Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 11 resultaten gevonden.

RESOLOR TABLET FILMOMHULD 2MG

14 February 2020

Ik slik het middel al een jaar en het helpt niet. Ik gebruik ook lynoforce van a vogel erbij en dan werkt het wel aardig.

RESOLOR TABLET FILMOMHULD 2MG

20 July 2018

18u ingenomen, 18u30 buikkrampen, 19u met een kracht van 2.5 bar stoelgang lanceren

RESOLOR TABLET FILMOMHULD 2MG

26 June 2018

Het helpt heel goed bij mij.... mijn buik is ook veel mindee geworden. Niet meer zo opgezet. Geen opgeblazen gevoel. Het is het beste medicijn wat ik tot nu toe heb gehad. Vind wel dat de verzekring deze medicijn in zijn pakket moet nemen. Dit bespaart ze heel veel dokter kontrolle,s plus andere medicijnen

RESOLOR TABLET FILMOMHULD 2MG

14 May 2018

ik heb vandaag om 15.00 een eerste tablet resolor 2 mg genomen. Ik voelde vrij snel wat symptomen: aandrang en dunne ontlasting, duizelig, moe. Afwachten maar. Ik blijf daarnaast 2x daags een zakje Forlax nemen.

RESOLOR TABLET FILMOMHULD 2MG

10 November 2016

Ik gebruik sinds kort Resolor i.v.m. een herhaalde paralytische Ileus. De tweede keer binnen één jaar waarvoor ik opnieuw opgenomen moest worden. Of Resolor mij daadwerkelijk helpt, is de vraag. Daarvoor gebruik ik het tekort. Daarnaast krijg ik ook buikpijn van de verzekeraar. Ik heb hen gevraagd waarom zij weigeren om dit te vergoeden a raison de € 100.- / maand. Mocht ik dit na bijvoorbeeld een maand of zes niet meer kúnnen betalen, dan is een hernieuwde opname niet uit te sluiten. Dit kost globaal zo'n € 14.000,- voor de betreffende periode. Daar kunnen zij nogal wat Resolor voor vergoeden. Hun standpunt bleef, ondanks begrip voor mijn scepsis, ongewijzigd. Ik ga daarom mijn MDL behandelaar om een alternatief verzoeken. De verwachting is dat ik dit moet blijven gebruiken en dat kan bruin niet trekken.

RESOLOR TABLET FILMOMHULD 2MG

20 August 2015

Ik ben erg blij met het medicijn. Maar het wordt niet vergoed en het is erg prijzig.

RESOLOR TABLET FILMOMHULD 2MG

6 March 2015

Werkt uitstekend maar heeft veel bijwerkingen zoals buikkrampen, moeheid, enorm hongergevoel en hartkloppingen. Tip: neem in na het eten.

RESOLOR TABLET FILMOMHULD 2MG

16 February 2015

Sinds 2 jaar gebruik ik met volle tevredenheid Resolor. Voor die tijd liep ik altijd te medderen met het naar het toilet gaan. Van alles heb ik geprobeerd, maar niets hielp. Ik was dan ook erg blij dat ik Resolor voorgeschreven kreeg. Minpuntje is wel: na 2 jaar ben ik €1800,- armer. Doordat het medicijn niet is geregistreerd, krijg ik niets vergoed van de zorgverzekeraar. Ik ga binnenkort een afspraak maken bij de internist om een alternatief voor Resolor te vragen. Dit wordt mij veel te duur. Jammer, maar het is niet anders. Ik hoop maar dat er een goed alternatief wordt geboden, dat wél wordt vergoed.

RESOLOR TABLET FILMOMHULD 2MG

7 November 2013

Wat misselijk, hoofdpijn, maagpijn.

RESOLOR TABLET FILMOMHULD 2MG

7 November 2013

Heb eerste pil genomen om 14 uur, voel me wat duizelig, ook wat hoofdpijn,en maagpijn.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel