Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

8 May 2024

Ik slik al 5 jaar Sertraline van Sandoz, 50mg, tegen paniek aanvallen, angst, en vooral tegen derealisatie en depersonalisatie. Ik was heel tevreden, ik kon goed meedoen in de maatschappij en het sociale leven hebben dat ik wilde. Toen Sandoz niet meer leverbaar was kreeg ik SUN mee van de apotheek. Na enkele dagen begonnen mijn klachten terug te komen, heel erg door de war, in paniek met veel prikkels, hoge stress, slecht wakker worden, alleen maar in mijn eigen gedachten verdwalen. Ik ben minder gaan werken, sociale afspraken afgezegd. 3 weken later bedacht ik me dat het aan SUN zou kunnen liggen. Ik heb een apotheek gezocht die nog Sandoz had. Na 2 a 3 dagen voelde ik me alweer iets beter. Voor nu zal ik er alles aan doen dat ik geen SUN meer hoef te slikken. Ik snap niet dat dit middel wordt verkocht als “dezelfde werking” als andere Sertraline middelen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

4 April 2024

Misselijkheid, duizeligheid, vervreemd gevoel, sterk verlaagd libido, nachtzweten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

9 November 2023

Werkt anders. Niet meer zo steady Raar want het moet hetzelfde zijn maar ik merk duidelijk dat ik anders ben

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

14 October 2023

De periodes van soms maanden heftige onverklaarbare zwaarmoedigheid zijn er 20 jaar geweest en nadat ik Sertraline sun ben gaan slikken zijn die er niet meer. Ik ben vlakker en onverschilliger, maar dat is een zegen voor me. Ik ben m’n geluksgevoel niet kwijt, maar de depressies lijken me niet meer echt te raken. Meer een ‘gewone mineur’ nu en dan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

26 May 2023

Opeens voelde ik me weer verdrietig, somber en ontzettend mat. Het leek wel of ik weer terug bij af was terwijl het sinds gebruik van sertraline juist heel goed ging. Het kwartje viel pas na een paar weken toen mij vriend vroeg of ik wel de goede medicijnen slikte. Toen kwam ik erachter dat ik in plaats van de gebruikelijke sertraline RIA nu ineens de SUN had gekregen. Eerst dacht ik nog dat dit niet kon want dezelfde werkzame stof. Maar na 2 dagen weer mijn oude RIA sertraline vliel ik me weer goed zoals een paar weken geleden. Hoe kan het dat beweerd wordt dat dit dezelfde werking heeft?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

19 May 2023

Ik gebruikte al jarenlang Sertraline Aurobindo of Sertraline Sandoz. Dit werkte redelijk tot goed, alleen in het begin wat bijwerkingen. Totdat ik van de Apotheek Sertraline Sun kreeg, met het bekende verhaal over dat de verzekering het andere gebruikelijke merk niet meer dekt. Na een aantal dagen dit gebruikt te hebben sloeg mijn stemming om, veel nachtmerries, slechte gedachten, dwangmatige handelingen, prikkelbaar en een slecht humeur. Al mijn klachten kwamen weer terug. Wat een rotzooi heb ik gekregen, en na dit met mijn huisarts te hebben gedeeld, heeft de arts met spoed geregeld dat ik de Sertraline Aurobindo weer kreeg, helaas moet ik dit zelf betalen, maar liever dat dan dat ik er weer als een Zombie bijloop.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

8 May 2023

ik werd er doodziek van, zware hoofdpijn, voortdurend heftige brain zaps, misselijk. schandalig dat dit nog op de markt is

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

21 April 2023

Ik kreeg de eerste keer sertraline sandoz voorgeschreven. 25 mg p.d. Na een kwartier voelde ik me bij m'n kraag of kruin, rechtop gezet worden. Hallelujah! Volgende uitgave was sertraline sun. En ik kreeg meer diarree en voelde me weer wat meer bleh worden. Met huisarts overlegd en ze zei neem 5 mg erbij. Er speelt teveel in je leven wat niet leuk is en doe het met 30mg. Daar werd ik zo vlak als een deur van, na 2 dgn gestopt. Dit wil ik niet. Gewoon weer 25 mg dan maar. Maar ik merkte, na inname dat ik me beter ging voelen. Ik kijken op de verpakking. Bleek ik nog 2 van sertraline sandoz te hebben. Er is dus wél merkbaar verschil! Ik ga heel goed op 25 mg van de sandoz variant. De sun hoef ik nooit weer. Ik ga kijken of ik ze kan omruilen. M.a.w. laat je niet zomaar zeggen dat je niks merkt. Zoals ik hier al lees en zelf ervaar merk je het wel degelijk. En je voelt altijd zelf nog wat het beste is voor je. Jammer ook van de pharmaceutische industrie die alles bepaalt, maar ik hoop dat ik de andere (sandoz ) meekrijg als ik zo naar de apotheek ga.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

25 February 2023

Afgelopen week heb ik een medicijnwissel gehad. Al jarenlang gebruik ik Sertraline van Aurobindo. Nu is deze op... en krijg ik Sertraline van SUN mee. "Als het goed is merkt u geen enkel verschil". Oude klachten komen echter weer terug. Veel meer last van lichte hoofdpijn. Ook heb ik zo nu en dan lichte paniekaanvallen. Het voelt niet goed. Ik ben dus niet blij met SUN en wil snel weer terug naar Aurobindo. Hiervoor een verzoek ingediend bij mijn huisarts. Hopelijk kan zij hierin iets voor mij betekenen. En anders ga ik het zelf betalen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

9 May 2022

Ongeveer een uur na inname migraine en ziek gevoel. Veel plassen en diarree. De werking werd binnen paar dagen minder voor de klachten en liep weer veel te klagen. Gebruikte sandoz en die 6 dagen van dit merk lag ik ziek op de bank met migraine. Kwartje viel pas op dag 6 en gelijk gestopt. Na 2 dagen gestopt en weer op sandoz was mijn hoofdpijn mild tot weg en voelde ik me weer beter. Het voelt als vergif. Had dit merk ook de eerste 2 weken en toen dacht ik dat het beginnersbijwerkingen waren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

30 April 2022

Een paar maanden geleden begonnen met sertraline 50mg sandoz. Na een paar weken alleen nog mildere bijwerkingen. Sinds 6 dagen lig ik plat met migraine en misselijkheid en een ziek gevoel sinds ik het merk sun heb gekregen. Dit ga ik dus niet meer innemen! Lees net vergelijkbare ervaringen. Wat een vreselijk gevoel en wat slecht dat dit zomaar veranderd mag worden als het duidelijk niet hetzelfde is. Het lijkt wel of mn benen niet stil kunnen liggen, vreselijke hoofdpijn, misselijk, darmklachten, bleek gezicht en lijk 10 jaar ouder.wat een troep is dit.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

21 January 2022

Ik kreeg POTS klachten terug, m.n. hyperacusis en fotosensitiviteit. Verder negatieve en zelfs suïcidale gedachten. Gelukkig kon ik snel terug naar Sandoz, omdat ik van verzekeraar was gewisseld. Binnen een dag voelde ik me al veel beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

20 January 2022

Ik ben 3 dagen geleden gestart met een half tabletje sertraline sun. Ik was 2 dagen ontzettend ziek, enorm veel hoofdpijn, misselijkheid, overgeven, duizelig, in de nacht zweten en paniekerig gevoel gehad. Gisteren kreeg ik in verband met bestelling bij een online apotheek nog een doosje sertraline in de brievenbus, sertraline Sandoz. Op basis van ervaringen die ik hier gelezen had inmiddels, heb ik gisteren een half tabletje van de sertraline Sandoz genomen :vrijwel geen last van bijwerkingen!! Ik neem de Sun niet meer en breng deze terug. Ongelooflijk wat een verschil!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

21 November 2021

Waarom zit de KANKERVERWEKKENDE witte kleurstof E171 in dit medicijn? Daar word ik niet blij van!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

20 October 2021

Ik gebruik al jaren sertraline. Nu heb ik het merk SUN gekregen en heb ontzettend veel bijwerkingen. Rusteloosheid, dwangmatig handelen, nervositeit, hartkloppingen, manische episode. Ik blijf 24/7 "aanstaan". Mijn hoofd draait overuren en hoeveel ik ook op een dag onderneem, ik blijf als een sneltrein doorgaan. Ook kan ik bijna niet stoppen met praten. Vanaf het moment dat ik wakker word, gaan er 1000 gedachte door mijn hoofd en wat ik allemaal nog "moet" doen. Word dus elke ochtend wakker met onrust en dit blijft doorgaan totdat ik s'nachts eindelijk in slaap val. Wat een vervelende medicatie!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

11 July 2021

Ik gebruik al jaren sertraline sandoz en krijg nu sertraline sun waar ik gelijk erge hoofdpijn en vermoeidheid van krijg ,ben terug gegaan naar mijn apotheker en verteld van mijn ervaring maar deze zegt dat kan niet want er zit het zelfde in als in de sandoz ,ben terug gegaan naar de huisarts en deze zei dat ik bij mijn verzekeraar moest en die zij op zijn beurt dat ik bij de apotheker moet zijn ,heb nu de sandoz gekocht en heb net als voorheen nergens last van ,maar ik dacht dat de verzekering toch duur genoeg was om met mijn medicijn wat ik al jaren heb en werkt toch mee door moet kunnen gaan

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

2 July 2021

Ik heb een verschrikkelijke ervaring gehad met sertraline van het merk SUN. Omdat ik ben verhuisd en dus een andere apotheker kreeg ontving ik in plaats van SANDOZ SUN sertraline. Ik dacht misschien gaat de zon wel schijnen. Niet dus. In eerste instantie na een paar weken dacht is dat het goed zou gaan, ik had minder vermoeidheidsklachten en voelde mij verder goed. Tot week 3 ik ontzettend moest transpireren en dwangmatigheid kreeg, iets waar ik niet eens mee bekend ben. Tot het gevoel dat ik gek dreigde te worden door de stemmen in mijn hoofd. Ik slik sertraline al 8 jaar en had dit nog nooit meegemaakt. Ik kon niet meer functioneren en heb meteen de huisarts gebeld die meteen SANDOZ voor mij regelde. Al na dag 1 voelde ik mij weer normaler worden en kon ik weer wat overzicht in mijn hoofd krijgen. Nu betaal ik het zelf omdat mijn zorgverzekeraar het niet vergoed. Maar liever dat dan mijzelf ten gronde richten. Want ik kan mij heel goed voorstellen dat men zichzelf iets aan doet omdat het gevoel in je hoofd niet uit te houden is. Het is zo belangrijk dat nu duidelijk wordt niet met een merk te switchen als je er zo gevoelig voor bent!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

19 January 2021

Ik slik al jaren Sertraline van allerlei fabrikanten en heb nooit problemen ondervonden totdat ik de sertraline van het merk Sun kreeg. Het werkt gewoon niet en ik zak weer heel diep in mijn depressie. Contact opgenomen met de huisarts die direct een ander middel voor heeft geschreven, maar de apotheek weigert dat te leveren. Volgens hen zit er totaal geen verschil tussen de medicijnen en wordt Sun verkozen door de verzekeraars. Contact opgenomen met de verzekeraar die zegt dat een ander merk wel vergoed wordt als de huisarts dit via een formulier aanvraagt. Dit heeft mijn huisarts gedaan, maar de apotheek weigert een ander merk te leveren. Sinds wanneer zitten apothekers op de stoel van de huisarts?Sun is gewoon een niet werkend middel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

20 September 2020

De sertraline Mylan die ik al jaren slik heeft leverings problemen. Daarom onder protest de sertraline Sun maar genomen omdat ik niks meer had. Volgens apotheek precies hetzelfde....na een paar weken de Sun te slikken voel ik me vreselijk neerslachtig. Dit gemeld bij apotheek en klein doosje Mylan had ze nog liggen. Hopelijk half oktober wordt de Mylan weer geleverd. Sun slik ik nooit meer!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

11 June 2020

Sertraline ranbaxy reageer ik slecht op .De apotheker wil geen ander merk voorschrijven. Ben er doodziek van en val terug .Waarom kan ik geen aurobindo of Teva krijgen .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE SUN TABLET FILMOMHULD 50MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel

Deze site maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om informatie over het gebruik van onze website te verzamelen om de inhoud te verbeteren. Door hieronder op “accepteren“ te klikken stem je in met het plaatsen en gebruik van al onze cookies. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons cookiebeleid.