Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 15 resultaten gevonden.

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

9 May 2022

Ongeveer een uur na inname migraine en ziek gevoel. Veel plassen en diarree. De werking werd binnen paar dagen minder voor de klachten en liep weer veel te klagen. Gebruikte sandoz en die 6 dagen van dit merk lag ik ziek op de bank met migraine. Kwartje viel pas op dag 6 en gelijk gestopt. Na 2 dagen gestopt en weer op sandoz was mijn hoofdpijn mild tot weg en voelde ik me weer beter. Het voelt als vergif. Had dit merk ook de eerste 2 weken en toen dacht ik dat het beginnersbijwerkingen waren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

30 April 2022

Een paar maanden geleden begonnen met sertraline 50mg sandoz. Na een paar weken alleen nog mildere bijwerkingen. Sinds 6 dagen lig ik plat met migraine en misselijkheid en een ziek gevoel sinds ik het merk sun heb gekregen. Dit ga ik dus niet meer innemen! Lees net vergelijkbare ervaringen. Wat een vreselijk gevoel en wat slecht dat dit zomaar veranderd mag worden als het duidelijk niet hetzelfde is. Het lijkt wel of mn benen niet stil kunnen liggen, vreselijke hoofdpijn, misselijk, darmklachten, bleek gezicht en lijk 10 jaar ouder.wat een troep is dit.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

21 January 2022

Ik kreeg POTS klachten terug, m.n. hyperacusis en fotosensitiviteit. Verder negatieve en zelfs suïcidale gedachten. Gelukkig kon ik snel terug naar Sandoz, omdat ik van verzekeraar was gewisseld. Binnen een dag voelde ik me al veel beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

20 January 2022

Ik ben 3 dagen geleden gestart met een half tabletje sertraline sun. Ik was 2 dagen ontzettend ziek, enorm veel hoofdpijn, misselijkheid, overgeven, duizelig, in de nacht zweten en paniekerig gevoel gehad. Gisteren kreeg ik in verband met bestelling bij een online apotheek nog een doosje sertraline in de brievenbus, sertraline Sandoz. Op basis van ervaringen die ik hier gelezen had inmiddels, heb ik gisteren een half tabletje van de sertraline Sandoz genomen :vrijwel geen last van bijwerkingen!! Ik neem de Sun niet meer en breng deze terug. Ongelooflijk wat een verschil!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

21 November 2021

Waarom zit de KANKERVERWEKKENDE witte kleurstof E171 in dit medicijn? Daar word ik niet blij van!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

20 October 2021

Ik gebruik al jaren sertraline. Nu heb ik het merk SUN gekregen en heb ontzettend veel bijwerkingen. Rusteloosheid, dwangmatig handelen, nervositeit, hartkloppingen, manische episode. Ik blijf 24/7 "aanstaan". Mijn hoofd draait overuren en hoeveel ik ook op een dag onderneem, ik blijf als een sneltrein doorgaan. Ook kan ik bijna niet stoppen met praten. Vanaf het moment dat ik wakker word, gaan er 1000 gedachte door mijn hoofd en wat ik allemaal nog "moet" doen. Word dus elke ochtend wakker met onrust en dit blijft doorgaan totdat ik s'nachts eindelijk in slaap val. Wat een vervelende medicatie!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

11 July 2021

Ik gebruik al jaren sertraline sandoz en krijg nu sertraline sun waar ik gelijk erge hoofdpijn en vermoeidheid van krijg ,ben terug gegaan naar mijn apotheker en verteld van mijn ervaring maar deze zegt dat kan niet want er zit het zelfde in als in de sandoz ,ben terug gegaan naar de huisarts en deze zei dat ik bij mijn verzekeraar moest en die zij op zijn beurt dat ik bij de apotheker moet zijn ,heb nu de sandoz gekocht en heb net als voorheen nergens last van ,maar ik dacht dat de verzekering toch duur genoeg was om met mijn medicijn wat ik al jaren heb en werkt toch mee door moet kunnen gaan

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

2 July 2021

Ik heb een verschrikkelijke ervaring gehad met sertraline van het merk SUN. Omdat ik ben verhuisd en dus een andere apotheker kreeg ontving ik in plaats van SANDOZ SUN sertraline. Ik dacht misschien gaat de zon wel schijnen. Niet dus. In eerste instantie na een paar weken dacht is dat het goed zou gaan, ik had minder vermoeidheidsklachten en voelde mij verder goed. Tot week 3 ik ontzettend moest transpireren en dwangmatigheid kreeg, iets waar ik niet eens mee bekend ben. Tot het gevoel dat ik gek dreigde te worden door de stemmen in mijn hoofd. Ik slik sertraline al 8 jaar en had dit nog nooit meegemaakt. Ik kon niet meer functioneren en heb meteen de huisarts gebeld die meteen SANDOZ voor mij regelde. Al na dag 1 voelde ik mij weer normaler worden en kon ik weer wat overzicht in mijn hoofd krijgen. Nu betaal ik het zelf omdat mijn zorgverzekeraar het niet vergoed. Maar liever dat dan mijzelf ten gronde richten. Want ik kan mij heel goed voorstellen dat men zichzelf iets aan doet omdat het gevoel in je hoofd niet uit te houden is. Het is zo belangrijk dat nu duidelijk wordt niet met een merk te switchen als je er zo gevoelig voor bent!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

19 January 2021

Ik slik al jaren Sertraline van allerlei fabrikanten en heb nooit problemen ondervonden totdat ik de sertraline van het merk Sun kreeg. Het werkt gewoon niet en ik zak weer heel diep in mijn depressie. Contact opgenomen met de huisarts die direct een ander middel voor heeft geschreven, maar de apotheek weigert dat te leveren. Volgens hen zit er totaal geen verschil tussen de medicijnen en wordt Sun verkozen door de verzekeraars. Contact opgenomen met de verzekeraar die zegt dat een ander merk wel vergoed wordt als de huisarts dit via een formulier aanvraagt. Dit heeft mijn huisarts gedaan, maar de apotheek weigert een ander merk te leveren. Sinds wanneer zitten apothekers op de stoel van de huisarts?Sun is gewoon een niet werkend middel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

20 September 2020

De sertraline Mylan die ik al jaren slik heeft leverings problemen. Daarom onder protest de sertraline Sun maar genomen omdat ik niks meer had. Volgens apotheek precies hetzelfde....na een paar weken de Sun te slikken voel ik me vreselijk neerslachtig. Dit gemeld bij apotheek en klein doosje Mylan had ze nog liggen. Hopelijk half oktober wordt de Mylan weer geleverd. Sun slik ik nooit meer!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

11 June 2020

Sertraline ranbaxy reageer ik slecht op .De apotheker wil geen ander merk voorschrijven. Ben er doodziek van en val terug .Waarom kan ik geen aurobindo of Teva krijgen .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

22 March 2020

Helpt goed tegen angst, spanning als je zelf ook eraan blijft werken. Ik kon weer slapen. Slechte ervaring met het merk sandoz (moe). Terwijl Ranbaxy en Sun totaal geen bijwerkingen geven. Dit middel geeft zelfs energie. Ik hoop het ooit te kunnen afbouwen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

2 March 2020

Eerder het merk Teva gebruikt waarbij ik alleen sufheid als uiteindelijke bijwerking overhield. Hierna kreeg ik het merk Sun omdat ze de Teva niet meer zouden vergoeden. Depressie kwam terug, sociale angst, hevige nachtmerries, spierspasmen, hevig zweten snachts, psychotische symptomen, rusteloze benen, ik spande Mn spieren aan snachts, 2 woorden: nooit meer!! Hoe durven ze dit merk nog te geven? Waarom wordt er op dit middel bezuinigd?!! En waarom worden er wel peelings van 250 euro vergoed omdat mensen 3 kleine pukkeltjes hebben? Laat je aub nooit het merk sun of ranbaxy aansmeren!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel