Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 12 resultaten gevonden.

Prolia injectie

3 July 2022

Tweemaal prolia gehad, daarna ischias gekregen waar ik niet vanaf geraakt Wat een slecht spul is dat Voor mij nooit meer

prolia injectie

19 May 2022

Na gebruik Prolia injecties (3,5 jaar) forse gewichtstoename, wazig zien en overmatig transpireren. Soms moe gevoel in benen

Prolia injectie

14 February 2022

bijna 8jaar gebruik laatste injectie alle bijverschijnselen gekregen die er zijn.

prolia injectie

25 March 2021

Heb een inspuiting gehad nu 2 maanden geleden nadat bij een botmeting mijn lage rug lichtjes in het rood zat ondanks mijn sporten en beweging . Ik ben 68 jaar .Nu overal pijn in de spieren. Pijn aan handen en voeten. Ik kon bijna niet meer lopen . Ook pijn in heup en dijbeen en lage rug. Bij het wandelen lijkt het of mijn bekken in twee barst. Heb een maand niet meer kunne joggen. Nu ook last van mijn re -enkel . Doe nochtans hetzelfde als vóór de inspuiting . Namelijk wandelen en joggen . Ervoor had ik niets, was ik springlevend en heel beweeglijk , nu ben ik een wrak .Voor mij geen tweede inspuiting . Als ik zo moet verder leven hoeft het voor mij niet meer .Er zal een andere oplossing moeten komen. Ik hoop dat dit spul snel uit mijn lijf is .

Prolia injectie

28 February 2021

Tweemaal prolia inspuiting gehad Opgezwollen klieren in de lies met een open wonde En Ischias erbij gekregen Wat een vuiligheid is dat wel Hoop dat dit na 6 maanden uit mijn lichaam is Die pijn is niet vol te houden

Prolia injectie

17 November 2017

Na drie keer een injectie te hebben gehad, had ik ontstekingen in mond, gehemelte, oor en blaas. Dus gestopt, in overleg met mijn huisarts. Na deze periode is mijn ontstoken galblaas verwijderd, heb ik na een borstoperatie drie maanden een ontsteking gehad, en nu hebben zich in mijn darmen op abnormale plekken divertikels gevormd, die al twee keer voor een ernstige darmontsteking hebben gezorgd. Ik wou dat ik die prolia nooit had gekregen!

Prolia injectie

23 April 2017

Heb net mijn verhaal geschreven en was ineens weg. Probeer het nog maar eens. Ik heb nu 5 jaar is 10 injecties gehad. Ervaar geen bijwerkingen. Maar ik heb in deze 5 jaar 2 botbreuken tijdens 2 knieoperaties,1 gebroken kleine teen en 4 ingezakte ruggenwervels gehad. Heb dus verschrikkelijke pijn. Nu was ik een keer bij een vervangende ortopeed en die vertelde dat prolia de botten hard maakt en ze dan zo hard zijn als porselein en met 1 tikje er al een barst ontstaat,wat in mijn geval best mogelijk is. Is dit de prolia of domme pech? Ik loop bij een pijnpoli en heb er een injectie in gehad omdat de wervels zo dicht op elkaar zitten dat het bot op bot pijn is, en deze injectie heeft 5 weken gewerkt, dus ook geen optie. Mogelijk uitbehandeld. Er is voor mij een analgetica pomp om onderhuids te plaatsen aangevraagd. Dat traject loopt en hopelijk werkt dat.

Prolia injecties

4 September 2016

Pijn in l been (heup en lies) bot pijn.

prolia injectie

31 May 2016

Een en al ellende. Veel spier en gewrichtspijn. Depressief. Het is echt vergif voor je lichaam.

prolia injectie

28 May 2016

Tweemaal injectie gehad. Beide keren erg veel last van spierpijn en pijn in gewrichten. Nu na drie maanden extreem droge mond en keel. Twee keer de injectie gehad maar er komt zeker geen derde keer.

prolia injectie

4 October 2015

Ik heb ook een slechte ervaring. Na een week werd ik ziek, het leek wel op een griep, hoge koorts en de bijholte ging helemaal dicht zitten. Ik gebruik nu antibiotica en weet niet of ik ermee door wil gaan.

prolia injectie

24 September 2015

Ik heb last van een moe raar gevoel door m'n hele lichaam, slecht zien, erg transpireren, pijn in m'n keel en tintelende handen.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel