Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 12 resultaten gevonden.

REPATHA INJVLST 140MG/ ML PEN 1ML

5 May 2021

Ik heb de pen nu vier keer gebruikt, drie keer in mijn buik, en 1 keer in mijn bovenbeen, maar dat doe ik nooit meer. Ik mijn buik gaat prima, in mijn bovenbeen doet zeer. Verder heb ik lichte spierpijn, veel jeuk op mijn lichaam, ook vaak nerveus, pijn in mijn bovenbuik, rond mijn navel waar ik prik. Herkent iemand dit?

REPATHA INJVLST 140MG/ ML PEN 1ML

15 January 2021

Ga telkens op een andere plek prikken. In mijn agenda gezet waar of wel linker of rechter bovenbeen en soms in de buik maakt geen verschil in gevoeligheid Ik denk wel dat ik een erg gevoelige en dunne huid van stoot mijn huid snel kapot en sporianis (exeem)kan ook komen van de andere medicijnen nifedipine Valsartan acetylicylazuur gebruik .Nadat ik repatha gebruik (denk ik al ruim 3 jaar )geen pijnlijke spieren en gewrichten meer cholestorol 0,8

REPATHA INJVLST 140MG/ ML PEN 1ML

2 July 2020

Eindelijk na 4 infarcten een medicijn dat Cholesterol voldoende verlaagde ! Na enkele maanden hoesten, geïrriteerde slijmvliezen, benauwdheid, ontstoken bijholten, nul energie, van de ene specialist naar de andere... tot ik eindelijk de bijsluiter maar eens las. Nooit de link gelegd helaas. Opvallend dat geen enkele arts/specialist iets weet of wil weten over mogelijke bijwerkingen van dit medicijn, moet er zelf maar achter komen kennelijk. Nu gestopt en 3 wk na mijn laatste injectie voel ik me een totaal ander mens; weer zin in dingen, weg hoest etc. Inmiddels wel mijn baan kwijt omdat ik niet meer kon functioneren ??. Pas op als je dit middel gebruikt of gaat gebruiken!!

REPATHA INJVLST 140MG/ ML PEN 1ML

1 July 2020

Tijdens de corona tijd paar maanden gestopt met repatha. nu weer 2 spuiten gehad en na elke spuit flink ziek, stijve spieren, kortaf en geprikkeld. Verder last van uitslag en benauwdheid. Iom de huisarts gestopt.

REPATHA INJVLST 140MG/ ML PEN 1ML

1 March 2020

Gebruik nu 4 mnd dit medicijn, maar overweeg nu te stoppen omdat ik ernstige hoestklachten en keelpijn en onaangenaam gevoel in mijn hele lijf heb. Zeker weten doe ik het niet, maar aangezien de huisarts niks concreets als veroorzaker kan toewijzen, en nog maar weinig huisartsen bekend zijn met dit medicijn, en nog minder met de bijwerkingen Waar naar mijn idee de farmaceuten niet eerlijk over zijn ( geweest )is dat er veel meer bijwerkingen van bekend zijn. Ik overweeg er mee te stoppen

REPATHA INJVLST 140MG/ ML PEN 1ML

6 November 2019

Steeds niet lekker voelen .en dood moe .vreselijk duizelig zijn .ga het nu uit proberen om te stoppen. Kijken of ik me beter ga voelen.

REPATHA INJVLST 140MG/ ML PEN 1ML

8 June 2019

Ik heb het gevoel dat ik er wel heel moe van wordt

REPATHA INJVLST 140MG/ ML PEN 1ML

14 August 2017

Na injectie vreselijke en heftige reactie . Brandend en stekende pijn in rug en rechterborst alsof er messteken worden gezet tussen mijn ribben.Ik kan niet liggen en moet rechtop slapen. Ik ben doodop. Na drie weken nog steeds hevige pijn en de cardioloog antwoord doodleuk slik maar paracetamol na drie weken gaat het over. Zes weken ellende. NOOIT MEER

REPATHA INJVLST 140MG/ ML PEN 1ML

21 July 2017

Sinds 2 maart 2017 dit medicijn in gebruik. 1x per 2 weken. 13 juli bloed geprikt voor controle bij Cardioloog. LDL waarde sterk gedaald, van 2.8 naar 0.8 (mag bij mij max. 1.8 zijn). Cardioloog en ik zeer tevreden. Tot nu toe totaal geen bijwerkingen.

REPATHA INJVLST 140MG/ ML PEN 1ML

17 June 2017

Een week doodziek en een week om bij te komen, gedurende 8 weken. Was echt van plan te stoppen, doch na de uitslagen merkte ik de spectaculaire winst. Ik hoop nu in een 2e sessie van 8 weken, dat het globuline door mijn lichaam geaccepteerd wordt, waardoor ik verlost zou zijn van de nare bijwerkingen, danwel dat het acceptabel voor mij is. Blijkt dit niet het geval dan stop ik de behandeling

REPATHA INJVLST 140MG/ ML PEN 1ML

8 June 2017

De bijwerkingen die ik bij Repatha ervaar zijn: Grieperig, keelpijn, neusholteontsteking en voortdurend hoesten. Ik twijfel of ik er mee door moet gaan. Dit middel zal ongetwijfeld LDL-C verlagen maar of dat het risico op hartfalen verlaagd is niet eens zeker! Daarnaast maak ik me grote zorgen om andere ernstige neveneffecten omdat het middel nog maar net op de markt is en minimaal werd getest op andere gezondheidsrisico's.

REPATHA INJVLST 140MG/ ML PEN 1ML

18 April 2017

Nu 4 injecties gehad (1 per 2 weken). Voorgeschreven door de cardioloog. Tot op heden geen enkele bijwerking vernomen. Nog geen resultaat bekend. In augustus a.s. weer controle. Ben benieuwd. De negatieve verhalen laat ik even voor wat het is. De cardioloog heeft het beste met mij voor.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel