Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 11 resultaten gevonden.

QUESTRAN POEDER 4G IN SACHET

5 December 2018

Na galblaas verwijdering, Prikkelbare darmsyndroom, ontlasting was vreselijk. Regelmatig in paniek zoeken naar toilet. Na maagverkleining (Gbp) waarbij ze ook je darmen een stuk inkorten situatie vreselijk verergerd, 10 weken achter elkaar 20x per dag hardhollend naar de wc. Na Google zoeken en overleg met de huisarts begonnen in 2016 met Questran, vanaf dag 1 gelijk geweldig! Ik wacht met innemen tot de ergste "troep" er 's morgens uit is, vervolgens neem ik mijn Questran in en de hele verdere dag GEEN problemen meer! Oh wee als ik denk een dagje zonder te kunnen.. dus dat doe ik maar niet. Verder geen bijwerkingen, alleen positieve!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUESTRAN POEDER 4G IN SACHET

25 October 2017

Fantastisch!! Na jaren altijd hebben moeten kijken of er toilets waren en anders in de buitenlucht.Ontlasting had ook vreselijke geur.. Ik had altijd een spray bij me. In de ochtend neem ik een half sachet en dat werkt al!! Ben heel gelukkig mee.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUESTRAN POEDER 4G IN SACHET

7 March 2016

Na galblaasverwijdering elke dag diarree, kon nergens meer gaan, moest steeds thuis zitte. Alle onderzoeken gehad, niets te vinden. Tegen elke dokter zei ik dat het sinds die operatie aan de galblaas was, maar ze negeerden me altijd, tot er 1 het idee kreeg een ademtest te doen naar galzuren en dat was dat,. Ik kreeg questran en dat was de oplossing, een wereld ging open en dankzij de positieve galzoutentest betaal ik slechts 5 euro per doos ipv 25 euro.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUESTRAN POEDER 4G IN SACHET

9 February 2015

Na 20 jaar diarree, eindelijk verlost! Weet nog steeds niet waarom! Maar het helpt wel!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUESTRAN POEDER 4G IN SACHET

25 January 2015

Heb dank! Ben van mijn darmklachten af na jaren problemen met de stoelgang te hebben gehad.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUESTRAN POEDER 4G IN SACHET

1 December 2007

Op de 4e dag na de 2e inname om 23.00 s avonds ging ik naar bed en begon ik spiertrekkingen boven in het lichaam te krijgen. Ik kon dus niet goed slapen en ging het bed in en uit. Opeens begon de gehel borstkast te trillen en ik kreeg het op die plek warm en toen ik uit bed ging, stond ik wankelend op mijn benen. Het was een vreemde gewaarwording voor mij, want ik ben een sporter, maar ik ben ook gewend aan de vermoeidheidsproblemen en vele zeer pijnlijke ontstekingen, speciaal in de donkere dagen als schildklierpatient en de enorme pijnklachten als jichtpatient, dus ik word niet gauw bang, maar dit was beangstigend, want het leek wel of mijn hart op hol sloeg, dus maakte ik mijn vrouw wakker en zei, dat het niet goed met me ging en het zal maar weinig gebeuren, dat ik iemand te hulp roep, omdat ik dit meestal wel zelf kan controleren en beleven. We belden 112 en de arts vroeg naar de symptonen, maar die leken niet op acute hartproblemen en kregen we de optie om de huisartsenpost te bellen. We reden er zelf naar toe en de arts ondezocht me en vroeg naar mij ervaringen en anamnese. Hij onderzocht me en het enige afwijkende was een hoge bovengrens van de bloeddruk, hetgeen logisch was vanwege de momentele ervaringen. Hij kon wel zien, dat mijn spieren in mijn bovenlichaam enorm aan het trillen waren en gaf me Diazepam tabletten mee om de soieren te verslappen. Ik gebruikte afgelopen, na overleg met de huisarts maar 2 poeders i.p.v. 4 poeders, dus de vraag is wat staat me nog meer te wachten?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUESTRAN POEDER 4G IN SACHET

26 July 2007

De inhoud van het zakje poeder moet verdeeld worden in porties over de dag. Dat is onhandig.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUESTRAN POEDER 4G IN SACHET

26 July 2007

Betrokkene heeft een ernstig gebrek aan eetlust ten gevolge van het gebruik van de medicatie. Tegen het eten van een maatlijd wordt opgezien. Het eten wordt slecht verdragen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUESTRAN POEDER 4G IN SACHET

18 September 2005

Diract na het innemen wordt ik heel misselijk met braakneigingen. De misselijkheid houdt enkele uren aan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

QUESTRAN POEDER 4G IN SACHET

18 September 2005

Als je het poeder mengt met vloeistof blijft en vervolgens opdrinkt blijft het heel korrelig aanvoelen, waardoor ik het bijna niet wegkrijg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel