Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 4 resultaten gevonden.

PROTOPIC ZALF 1MG/ G

21 April 2017

Protopic 1.5 jaar gebruikt, brand zeer na aanbrengen, wat ook niet over wilde gaan. Merkte dat mijn weerstand snel achteruit ging, onderdrukt het immuunsysteem. Ineens virus (herpes) in het oog, dermatoloog bevestigde dat dat door mijn verminderd weerstand door gebruik Protopic kon komen. Nu litteken in oog, en verminderd zicht. Virus kan altijd terugkeren. In het ergste geval kan het ook blindheid veroorzaken. Ook extreem haarverlies tot en met wimpers aan toe. Nu gestopt en helaas weer aan hormoonzalf, maar Protopic was voor mij erg slecht.

PROTOPIC ZALF 1MG/ G

24 August 2016

Ik had last van eczeem en/of psoriasis in het gezicht en op armen en benen. Veel hormaanzalf geprobeerd met wisselend resultaat. Via de dermatoloog protopic voorgeschreven gekregen. Eerste dag vreselijk brandend gevoel in het gezicht. Wel direct resultaat, de volgende dag zag ik al verschil. Gebruik het nu nog af en toe voor mijn gezicht. Nergens last meer van. Voor armen en benen gebruik ik het niet. Ik kreeg dan erg veel jeuk en kon hier niet van slapen. Voor armen en benen gebruik ik hormaanzalf, voor mijn gezicht protopic. Gelukkig al meer dan een jaar zeer tevreden.

PROTOPIC ZALF 1MG/ G

12 May 2016

Zeer ontevreden over deze zalf. Op de plekken dat ik het had aangebracht had ik last van een extreem branderig gevoel. Op aanraden van de dokter ben ik er toen gelijk mee gestopt. Deze zalf bleek ook een hele dure grap te zijn: een tube Protopic kostte me 70 euro!! Heel leuk als je dit dure grapje na afloop van de zorgverzekering op de mat krijgt! Absoluut geen aanrader!!

PROTOPIC ZALF 1MG/ G

30 January 2014

Protopic zalf helpt zeker tegen een jeukende droge en schilferende huid. Ik ben met deze zalf nu pas 2/3 weken bezig maar ik voel dat ik nu al op bepaalde plekken bijna tot geen jeuk meer heb. Ook hoop ik dat de witte plekken op me huid daardoor weggaan, want in de zomer vallen ze extra goed op doordat m'n huid dan bruiner wordt.. Maar dat is nog even afwachten.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel