Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 9 resultaten gevonden.

RHINOCORT TURBUHALER INHPDR NASAAL 0,1MG/ DO 200DO

19 September 2020

Dit gebruikte ik al jaaaaren.Tegen hooikoorts in de herfstperiode.Had er baat bij. Nu is het proesten,Niezen en snotteren.En dat nu, met die virus.Waarom is dit uit de handel gehaald?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

RHINOCORT TURBUHALER INHPDR NASAAL 0,1MG/ DO 200DO

26 June 2020

Ik heb dit middel al gebruikt sinds 1995 ongeveer...dat is dus echt bijna zo lang als ik me kan herinneren. Daarvoor was ik continu aan het hoesten, proesten, snuiten etc etc. Wat een verschrikkelijke schrik dat dit middel uit de handel is...juist nu je in deze tijd voor goed fatsoen niet meer mag niezen.Wie gaat mij en alle mensen die zo goed gebaat zijn bij dit middel (ik lees niet anders op internet) nu helpen? Andere sprays werken niet

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

RHINOCORT TURBUHALER INHPDR NASAAL 0,1MG/ DO 200DO

24 June 2020

Geweldig medicijn. HAAL HET TERUG OP DE MARKT. Andere neussprays werken niet

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

RHINOCORT TURBUHALER INHPDR NASAAL 0,1MG/ DO 200DO

30 April 2019

Op mijn 10 levensjaar een gat in mijn neustussenschot van gekregen.Kort is ook een afkorting van kortizone steroide is een hormonen middel .Wat dus niet alleen je slijmvlies om zeep helpt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

RHINOCORT TURBUHALER INHPDR NASAAL 0,1MG/ DO 200DO

BUDESONIDE APOTEX NEVEL NEUSSPRAY 50MCG/ DO 200DO

11 May 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Anders, namelijk:

Als ik de medicijnen ophaal bij de apotheek maak ik altijd de verpakking ter plekke open

Toelichting: Als ik de medicijnen ophaal bij de apotheek maak ik altijd de verpakking ter plekke open. Om te controleren of de juiste middelen erin zitten. Helaas wil ik graag een apotheek dichter bij mijn huis nemen maar dan gaat het hele gedonder met de juiste medicijnen weer niet goed. Dan krijg je weer eerst de goedkopere middelen ook als je er allergisch voor bent en dan moet je het hele spel, want zo zie ik het opnieuw gaan spelen. Daar heb ik op dit moment echt geen zin in. Dan maar 20 km rijden voor mijn medicijnen waarvan ik minder bijwerkingen heb.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

RHINOCORT TURBUHALER INHPDR NASAAL 0,1MG/ DO 200DO

budesonide 100 nevel

30 January 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

brandt en jeukt in neus, niezen en wat bloed.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

RHINOCORT TURBUHALER INHPDR NASAAL 0,1MG/ DO 200DO

7 February 2014

Bijwerking: eerste week branderig gevoel in slokdarm en maag. Branderig gevoel wordt niet als bijwerking genoemd in de bijsluiter. Wel op Apotheek.nl NB: Na twee weken nog geen effect op klacht (Globus gevoel ter hoogte van het verhemelte; medicijn voorgeschreven door KNO-arts).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

RHINOCORT TURBUHALER INHPDR NASAAL 0,1MG/ DO 200DO

20 December 2007

Je kunt niet zien wanneer de turbo-inhaler leeg is. Je moet hem telkens vooruit en weer een stukje terug draaien. Aan de zijkant zit een kijkglaasje waar op een bepaald moment een rood vlakje verschijnt als hij leeg raakt. Maar je kan oneindig blijven doordraaien. Soms duurt het 2 maanden voordat het rode vlakje verschijnt terwijl er maar genoeg voor maximaal 6 weken in zit. Waarom geen teller aan de zijkant zodat je precies weet hoeveel er nog in zit?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

RHINOCORT TURBUHALER INHPDR NASAAL 0,1MG/ DO 200DO

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel