Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 3 resultaten gevonden.

SALBUTAMOL MYLAN AER CFKV 100MCG/ DO SPBS 200DO INH

6 November 2021

De inhalator werkt de ene keer wel en de andere keer lijkt het erop of er geen dosering wordt afgegeven. Het geeft vaak een onrustig gevoel of de medicatie zijn werk wel doet. De "pomp"-functie werkt vaak niet. Nog nooit meegemaakt in al die jaren dat de 200 doses gehaald wordt. Wat is er toch mis met de toediening van dit middel?

SALBUTAMOL MYLAN AER CFKV 100MCG/ DO SPBS 200DO INH

6 July 2021

zeer slecht, zijn na twee weken leeg...zit weinig kracht achter...helpen dus niet apotheek doet of ze gek is...nee hoor geen klachten over gehad, als ik nieuwe laat voorschrijven, moet ik dus aantonen waarom ik niet meer heb...nou omdat ze leeg zijn...je word gewoon voor leugenaar uit gemaakt... het is de laatste 2 jaar steeds slechter geworden bij de apotheek...nooit gehad zo en gebruik het al 40 jaar

SALBUTAMOL MYLAN AER CFKV 100MCG/ DO SPBS 200DO INH

2 June 2021

De aangeven hoeveelheid op de verpakking klopt niet. Ik heb normaal gesproken genoeg aan 3 pufjes per dag en het viel me op dat ze toch wel erg snel leeg waren. Ik dacht nog dat ik mijn nieuwe puffer kwijt was en dat ik een oude in gebruik had. Heb het nu bijgehouden en heb binnen 1 week 1 puffer leeg! Dan zou ik dus op 1 dag bijna 29 keer gepuft hebben??? Lekker verdienen voor de apotheek en Mylan. Dit is wat mij betreft oplichterij!

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel