Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 25MG

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 25MG

10 July 2018

Mijn ervaring is goed . Helpt me echt maar slik 12,5 Mg om te slapen . Plus 0,5 Mg rivotril. De psych. heeft me echt moeten overtuigen. Als ik me beperk tot indrukken , ben HSP er, dan heb ik er baat bij. Moet mezelf dus absoluut begrenzen . Voel me zoveel beter nu ik gewoon in slaap val. In de winter altijd moeilijker. Maar het werkt. Ben er dus blij mee. Had het liever niet gewild maar heb er vrede mee. Alsof ik over een hoge drempel moest klimmen .Geen bijwerkingen .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 25MG

5 July 2018

Nadat ik op mijn 16e op een hoge dosis seroquel was gezet en daar in eens mee moest stoppen, gebruik ik nu al 10 jaar illegaal seroquel. Ik heb op eigen kracht kunnen afbouwen naar 25mg per dag. Ik slaap niet meer maar ben niet ziek. Nu kan ik zelf de medicatie niet meer krijgen, en mijn dokter wil me niet helpen, omdat hij zegt dat ik het niet nodig heb. Toch ben ik er zelf nooit aan begonnen, en heb ik nu alle intentie netjes af te bouwen naar 0. Nu moet ik in eens stoppen en dat maakt me heel bang. Dit medicijn is de moeilijkste verslaving waar ik ooit mee heb hoeven on gaan..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 25MG

20 June 2018

na psychotisch te zijn geweest, en manisch depressief begonnen met de seroquel 25mg ik gebruik het voor het slapen gaan, lees verschillende ervaringen, zelf ben ik er niet echt van aangekomen, onlangs door het volgens van een dieet toch 20 kg afgevallen, en gebruik nog steeds de seroquel, alleen in de avond na het innemen hiervan krijg ik een vreedkick, dan moet ik eten! ( en toch afgevallen ;-) ) zonder kan ik niet!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 25MG

24 September 2017

Iedereen reageert anders op medicijnen, des te meer op psychofarmaca. Ik heb alleen goede ervaringen met seroquel. Ik begon met 25mg 's avonds voor het slapen gaan en heb het opgebouwd tot 75mg (3 pillen van 25mg) per dag. Mijn angstaanvallen zijn nu een stuk minder erg. Ik kwam 15kg aan sinds ik het begon te slikken. Ben ik benieuwd of ik kan afvallen nu ik aan het afbouwen ben. Veel sterkte toegewenst aan iedereen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 25MG

23 July 2017

Belangelijk het is gewoon drugs!, 25mg en je bent helemaal koekoek....goed bezig farmacie.....

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 25MG

13 April 2017

Slik al sinds 2011 starte met 50/ 100 tot 200! Ik zit nu op 75 maar ga op 25 -zitten weer wat ik ben een slapende zombie zelfs bij 75mg paardenmiddel goed tegen depressie slaap ook! Maar wil deze zomer voorgoed van dit middel verlost zijn..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 25MG

26 February 2017

Een van de ergste nachten uit m'n leven. Non stop uittredingen! Nog nooit meegemaakt. Ik was mezelf niet meer die nacht. Vloog van het ene vreselijke oord naar t andere. Vreselijk.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 25MG

28 November 2016

Ik slik al jaren 150 mg 's avonds voor het slapen. Ik slaap er heerlijk op. Ik heb geen bijwerkingen. Het heeft geen invloed op mijn depressieve klachten. Doch iedere nacht heerlijk slapen maakt me sterker en daarom blijf ik het slikken. Slecht of weinig slapen zorgt voor verminderde weerstand en dus sneller down en depressief. Heel positieve ervaringen dus.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 25MG

4 November 2016

Ik slaap er helemaal niet van en werkt ook niet tegen m'n manische depressie, depressie wordt alleen maar erger en de angst ook. Veel bijwerkingen o.a. beven, zweten, hoofddruk, steken in de gewrichten, hartkloppingen, koud lichaam, leeg gevoel, geen emotie. Ik heb het idee dat het je nog zieker maakt, voor mij mogen ze het afbouwen naar 0. Normaal kom je er van aan, maar ik val ervan af, zegt ggz dat komt door de depressie. Ik heb me nog nooit zo naar gevoeld.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 25MG

5 October 2016

Naast Risperidon 1 mg en Fluvoxamine 100 mg begon ik aan zeer lage dosis Seroquel (12,5 mg) vanwege onrust en slaapproblemen. Ik sliep er zeker beter op, en tegen de onrust hielp het ook. 's Ochtends werd het wel erg moeilijk om op tijd uit bed te komen, dit lukte vaak pas om een uur of 10 en ik droomde veel levendiger en vaak eng. Heb geprobeerd in een keer af te bouwen maar kon meteen niet meer slapen, zat achteraf ook in een veel te onrustige situatie om af te bouwen. Nu, anderhalf jaar later, zit ik in rustiger vaarwater, ben ik drie maanden van de Fluvoxamine af en bouw de Seroquel nu af met een tussenstapje voor de zekerheid. Slik nog 6,25 mg van Seroquel. Ben wel misselijk en moe van het afbouwen maar ben zeer gemotiveerd ivm kinderwens. Risperidon wordt de volgende om af te bouwen, als ik met de Seroquel een maand op 0 zit en het goed gaat.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 25MG

