Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 11 resultaten gevonden.

PROMETHAZINE CF TABLET OMHULD 25MG

20 June 2022

Het leek prima te werken en me in slaap te krijgen maar zoals ik ook in andere reviews lees kreeg ik enorme pijn (kramp) in mijn benen helaas. Terug naar af....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROMETHAZINE CF TABLET OMHULD 25MG

11 April 2018

Ik heb een klacht over verslavingszorg. Deze mensen schrijven deze medicijn toe tegen slaapklachten. Ik kreeg van dit medicijn klachten, impotentie, pieptoon in mijn hoofd en evenwichtsstoornis. Begrijp ook niet dat een dokter 90 pillen voorschrijft in 1 maand tijd aan een verslaafde. De dokter gaf aan dat het niet verslavend was en dat was duidelijk niet het. Het scheelde weinig of het koste mijn leven. Ik heb de paar pillen die ik nog over had, zo weggegooid en ben weer gaan blowen. Gaat alweer beter alleen die pieptoon in mijn hoofd raak ik niet meer kwijt. Begrijp niet dat zo dokter nog steeds pillen mag uitschrijven en mensen mag begeleiden.Draait om die mensen alleen om geld.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROMETHAZINE CF TABLET OMHULD 25MG

27 October 2017

Promethazine gekregen voor de nacht tegen malen en piekeren. Ik gebruik ook 200 mg sertraline per dag. Ik kan op de promethazine (1 tablet) lekker slapen. Het duurt wel een tijdje voordat ik inslaap. Maar als ik eenmaal slaap word ik 's nachts niet wakker. Ik mag eventueel 2 tabletten nemen maar heb genoeg aan 1.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROMETHAZINE CF TABLET OMHULD 25MG

7 September 2017

Ik gebruik het voor stress, en normale rustgevende medicatie werkt niet omdat ik blijf malen. Maar dit maakt mij zo suf dat je niet meer intensief kan nadenken. Niet altijd handig, maar in geval van nood een redder!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROMETHAZINE CF TABLET OMHULD 25MG

17 September 2016

Ik heb last van hartkloppingen, slapeloosheid, onrust, longpijn, spierpijn, wazig zien en heel raar voelen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROMETHAZINE CF TABLET OMHULD 25MG

26 July 2016

Vreselijke jeuk en slapeloze nachten na stoppen van quetiapine (ivm zwangerschap), gisteravond begonnen met promethazine en eindelijk veel minder jeuk, en heerlijk geslapen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROMETHAZINE CF TABLET OMHULD 25MG

14 August 2015

Gewoon proberen een andere middel te zoeken! Het heeft veel te veel bijwerkingen: jeuk en slechter zien. Er zijn nieuwe medicijnen met de zelfde werking en met minder bijwerkingen!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROMETHAZINE CF TABLET OMHULD 25MG

26 March 2015

Werkt totaal niet voor een goede nachtrust ben quatiapine gewend maar wegens vervelende bijwerkingen gestopt met dit product.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROMETHAZINE CF TABLET OMHULD 25MG

17 April 2014

Kan nu altijd meteen slapen, en weinig gewenning, alleen duizeligheid na slapen tijdens matig gebruik, maar gaat weg met 2 paracetomol.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

PROMETHAZINE CF TABLET OMHULD 25MG

19 February 2014

Vanaf het begin kreeg ik heel erge spierkrampen maar dacht dat dat van de griep kwam. Maar toen ik na de 4e tablet mijn benen niet meer stil kon houden van de kramp in de spieren ben ik gestopt met de tabletten en na nog een lange tijd hield de pijn op.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel