Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

8 May 2018

1 dag na inspuiting hevige pijn in onderrug nek en schouders. Voelde me een wrak en alle spieren en gewrichten deden afschuwelijk veel pijn.3x gebraakt na de 2de dag. dagen in bed en zetel gelegen. Na 3 weken iets beter maar futloos en doodmoe. De volgende 2 maanden bronchitis gehad, verschrikkelijke oorpijn, blaasontsteking en huiduitslag. Binnenkant van mond en lip vol blaasjes. Nu na 6 maanden is de spier en skeletpijn voor 80 procent verdwenen maar moet ik weer mijn volgende spuit krijgen. Die ga ik passen want dit verschrikkelijk invalide gevoel en gedrag wil ik nooit meer meemaken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

8 May 2018

botscan verbeterd; maar die prolia 60 mg is groot vergif. Gewrichtspijnen vooral in lage ru, nek en schouders; onvoorstelbaar dat ik dag na inspuiting zo een hevig onhoudbare pijn had, zo erg dat ik moest braken. Geen energie meer en zo moe. Spierpijnen over heel mijn lichaam zodat ik zware pijnmedicatie moest nemen; Weerstand tot nul herleid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

22 April 2018

2 injecties PROLIA gehad en ik heb een heel vervelende ervaring gehad. Na beide spuiten heftige moeheid, depressief gevoel en heftige pijn in mijn benen en gewrichten. Na 5 weken van de 2de injectie, nog geen verbetering. Heeft iemand zoiets meegemaakt?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

19 October 2017

's-middags spuit toegediend gekregen in bovenarm. Vanaf de volgende ochtend hevige pijn in onderrug en beide knieën, alsook in nek. De volgende dag nog steeds aanhoudende hevige pijn nu alleen in onderrug. Heb normaal geen rugklachten, mogelijke link naar prolia-injectie?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

15 October 2017

De 2 eerste Prolia inspuitingen waren geen probleem, na de derde zeer hevige gewrichtspijnen aan hals duimen en voeten, krampen in benen en voeten ‘s nachts. Ontstekingen in mond, telkens terugkomen, lusteloosheid. Voor mij zeker nooit geen Prolia inspuitingen meer!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

4 October 2017

Na eerste spuit, constante zeurende pijn in onderrug, vooral na lang zitten, nu na 3de spuit, verband gelegd met bijwerkingen van prolia. Sedert kort ook zware benen, tintelingen in voetzolen en stijfheid aan achterkant van bovenbenen.Bij geen enkele consultatie van huisarts, gynaecoloog, fysiotherapeut of neurochirurg werd er enig verband gelegd!!! Voor mij géén 4de spuit meer.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

2 October 2017

28 sept 2017 binnen 4 dagen hevige spierpijn en pijn aan de heupen.slaap hierdoor ook slecht. Hopelijk gaat dit snel voorbij .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

16 August 2017

veel pijn in mijn rug, totaal geen energie meer. Ik gebruik het al een paar jaar en heb mijn astmapuffers de schuld gegeven van de vreemdste bijweringen, maar ik ben er nu achter dat het aan de prolia ligt. Nooit meer!!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

25 June 2017

Zo'n beetje alle bij verschijnselen, zoals uitslag met veel jeuk, ontstekingen in de mond, maar pijn in onderrug/heup doortrekkend naar mijn been was het ergste. 1 injectie gehad maar er komt er geeneen meer bij .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

1 March 2017

Onvoorstelbaar! na 3 jaar eindelijk de oorzaak van mijn klachten ontdekt: Prolia injecties! Spierpijnen, erge pijn in armen en benen, tintelingen, gevoelloosheid in vingers en onderbeen, spierkrampen, moeite met lopen, Ischias, duizelingen (ik had de Calcium niet meer erbij geslikt. Huisarts herkende helaas mijn klachten niet als zijnde verband houdend met Prolia. GELUKKIG werd ik door iemand met soortgelijke ervaring op het mogelijke verband gewezen. Ik ga hier meteen mee stoppen, dan nog liever botbreuken!(Dat gaat tenminste weer voorbij).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

12 November 2016

Ik heb in juni 2016 mijn tweede injectie gekregen. Deze zomer en najaar enorm moe. Ik zal volgende injectie een paar maanden later nemen om te zien of het betert.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

7 November 2016

Ontzettend veel extra pijn in met name heup en benen. Wisselend van links naar rechts en andersom.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

24 September 2016

Ik heb last van vermoeidheid, spierpijn, gewrichtspijn, zweet aanvallen en slapeloosheid. Pijn in de benen, heupen en rugpijn elke dag.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

21 September 2016

Ik had nekpijn, schouderbladerenpijn, kon niet goed praten, 2 dagen lag ik in bed zonder kracht. Nu heb ik last met mijn buik, slokdarm, keel, pijn onder ribben. Ik moet weer naar dokter gaan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

12 July 2016

Van de internist deze medicijnen gekregen. Nu 3 jaar de injectie gehad maar wel met bijwerkingen die de internist niet heeft verteld. Het blijkt wel dat het iets heeft aangeslagen voor de heupen maar helaas niet voor mijn rug. Ik moet nu de injectie nog 5 jaar lang nemen. Echter nu ik de reacties lees van mensen hier komt er bij mij nu van alles naar boven. Ik heb sinds ik dit medicijn gebruikt heel veel last van haaruitval, duizelig, pijn in de benen en armen. Ook veel pijn in heupen en rug. Omdat ik ook fibromyalgie en artrose heb denkt men dat dit allemaal door de fibromyalgie komt. Maar nu ik dit allemaal lees, heb ik het sterke vermoeden dat ik het door de injecties krijg. Ik heb zelfs zoveel pijn dat ik ook behandeld ben door een pijnspecialist, echter dit ook zonder resultaat. Eigenlijk moet ik in juli weer een injectie halen en nu nog 5 jaar lang. maar ik stop ermee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

25 June 2016

Ik heb op 1 juni mijn vierde prik gehad. De laatste tijd veel last van algeheel gevoel van niet goed zijn. Snel moe, wazig zien, tintelende armen en mond. Vanmiddag een paar uur op de hartbewaking gelegen. Niets met mijn hart aan de hand maar ik blijf die band om mijn middenrif voelen. Onderzoek naar mijn slokdarm is nu de volgende stap. Komt dit door Prolia ik weet het niet en de artsen ook niet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

12 May 2016

18 maart Prolia spuit gekregen. Daarna kreeg ik pijn in al mijn gewricht en spieren. Nu twee maanden later en wordt alleen maar erger. Kan nauwelijks mijn bed uitkomen. Lopen zeer moeizaam. Heb al 20 jaar RA , nog nooit zoveel oud gehad. Is geen wash out voor. Voor mij eens maar never nooit meer. Heb voor de RA mtx injecties, Sulfasalazine, Plaquenil en prednisolon. Twee weken geleden een kenacort injectie gehad waar ik normaal goed op reageer. Die doet nu helemaal niks. Voor mij is het duidelijk, dit is van de Prolia/denosumab.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

10 May 2016

22-01-2016 injectie gekregen, eerste 3 week geen klachten. Daarna diarree , erg onregelmatige regelmatig hartslag doorverwezen naar het ziekenhuis, in april een hartcatherisatie ondergaan, waaruit bleek dat er niets met mijn hart/kransslagader aan de hand is. Cardioloog denkt nu ook dat cardio problemen bijwerkingen zijn van de Prolia . Heb nog nooit medicijnen hoeven te nemen, maar na herhaaldelijke marsfracturen werd dit door de huisarts aangeraden. Heb nu met de huisarts afgesproken dat we pas in november 2016 wanneer het middel uitgewerkt is bespreken hoe nu verder. Prolia is mij afgeraden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

28 March 2016

5 injecties gehad, voor mij gevoel ging het prima. Na 2 jaar was mijn botdichtheid van -4 naar bijna -3 maar heel langzaam kreeg ik pijn in mijn gewrichten, dat ging zo langzaam dat ik dacht dat het door het ouder worden kwam. Helaas op het laatst kon ik niets meer zonder veel pijn. Twee maanden de injectie uitgesteld en het ging veel beter, ik kon weer redelijk bewegen. De arts haalde mij over de injectie toch te nemen, ik had geen andere keus en botbreuken is ook niet alles. Jammer, de stijfheid en de pijn zijn weer terug. Na 6 maanden is de injectie uitgewerkt en dan nog ongeveer 2 maanden voor ik weer een beetje pijnvrij en soepel zal zijn, maar dan hoe verder.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

15 March 2016

Heb het nog niet gebruikt maar wil weten of er gebruikers zijn met vervelende bijwerkingen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROLIA 60 INJVLST 60MG/ ML WWSP 1ML

21 February 2016

Heb in oktober 2015 voor de tweede keer een injectie gekregen. De arts heeft mij overgehaald om het nog een keer te proberen. Sinds eind oktober vreselijke diarree en buikkrampen, griepachtige verschijnselen en erg moe. Mijn dagelijks leven is behoorlijk ontregeld daar ik continu in de buurt van een toilet moet zijn. In maart weer voor controle, wens voor 1 jaar zeker geen injectie meer om te kijken of het hier inderdaad aan ligt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel