Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 13 resultaten gevonden.

PROGYNOVA DRAGEE 1MG

23 May 2020

Gebruik dit medicijn al enkele jaren, ben 59 jaar. Heb tussentijds door afbouwen wel geprobeerd om zonder te slikken. Helaas na 3 maanden toch weer begonnen. Ben bang dat ik er nog een hele tijd aan vast zit. Erg blij met dit middel. Voor de rest geen klachten

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROGYNOVA DRAGEE 1MG

24 June 2019

Heerlijk geen opvliegers meer met wel gewichts toename en pijnlijke borsten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROGYNOVA DRAGEE 1MG

1 March 2019

Een uitkomst bij de overgang! Gebruik het nu 6 maanden en wil niet meer zonder. Geen stemmingswisselingen meer en geen opvliegers in de nacht. Eerste maand lichte opvliegers die langer duurden maar nu helemaal niets meer. 1 bijwerking, ik hou overal veel vocht vast.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROGYNOVA DRAGEE 1MG

29 October 2018

Verschrikkelijke jeuk en branderige pijn een paar uur na inbrengen capsule. Om gek van te worden. Niks helpt, koude washand verlicht enigszins. Na een uur met paracetamol werden de klachten iets minder.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROGYNOVA DRAGEE 1MG

PROGYNOVA DRAGEE 1MG

10 July 2018

Na nog geen hele strip 2 hele heftige migraines gekregen. Gelijk mee gestopt en de migraine niet meer gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROGYNOVA DRAGEE 1MG

10 February 2018

Ik slik dit medicijn voor de opvliegers, die nogal heftig waren. Ik heb geen baarmoeder. In het begin ging het wel, maar nu ik het al wat langer slik krijg ik last van bijwerkingen. Hartkloppingen, ontzettende vermoeidheid. Ik ben er mee gestopt en kijk hoe het verder gaat. Zo ging het ook niet meer. Eerdaags ga ik naar de huisarts.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROGYNOVA DRAGEE 1MG

PROGYNOVA DRAGEE 1MG

30 August 2017

Gebruik sinds 4 mnd progynova tegen overgangs klachten , werkte na enkele weken zeer goed. Ik ben 46 jaar en gezond maar heb 5 dagen geleden opeens een herseninfarct gehad (beroerte) waarvan ik aan het herstellen ben in het ziekenhuis. Geen aanwijsbare oorzaak dan alleen het starten van de progynova.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SYNAPAUSE E3 TABLET 1MG

PROGYNOVA DRAGEE 1MG

21 October 2014

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROGYNOVA DRAGEE 1MG

12 March 2014

Heb 20 jaar lang progynova 1 mg en 2 mg geslikt, in combinatie met duphaston. Op advies van de gynaecoloog ben ik gestopt met duphaston toen ik 51 werd, dit is ruim een jaar geleden. En kreeg het advies progynova te blijven slikken voor de rest van mijn leven. Dit heeft tot problemen geleid. Heb nu een dikke laag woekerend slijmweefsel in de baarmoeder opgebouwd. Slik nu provera voor 3 weken, gevolg, hevige bloedingen en buikpijn, en hopelijk is het slijmvlies straks verwijderd. Anders volgt er nog een curettage.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel