Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 9 resultaten gevonden.

ROSUVASTATINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

10 September 2021

Voorgeschreven gekregen na hartprobleem (2 stents geplaatst). Snel toenemende spierpijn en spierweefsel verval! 4 Maanden na hartingreep gestopt met statine! Nu, ruim een jaar later, nog steeds spierpijn en een afgebroken pees in de schouder! Wanneer stopt de medische wereld eens met het voorschrijven van dit soort medicijnen??

ROSUVASTATINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

18 February 2021

Geen spierpijn maar wel futloos en gewichtstoename. Wie herkent dit?

ROSUVASTATINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

17 August 2019

Echte rommel, wordt in India gemaakt. Hoofdpijn, spierpijn, spierzwakte, duizeligheid, depressief en ga zo maar door. Mijn cholesterol staat zeer hoog, maar deze pillen ga ik zeker niet meer innemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ROSUVASTATINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

14 February 2019

Pijn on onderrug en frequent toiletgebruik...algehele malaise. Las dat dit alleen in het begin zou zijn...wil het er niet op wagen...wat n rommel...

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ROSUVASTATINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

20 October 2018

Heb dit medicijn 1 maand gebruikt, heb diabetes 2 Verschrikkelijk veel bijwerkingen, teveel om op te noemen. Als ik mij altijd zo zou voelen zou ik er een einde aan maken. hoofdpijn, duizelig, spierpijnen vaak ontlasting, verward, Volgens mij geven ze alleen het goedkoopste middelen. Ben sinds 4 dagen gestopt, voel mij weer wat beter. Dus voor mij geen statines meer, dan maar een hoger cloresterol, dan maar een paar jaar eerder dood. Ik ben 68 jaar en 55 kg. Dit is mijn ervaring met dit medicijn

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ROSUVASTATINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

21 September 2018

Onregelmatige levering. Recept van 90 stuks in 4x uitgeleverd. Volgens apotheek levert fabriek zo slecht. Dan wordt er tussentijds weer een deel van ander merk geleverd.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

ROSUVASTATINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

ROSUVASTATINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

19 August 2018

20 mg Pijn in rug (links), in benen, voeten, kortom: algehele malaise, grieperig gevoel. Kreeg dit ipv Crestor, was geen speld tussen te krijgen, ik moest dit proberen van de Apotheek! Na een week klachten heb ik deze gemeld bij de huisarts. Na "medische noodzaak" indicatie, heb ik nu weer Crestor! Geen enkele bijwerking.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

CRESTOR TABLET FILMOMHULD 5MG

ROSUVASTATINE AUROBINDO TABLET FILMOMHULD 5MG

7 August 2018

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Ik kreeg vervelende bijwerking(en) van het nieuwe medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel