Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 300MG

14 juni 2017

dit medicijn heeft vreselijke uitwerking bij mijn zoon. angste krampen wanen psygotisch noem maar op. geef dit aan ggz maar zeggen dat ze dit proberen. zonder enige resultaat. wordt niet goed begeleid hierin. enz. enz. voor patient verschrikkelijk

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 300MG

16 maart 2017

Ik slik nu zo'n 10 jaar of langer seroquel geen 300mg maar 500 mg. Eerst in het begin 300mg, maar werd nog psychotisch en naar 500 mg en toen geen psychoses meer. Ik ben tevreden over dit middel. Ik maal niet meer. Ik ben bij de tijd en niet zo afwezig. Af en toe hoor ik nog wat stemmen, maar daar kan ik mee leven. Ik heb een schizo affectieve stoornis. Daarvoor hadden we een hele rits medicijnen geprobeerd niets hielp. Toen ik seroquel en wat andere medicatie kreeg, werd alles anders, voor mij was het een wondermiddel. Het enige nadeel is dat ik een dikke maag heb. En dat is echt een probleem, ik loop bij een diëtiste en zit op zowat het laagste voeding, maar die buik gaat niet weg, en dat vind ik zeer frustrerend en daarvoor zou ik wel eens willen stoppen met dat middel, maar mijn gezond verstand weet wel beter. Heeft iemand een idee om toch van een seroquel buik af te komen?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 300MG

15 februari 2017

Ik ben begonnen met een voorgeschreven dosis van 25 mg. Het werd opgebouwd tot een dosis van 400 mg. Ik gaf aan dat ik me niet goed voelde bij het medicijn toen ik 300 mg toegediend kreeg. Niks was er feitelijk veranderd in mijn gemoedstoestand maar ik kreeg wel last van de bijwerkingen. De Dokters zeiden dat ze dachten dat dit toch echt het beste middel voor mij zou zijn. Bij 400 mg ben ik gestopt en heb een andere huisarts genomen. Ik was zo kwaad ondertussen van het feit dat mijn benen door de kamer heen danste dat ik me weer in de trein waande. Ik kon wel iemand iets aandoen. Ik ben gestopt en me beter gaan voelen, ik gebruik sindsdien dit medicijn niet meer maar heb wel last nog steeds van de ziektesymptomen waarvoor dit middel aan mij was voorgeschreven. Ik vind dat de doktoren mij hebben gefaald en niet hebben willen luisteren naar mij, ik ben niet geholpen, maar zieker gemaakt door hen. Wanneer ik nu wel eens 25 mg neem van de medicijnen die ik nog over heb, voel ik me direct ellendig, mijn benen, ik heb zo enorm veel last van mijn benen! Zoveel dat ik er gek van word.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 300MG

2 februari 2017

Na het middel enkele jaren geslikt te hebben zonder dat mijn arts mijn bloed heeft laten prikken (wat wel moet met dit zware middel), heftige pijnen, en bleek ik leverschade en nierschade te hebben. Seoquel is een zeer zwaar en omstreden, gevaarlijk middel. In Amerika is het inmiddels verboden. Seroquel, begin er aub niet aan. Ik slikte 700 mg in de 24 uur op voorschrift van een arts die nu mijn gezondheid naar de knoppen heeft geholpen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 300MG

17 juli 2016

Heb het idee dat het ook niet goed helpt, ik kom er niet van in slaap zoals velen dat wel doen. Periodes van manie en depressie blijven toch wel de kop opsteken ondanks mijn hoge dosering seroquel, soms wel stabiele periodes maar of dat aan de seroquel ligt weet ik niet. Heb er ook nog 50 mg oxazepam bij die doet helemaal niet veel, ze gaan de oxazepam afbouwen ivm verslaving.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 300MG

6 maart 2016

Ik ben een 34-jarige hoogsensitieve vrouw. Ik heb 20 jaar geleden op 14-jarige leeftijd een éénmalige psychose gehad waarvoor ik tot op heden nog medicatie neem. In het begin nam ik een antipsychoticum met een antidepressivum maar doordat ik te veel bijwerkingen had door het antidepressivum ben ik toen gestopt met het antidepressivum. Ik ben wel het antipsychoticum blijven nemen. Ik gebruik al meer dan 12 jaar de gewone Seroquel en ongeveer 5 jaar ben ik overgestapt op Seroquel XR. Momenteel neem ik nog 350 mg Seroxuel XR voor het slapen gaan. Ik ben sinds 2 jaar zeer traag aan het afbouwen (ik kom van 400 mg) met telkens 25 mg/jaar. Ik ben sinds 2 jaar aan het afbouwen met seroxuel XR omdat ik sinds 3 jaar door de seroquel XR allerlei lichamelijke en psychische gezondheidsklachten heb. Sinds ik een lijstje gemaakt heb met bijwerkingen neemt mijn psychiater mij eindelijk serieus. Dit is de lijst met bijwerkingen die veroorzaakt wordt door seroxuel XR 350 mg en die mij belemmeren in mijn dagelijks functioneren: innerlijke onrust, lichte paranoia, angst, sufheid, hoofdpijn, verminderd reactie-, concentratie- en coordinatievermogen, gevoel opgesloten te zitten in eigen lichaam, wazig zien, obstipatie, stemmingsveranderingen, toename van depressieve gedachten, toename vijandige gevoelens naar mezelf en anderen, vermoeidheid (2 dagen actief zijn is gegarandeerd 3 dagen rusten), suikerdips, pijnlijke maandstonden en eisprong, 1-malig probleem gehad met de schildklier (verhoogde werking), acné (gezicht, hals) en maagproblemen. Binnenkort in maart ga ik terug afbouwen met 25 mg. Ik heb voor een goede omkadering van 4 mensen gezorgd om te kunnen afbouwen: een gewone psychiater om de medicatie te bespreken, een psycholoog gespecialiseerd in muziek- en kleurtherapie om te praten en om de afkickverschijnselen op te vangen, mijn dermatoloog gespecialiseerd in homeopathie en acupunctuur om mij te ondersteunen met voedingssupplementen en homeopathie en acupunctuur voor de lichamelijke en psychische afkickverschijnselen en de ervaringsdeskundige die massages geeft om de verbinding met geest en lichaam te herstellen en te ondersteunen. Ik hoop dat ik met mijn verhaal andere mensen een hart onder de riem kan steken en inspireren om nooit op te geven. Het is aan jou, de medicatiegebruiker, om de juiste middelen en mensen te vinden die jouw kunnen ondersteunen bij jouw herstelproces! Want het is jouw leven en jouw gezondheid!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 300MG

13 februari 2016

Ik neem al maanden seroquel, in oplopende dosering nu al heel lang 600mg per dag voor het slapen maar veel last van onrustige benen en tegelijkertijd een daling van de bloeddruk en verhoging van de hartslag. Door de onrustige benen wil ik eigenlijk lopen maar dat kan niet ivm de lage bloeddruk want dan val ik flauw. Deze klachten zijn iets minder als ik het zeer kort voor het slapen in neem en direct ga liggen. Heb op dit medicijn nog steeds last van stemmingswisselingen en heb eigenlijk het idee dat het niet echt veel doet, ik krijg dit bij een gediagnosticeerde bipolaire stoornis type 2.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 300MG

22 januari 2016

Ik gebruik al lange tijd dit medicijn, ik heb heb het gekregen omdat ik manisch depressief ben. Het doet me goed en blijf stabiel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 300MG

14 november 2015

Seroquel helpt mij om van mijn psychoses af te komen maar ik krijg er ontzettende tinnitus/oorsuizen van, een heel vervelende bijwerking.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 300MG

11 augustus 2013

Positief is dat mijn stemming veel beter is. Minder angst,beter slapen en meer rust. Nadeel is veel eetlust en afvlakking van sexuele gevoelens.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 300MG

9 juli 2010

Bingo ! Na een zeer uitgebreide psychiatrische analyse van mijn problemen HET WONDERMIDDEL !! Geen last van bijwerkingen en alla klachten significant verminderd. Mijn dosis is 600mg/dag

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 300MG

3 mei 2009

ik heb een hele tijd seroquel gebruikt, en ik kreeg last van klachten die op narcolepsie leken. slaapaanvallen, verlammingen en niet kunnen praten en bewegen tijdens de aanvallen, krachtverlies in de benen waardoor ik zomaar kon vallen(vooral bij schrikken)en sinds ik geen seroquel meer gebruik heb ik geen last meer van deze klachten. ik weet wel dat deze klachten niet in de bijsluiter staan vermeld ik wilde dit graag melden omdat ik bijna zeker weet dat er meerdere mensen van dit soort medicijnen deze klachten krijgen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 300MG

19 juni 2007

Gewichtstoename van 15 kilo in anderhalf jaar. Na inname moet ik binnen half uur in bed liggen ivm extreme duizeligheid en slappe knieën. Indien ik korter dan 8uur geslapen heb, heb ik bij het wakkerworden een black-out van een paar seconden: weet niet wie/waar ik ben en welke dag en waarom ik wakker moet worden. Bij de dosis van 100mg die ik overdag moet innemen heb ik een half uur na inname erge duizeligheid, slappe armen en benen, verkrampte lippen: kan niet uit mn woorden komen. Dit alles is na ong.15minuten weer volledig verdwenen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 300MG

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 300MG

21 april 2006

Bij urine-controle op drugs of medicijnen,blijkt dat seroquel/quitiapine een positieve uitslag geeft op metadon. Dit is gebleken uit bevindingen van een laberatorium in Utrecht.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 300MG

6 december 2004

minder last van stemmen horen / paranoia; medicijnen in combinatie met de therapie in de Stemmenpolikliniek succesvol

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 300MG

6 december 2004

soms bewegingsjeuk in onderbenen; weet niet welk medicijn dit veroorzaakt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 300MG

7 november 2004

De klachten zijn merendeels verdwenen, en waar ze nog voorkomen, zijn ze redelijk hanteerbaar

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 300MG

7 november 2004

Door de medicijnen word ik na een half uur erg suf, dit verbetert wel de nachtrust. Daarnaast krijg ik mijn oude humeur terug, welke met het vorige middel (risperdal) bijna richting apatisch ging

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 300MG

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 300MG

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 300MG

23 oktober 2004

Ik word er heel erg moe van en kan daardoor niet meer goed nadenken

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SEROQUEL TABLET FILMOMHULD 300MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel