Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 3 resultaten gevonden.

SERTRALINE TEVA TABLET FILMOMHULD 100MG

12 May 2022

Ik heb het jaren gebruikt en was happy. Nu al weer twee jaar(?) andere ROMMEL (Aurobindo) gekregen van de apotheek omdat Teva niet leverbaar is. Mijn tandarts klaagt over te weinig speeksel in mijn mond waardoor tanden kwetsbaarder zijn. Mijn haren zijn breekbaarder. Mijn nagels; ik heb er maar nep-nagels op gedaan want daar was geen eer meer aan te behalen. De laatste keer kreeg ik Sun; ik heb vaker hoofdpijn??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE TEVA TABLET FILMOMHULD 100MG

5 August 2020

Sertraline van teva werkt super goed. gebruik het al jaren en helpt mij echt van mijn paniekaanvallen af en mijn normale leven te leven. Echter komt het de laatste tijd vaak voor dat de Sertraline van Teva niet leverbaar is. Zo ben ik een aantal maanden geleden overgegaan op de Sandoz wat mij niet goed beviel.. na eindelijk een beetje gewens te zijn krijg ik bij de apotheek te horen dat ook deze niet meer leverbaar is.. en ik 2 verschillende merken meekrijg. SUN en AUROBINDO... ik was flink kwaad want ik moet weer opnieuw aan een middel wennen... maar er is helaas niks aan te doen.. Ik vind het echt heel erg frustrerend en naar dat het zo moet,over 2 maanden weer nieuwe halen en afwachten wat ik dan mee krijg.. dit kan toch niet zo?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SERTRALINE TEVA TABLET FILMOMHULD 100MG

27 March 2020

Ik gebruik al jaren Sertraline van het merk TEVA. Dat werkt voor mij uitstekend. Nu is mij door TEVA zelf en mijn apotheker verteld dat het NIET LEVERBAAR is!! Ik ben enorm gevoelig voor bijwerkingen als ik een ander merk krijg. Ik heb vorig jaar een vreselijk jaar gehad, omdat het toen ook niet leverbaar was en ik 3x verschillende merken heb gekregen. Iedere keer weer ongeveer 6-9 weken wennen, met enorm vervelende bijwerkingen. Alsof ik helemaal geen antidepressivum slikte. Maanden lang een afschuwelijke tijd doorgemaakt. Toen ik uiteindelijk na maanden mijn eigen merk TEVA weer kreeg, moest ik ook weer weken wennen. En NU is er weer een grote kans dat ik zo'n tijd tegemoet ga. NIET LEVERBAAR! Dat, samen met mijn angststoornis en nog meerdere geestelijke en lichamelijke klachten PLUS de enorme stress van het Corona-virus en de zorg voor mijn 90jarige moeder, heb ik geen tandvlees meer over om op te lopen. TEVA, ALSTUBLIEFT ZORG DAT IK MIJN SERTALINE WEER KAN KRIJGEN!!! HELP MIJ. En laat het niet alleen maar over geld gaan, maar over de geestelijke gezondheid van mij (en andere mensen). DANK.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden medicijnpanel