4 September 2016

Kreeg het medicijn op voorschrift van de psychiater voor depressie. Het helpt daar tegen zeer. Geen sombere stemming meer, zin in de dag. Nadelen aan het begin ontzettend moe. Tijdens de dag meerdere dutjes doen. Ergere, heftig dromen/nachtmerries heel realistisch. En ik kom aan in gewicht.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 25MG

30 August 2016

Ik heb het idee ook dat de seroquel niet aanslaat, maar krijg vd psych geen ander medicijn. Ik slaap er helemaal niet op.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 25MG

8 August 2016

Ik gebruik seroquel nu denk ik ruim 3 jaar, 400 mg over de hele dag genomen. Heeft wel geholpen tegen mijn manische en depressieve periodes, maar heb het idee dat de werking gaat minderen, dus weer depressieve en manische periodes. En er op slapen doe ik al helemaal niet. Dus denk dat het tijd wordt voor een ander middel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 25MG

5 August 2016

Voor ongeveer een jaar 200MG voorgeschreven gehad van deze medicatie. Momenteel ben ik aan het afbouwen en kamp nog steeds met de consequenties. Het is niet makkelijk: - Dit is geen slaapmiddel, gebruik het hier ook niet voor. Dit middel geeft lichamelijke consequenties (verstoring insulineaanmaak, gewichtstoename, los van de grove bijwerkingen (die optreden)). - Het is een middel waar je afhankelijk van wordt. Gebruik het alleen bij echte noodzaak. Afbouwen is moeilijk en kost veel tijd. - Het neemt meer van je weg dan dat het je teruggeeft (emotioneel en cognitief), is dit de moeite waard? Tijdelijk kan dit een oplossing zijn. Maar dit is geen genezing. - Laat het je niet te makkelijk voorschrijven. Kijk eerst naar andere oplossingen. En als het moet, geef dan aan dat je dit maar tijdelijk wilt en zo snel mogelijk weer af wilt bouwen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 25MG

31 July 2016

Na ruim vier jaar gebruik van het middel seroquel 25 mg, en ruim 20 kg aangekomen te zijn. wil ik ervan af. Zit nu op 12.5 mg, slaap er nog goed op, maar energie nul komma nul, huilbuien en angst komen terug. Erg onrustige benen en moeilijke ademhaling. Maar ik wil ervan af, van het gewicht, de veel te dikke maag en buik etc.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 25MG

29 February 2016

Om te slapen gebruik ik mirtazipine en lorazepam, dit is niet voldoende voor mij. Nu heb ik sinds een paar dagen 75 mg seroquel erbij gekregen en ik slaap eindelijk. Opstaan is wel lastig, ik loop nog wel eens tegen een muur of deur. Verder gebruik ik citalopram, abilify en ritalin.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 25MG

26 December 2015

Na jaren enorm piekeren, angsten, en onrust eindelijk een stuk rustiger en positiever. Ik gebruik 25 mg voor het slapen en 25 mg z.n. overdag als ik onrust voel opkomen. Bijwerkingen droge mond, slaperigheid en duizeligheid verdwenen in twee weken. Eetlust is wel toegenomen maar ik denk dat dit ook komt omdat ik me een stuk beter voel (ik eet erg weinig als ik me rot voel). Daarentegen heb ik wel meer energie om te sporten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 25MG

22 December 2015

Gestopt vanwege teveel bijwerkingen: maagpijn, obstipatie, hoofdpijn. Hypnotisch effect was maar zeer matig bij 50 mg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 25MG

11 December 2015

Seroquel gebruikt als slaapmiddel heeft nauwelijks geholpen, vreselijk veel bijwerkingen vooral gewichtstoename, nu vier weken geleden gestopt. Afkicken is vreselijk ook met een lage dosering, ik ben inmiddels 3 kilo afgevallen, ik zal dan ook dit soort middelen nooit meer gebruiken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 25MG

7 December 2015

Heel slaperig overdag. Nu aan het stoppen, zeer moeilijk. Lastig om uit de verpakking te halen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 25MG

4 November 2015

Ik gebruik ongeveer 1.5 jaar 25 mg seroquel. Ik kreeg dit middel om beter in slaap te vallen naast flurazepam (doorslaapmiddel). Seroquel heeft een korte tijd gewerkt. Sinds 2 weken gestopt en begonnen met 100 mg 5-HTP, ongelofelijk hoe goed ik me nu voel. Ik heb weer energie en zin om iets te ondernemen. Ik sta weer met 2 benen op de grond. Het inslapen is geen probleem meer sinds ik 5-HTP gebruik. Ik heb contact opgenomen met mijn behandelaar voor een vloeibare vorm van seroquel omdat ik na 2 weken heftige ontwenningsverschijnselen krijg. Ik las een reactie om tegen slaapproblemen de seroquel te verhogen, ik zou willen zeggen NIET doen het is een vreselijk middel, zeker op lange termijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 25MG

19 October 2015

Ik heb dit medicijn 3 weken geleden gekregen om rustig van te worden. Het maakt me gelukkig wel wat rustiger in m'n hoofd na inname. En ik slaap er goed op. Bijwerkingen zijn dat ik hoofdpijn krijg en misselijk word als ik de tablet niet inneem en niet zonder in slaap kom. En door dit medicijn heb ik last van erg realistische slaapverlamming nachtmerries. En ik heb vreetbuien of een erg droge mond waardoor ik veel water drink. Maar ik ben wel blij met dit medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel