Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 14 resultaten gevonden.

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

12 February 2018

Twee dagen na de ( 1e) injectie last van mijn blaas en van vermoeidheid. Neem nu cranberry-pillen. Probeer ook veel te drinken. Hopelijk helpen beide tegen de bijwerkingen.

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

26 August 2017

Nooit meer !! Na drie weken verlof in juni voelde ik me super ok. Eind juni kreeg ik mijn eerste inspuitng van Prolia. Een week later voelde ik al bijwerkingen. Alle energie kwijt,gans mijn lichaam doet pijn,heel zwaar gevoel in mijn benen,pijn,en niet te verklaren veel blauwe vlekken. Schouders,ellebogen,vingers,alles doet pijn. Enkel nog goesting om in bed te blijven. Na deze twee maanden verlang ik enkel nog dat de Prolia zo vlug mogelijk uit mijn lichaam is ! Mijn kalk tabletten zal ik verder nemen,ook melk en zuivel producten. Bedankt Prolia....niet meer voor mij !!!

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

1 August 2017

Na jarenlang alendroninezuur te hebben gebruikt raadde de internist mij prolia aan. Op 1 juli 2017 de eerste injectie genomen. Nu, 2 maanden later, ervaar ik geen noemenswaardige problemen. Wel af en toe spierpijn in mijn onderbeen maar ik weet niet of dat aan prolia ligt. De andere beschreven bijwerkingen zijn bij mij (nog) niet opgetreden.

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

27 May 2017

Ik ben 3 maanden hondsberoerd geweest, klachten van de longen en darmen, slecht slapen, vlekken voor de ogen. Bij huisarts en longarts geweest, weten niet wat ze ermee moeten. Contact met de fabrikant opgenomen, kan me ook niet helpen. Kwam op een engelse site tegen dat het verstandig is veel te drinken bij gebruik van dit medicijn, 2 tot 2,5 liter. Dit gedaan. Ik ben in eerste instantie nog zieker geworden maar na ongeveer een week werd het beter. De klachten zijn nu acceptabel.

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

8 May 2017

Heb nu 4 maanden geleden mijn 1e Prolia injectie gehad. Ik dacht dat ik geen bijwerkingen had maar het joggen wat ik 2x per week doe valt me steeds zwaarder (uithoudingsvermogen is enorm afgenomen) en in de fitness merk ik dat mijn spierkracht minder is geworden. Ook heb ik al een maand of 3 steeds vaker last van lichte hoofdpijn. Zou dit dan toch de Prolia zijn?

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

12 March 2017

Enkele dagen na de eerste injectie vreselijke pijnen in armen en benen. Heel erg moe. Nooit meer. Ondanks het gebruik van Fentanyl pleisters tegen pijnen van polyartrose .

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

14 November 2016

De sterkte van prolia weet ik niet precies meer, maar mijn vriend heeft na 3 jaar door zijn huisarts behandeld te zijn, dramatische gevolgen ondervonden, meerdere rugwervels gebroken en als resultaat scoliose en kyfose. Vraag mij af of er goede bijscholing is, want dit middel verlaagt het calciumgehalte en is dus geen logische oplossing (ook niet vlg. 2 specialisten). Al die tijd geen controles, terwijl hij tevens ook jarenlang esomeprazol slikt (ook geen controles van de specialist met gemeld risico botbreuken), waarbij ik nog vraagtekens zet bij die combinatie. PS: Naar de mantelzorger wordt niet geluisterd bij deze praktijk, die mag de scherven oprapen en machteloos toezien dat complete invaliditeit het gevolg is en voor de gevolgen opdraaien.

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

12 October 2016

Ik heb 5 maanden geleden de injectie voor het eerst gekregen. Ook ik heb veel bijwerkingen, zoals vermoeidheid, pijn in de gewrichten, veel spierpijn en pijn in de rug. Nog nooit zo weinig energie gehad. Ik twijfel of ik er voor de 2e keer aan zal beginnen.

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

21 September 2016

Nog maar 1 week geleden 1ste injectie gehad volgende dag spierpijn in rug. Nu dagelijks tegen de middag koortsig/grieperig gevoel. Ook tamelijk moe. Soms licht benauwd gevoel op de borst. Het zit nu in mijn lichaam, dus ik kan niet stoppen. Pas na 6 weken terug bij internist. Moet dit ieder half jaar?

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

19 May 2016

Geweldig middel, absoluut geen bijwerkingen. Mijn botdichtheid is van de rode zone naar de gele gegaan. Ik krijg al 4 jaar de halfjaarlijkse injectie en heb nergens last van. Ik ben erg blij met dit middel.

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

17 April 2016

Eindelijk een middel waar ik, behalve in het begin een beetje spierpijn in m'n benen de eerste dagen, geen bijwerkingen van heb en waar ik me kiplekker bij voel. Kan veel langer staan en lopen. Dus van al die negatieve reacties begrijp ik echt niets.

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

31 August 2015

Ik sluit me volledig aan bij al de klachten die ik lees over de Prolia prik. Was er nog niet achter waar ik zo beroerd van was. Had hem ook al 4 keer gehad! Wel tegen reumatoloog verteld, maar die wist het niet. Ook erg veel last van maag. Maar MDL arts wist het ook niet? Ik neem hem nu ook niet meer en hoop dat het dan weer beter gaat. Maar ik heb het Syndroom van Sjogren. Zijn er mensen die dit ook hebben die de Prolia prik hebben gekregen?

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

4 October 2014

Ik heb 3 maal een prolia spuit gekregen omdat de reumatologe niet geloofde dat ik er ziek van was nu de 3de en laatste maal want ik wil geen spuit meer. Voel mij al 14 dagen ziek grieperig moe als ik rust valt het een beetje mee maar een half uur bewegen en voel mij terug heeeel ziek. Heb nu terug medrol gekregen voor de vervelende bijwerkingen van prolia wat natuurlijk zeer slecht is bij osteoporose maar u zo slecht voelen is ook vervelend voor mij nooit geen prolia meer.

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

17 January 2014

Ondanks chemokuren en bestralingen ivm borstkanker voelde ik me prima. Tot dat ik augustus 2013 een injectie prolia kreeg. Sindsdien: regelmatig hoofdpijn, jeukende bultjes, opgezette en gevoelige buik, last van ogen (bindvliesontsteking gehad) en neus. Last van de rug en juist daar was de prolia voor bedoeld.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel