Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 6 resultaten gevonden.

REPATHA INJVLST 140MG/ ML PEN 1ML

8 June 2019

Ik heb het gevoel dat ik er wel heel moe van wordt

REPATHA INJVLST 140MG/ ML PEN 1ML

14 August 2017

Na injectie vreselijke en heftige reactie . Brandend en stekende pijn in rug en rechterborst alsof er messteken worden gezet tussen mijn ribben.Ik kan niet liggen en moet rechtop slapen. Ik ben doodop. Na drie weken nog steeds hevige pijn en de cardioloog antwoord doodleuk slik maar paracetamol na drie weken gaat het over. Zes weken ellende. NOOIT MEER

REPATHA INJVLST 140MG/ ML PEN 1ML

21 July 2017

Sinds 2 maart 2017 dit medicijn in gebruik. 1x per 2 weken. 13 juli bloed geprikt voor controle bij Cardioloog. LDL waarde sterk gedaald, van 2.8 naar 0.8 (mag bij mij max. 1.8 zijn). Cardioloog en ik zeer tevreden. Tot nu toe totaal geen bijwerkingen.

REPATHA INJVLST 140MG/ ML PEN 1ML

17 June 2017

Een week doodziek en een week om bij te komen, gedurende 8 weken. Was echt van plan te stoppen, doch na de uitslagen merkte ik de spectaculaire winst. Ik hoop nu in een 2e sessie van 8 weken, dat het globuline door mijn lichaam geaccepteerd wordt, waardoor ik verlost zou zijn van de nare bijwerkingen, danwel dat het acceptabel voor mij is. Blijkt dit niet het geval dan stop ik de behandeling

REPATHA INJVLST 140MG/ ML PEN 1ML

8 June 2017

De bijwerkingen die ik bij Repatha ervaar zijn: Grieperig, keelpijn, neusholteontsteking en voortdurend hoesten. Ik twijfel of ik er mee door moet gaan. Dit middel zal ongetwijfeld LDL-C verlagen maar of dat het risico op hartfalen verlaagd is niet eens zeker! Daarnaast maak ik me grote zorgen om andere ernstige neveneffecten omdat het middel nog maar net op de markt is en minimaal werd getest op andere gezondheidsrisico's.

REPATHA INJVLST 140MG/ ML PEN 1ML

18 April 2017

Nu 4 injecties gehad (1 per 2 weken). Voorgeschreven door de cardioloog. Tot op heden geen enkele bijwerking vernomen. Nog geen resultaat bekend. In augustus a.s. weer controle. Ben benieuwd. De negatieve verhalen laat ik even voor wat het is. De cardioloog heeft het beste met mij voor.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel