dag van inname kreeg ik het al heel moeizaam naar binnen, zo vies en vol gevoel van het extra drinken wat je er bij moet nemen, met naar toilet gaan inderdaad geen moeite zelfs in de nacht 2 x eruit geweest. De 2e dag (dag van onderzoek) ben ik zo ziek geworden, het kwam zowel boven als onder eruit, ik had nergens meer controle over, mijn handen gingen spastisch trekken daar zat geen gevoel of beweging meer in(volgens verpleegkundige; uitdrogingsverschijnselen) onderweg naar ziekenhuis was ook geen prettige ervaring, vuilniszak en badhanddoek op de stoel gelegd. Na het onderzoek had ik nog steeds last, als ik water had gedronken kwam het er meteen weer uit. Ik heb diverse drankjes gedronken die absoluut ook niet prettig waren maar Pleinvue voor mij nooit meer, deze ervaring vergeet ik nooit meer.

PLEINVUE POEDER VOOR DRANK IN SACHET

28 March 2021

IK BEN ZEER ERNSTIG DUIZELIG GEWORDEN DOOR PLEINVUE TE GEBRUIKEN VOOR EEN COLONONDERZOEK

PLEINVUE POEDER VOOR DRANK IN SACHET

26 September 2020

Ik heb Pleinvue aan gemaakt het Cristal Clear sparkling Peach flavour met koolzuur,moet wel ijskoud zijn.Ik heb een tien slokjes(met een rietje)genomen,en afgewisseld met 5 slokjes bouillon(gemaakt van bouillonblokje) doorgaan tot dat de pleinvue op is.daarna drinken wat op het lijstje staat.Ik ben niet misselijk geweest of andere bijwerkingen.door dit af te wisselen met bouillon,ben je steeds even die vieze smaak kwijt van die Pleinvue.

PLEINVUE POEDER VOOR DRANK IN SACHET

16 May 2020

De eerste inname erge buik pijn en in de nacht nog een keer uit bed +/- 2.30 bij de tweede inname van de twee sachet 's erge buikpijn en erg misselijk, hoofdpijn en erg lang veel keer naar toilet tot 2,00 u na inname bij onderzoek waren ze tevreden over de schone darmen

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel