Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 12 resultaten gevonden.

SERTRALINE MYLAN TABLET FILMOMHULD 50MG

17 October 2021

Dit merk werkte voor mij niet. Heb deze eenmalig ontvangen in plaats van mijn gebruikelijke merk - Sandoz, en kreeg direct veel van mijn oude klachten terug. Eenmaal weer terug naar Sandoz, ging het direct beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE MYLAN TABLET FILMOMHULD 50MG

8 July 2020

Ik kreeg dit merk toen mijn eigen merk sertraline Sandoz niet leverbaar was. Ik kreeg al mijn oude klachten terug: slecht slapen, somber, huilbuien, angstig, piekeren en moe. Ik ga dit merk niet meer nemen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE MYLAN TABLET FILMOMHULD 50MG

5 August 2019

Ik heb een jaar lang Sertraline van Teva gebruikt en was daar dik tevreden mee. Alles voelde lichter, luchtiger. Toen kreeg ik van de apotheek ineens Sertraline van Mylan mee en begon de constante onrust weer in mijn lijf te sluipen. Zelfde werkende stof, maar kennelijk toch een andere samenstelling. Ik wil weer terug naar Teva en hoop dat deze gauw leverbaar is!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE MYLAN TABLET FILMOMHULD 50MG

2 June 2019

Ik was Sertraline Aurobindo langzaam aan het opbouwen vanwege somberheidklachten en angstklachten. Ik voelde me een stuk beter na een paar maanden, maar toen de apotheek deze niet in vooraad had en van de 150 mg, 50 mg van het merk Mylan meegaf, ging het achteruit. Paniekaanvallen, depressief, break downs. Gelukkig heb ik nu mijn vertrouwde merk weer en voel ik me weer wat beter. Nooit meer aan de Mylan!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE MYLAN TABLET FILMOMHULD 50MG

11 April 2019

Erg tevreden! Gebruik het nu 2 jaar (2x50mg) en ik kan weer zonder angsten en depressie door het leven. Wel alle emoties wat afgezwakt, maar dat is dan maar zo..

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE MYLAN TABLET FILMOMHULD 50MG

21 November 2016

Inmiddels gebruik ik sertraline nu 4 maanden. Ik heb het langzaam opgebouwd van 25 mgr. naar 75 mgr. Van de bijwerkingen tijdens het opbouwen had ik weinig last, alleen wat lichte misselijkheid. Ik slaap veel beter, ben beduidend rustiger, mijn hartslag is rustiger en ik pieker véél minder. Ben er dus blij mee! Maar... ik ben een vrouw van 59 jaar en had lichte artrose in mijn vingers. Sinds enkele weken is dit heel pijnlijk geworden en nemen de vergroeiingen flink toe. Nu vraag ik mij af of dit een bijwerking is van de sertraline of is dit "gewoon" leeftijd gebonden. Ik lees graag andere ervaringen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE MYLAN TABLET FILMOMHULD 50MG

20 June 2016

Werken niet echt goed, voel me alsnog best depressief en de meeste dagen gaan ook alsnog erg slecht met nog vaak angs- en paniekaanvallen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE MYLAN TABLET FILMOMHULD 50MG

30 July 2015

Ik ben een vrouw van 54 en ben hoogsensitief. De huisarts schrijft sertraline voor, eerst 25 toen 50 en nu 75 mg. Op dit moment ben ik nog erg onrustig en heb veel last van de bijwerkingen. Ik hoop op betere tijden. Ik gebruik het al met al 3 maanden. Vooral 's morgens veel last van gejaagdheid. Is dit herkenbaar? En gaat het over? Veel vragen, door deze onzekerheid.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE MYLAN TABLET FILMOMHULD 50MG

29 April 2015

Ik wil stoppen met sertraline. Het gaat goed met mij dus durf de stap aan. Ik gebruik 150 mg per dag. Ik bouw nu een week 25mg per dag af. Nu ben ik af en toe misselijk en slaap ik slecht. Kan dit komen doordat ik aan het afbouwen ben?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE MYLAN TABLET FILMOMHULD 50MG

21 February 2015

Na 2 weken heb ik erge last van vraatzucht, zware hoofdpijn en de depressie komt juist flink terug. Ik gebruikte sertraline al anderhalf jaar van een ander merk. Ik moest wisselen van de apotheek of ik wilde of niet.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE MYLAN TABLET FILMOMHULD 50MG

SERTRALINE RANBAXY TABLET FILMOMHULD 50MG

9 February 2015

Heeft u problemen ervaren na het overstappen op het nieuwe medicijn?

Ja

Uw ervaring met het nieuwe medicijn was:

Het nieuwe medicijn werkte niet of minder goed dan het oude medicijn.

Toelichting: De sertraline van Ranbaxy werkt gewoonweg niet! Ik heb lang gedacht dat het aan mezelf lag, omdat ik weinig vertrouwen had in Ranbaxy. Ik had weer net zoveel last van mijn sociale angsten en alles uit de weg gaan. Pas toen ik enkele weken geleden sertraline van Mylan weer kreeg en dit nu sindsdien weer gebruik merk ik een wereld van verschil! Ik voel me weer top, zoals vóór de Ranbaxy! Ik functioneer weer, kan weer zonder blozen en zweten praten met vrienden en familie.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE MYLAN TABLET FILMOMHULD 50MG

19 December 2013

<p> Ik slik nu 7 weken 50 mg, maar het doet niet wat ik hoopte. Voel me nog vaak depressief ( wel iets minder) en moet me overal toe zetten. Moet ik verhogen vor meer effect vraag ik me af.</p>

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel