Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

9 November 2021

Heb steeds simvastatine sandos gebruikt,sinds een week accord en vreselijke pijn in mijn buik af en toe misselijk en duizeligheid, heb het nog nooit eerder gehad ik wil terug naar sandos

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

21 November 2020

Ik gebruik simvastatine 20 mg sinds 6 maanden.Mijn lengte is 170 en weeg 62 kg.Ik ben niet in gewicht aangekomen maar krijg een dikke buik.Bijwerking simvastatine??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

12 June 2020

Deze lange tijd moeten nemen vw hartaanval op jonge leeftijd. Cholesterol liep echter steeds weer omhoog. Werd van dit middel kribbig, narrig, ruziezoekerig, verder darmklachten. Na stoppen direct verbetering. Maar cholesterol hoger. Doe nu rode gist rijst met Q10, dat is wel uit te houden. Cholesterol blijft er beter bij. Alleen best kostbaar, zelf betalen dus.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

17 July 2019

Vanaf dag 1 bijna vijf jaren geleden heb ik geen bijzondere klachten gehad m.b.t het gebruik van simvastatine. Af en toe had ik wat last van duizeligheid, na verloop van tijd verdween dit.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

21 May 2019

Ik had erg veel last van de bijwerkingen, droge mond, duizelig en geheugen verlies. Gelukkig kon ik stoppen en voel mij een stuk beter.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

18 March 2018

Eerste dagen wat last van groeipijnen in de benen, dat verdween geleidelijk. Ik ben blij met dit geneesmiddel.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

23 February 2018

Wisselend last van darmklachten (gerommel in de buik en diarree). Is mede afhankelijk van gegeten voedsel. Neem de Simvastatine 40mg 's avonds voor het slapen gaan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

18 December 2017

Tijdens het slapen pijn in knieen en bovenkant van de kuiten. Dit is niet ineens opgetreden maar na jarenlang gebruik. Gezien de klachten lijkt het erop dat Simvastine de oorzaak is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

27 July 2017

sedert het gebruik van dit merk heb ik last van milde spierpijn. Die is dan wel zo hevig dat ik voor een uitstapje van een hele dag behoorlijke doses pijnstillers moet slikken. Ik had eerst een ander merk dat geen bijwerkingen gaf (en met name geen spierpijn). Dit merk Accord moest de apotheek van mijn zorgverzekeraar - Zilveren kruis - aan mij verstrekken sedert juni 2017.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

SIMVASTATINE Accord TABLET FILMOMHULD 40MG

12 May 2017

Het hielp goed om de cholesterol te verlagen, maar het middel was erger dan de kwaal. Na een jaar gebruik kreeg ik enorme pijn in mijn liezen, pezen in de liezen die knakten bij bukken en weer bij het gaan staan, bij verzitten in een stoel en nog maar niet te spreken over de enorme spierpijnen in mijn bilspieren en bovenbenen aan de achterkant. Vooral 's nachts veel pijn. Kon echt bijna niet meer lopen. Dit heeft 5 maanden geduurd. Foto's laten maken van beide heupen en bekken. Huisarts dacht aan heupslijtage. 's Ochtends niet uit bed kunnen komen van de pijn in benen en stijfheid. Ben nu een week gestopt met medicijn en het gaat met de dag beter. Nooit geen simvastatine meer. Nu even niets meer slikken. Wachten tot de bijwerkingen helemaal weg zijn. Ga over een paar maanden over op rode rijst gisttabletten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

2 May 2017

Elke dag enorme hoeveelheid stinkende diarree met krampen voor, tijdens en na. Ben blij dat ik tot nu toe het toilet heb gehaald. De kleur is licht beige. Pijn in heupen, zij, buik en rug. Dit duurt al ca. 6 weken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

21 February 2017

Urine stinkt verschrikkelijk ben blij als ik weg kan van het toilet.Hebben meer mensen dit?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

29 January 2017

Spierpijnklachten in beide benen, ferme steken in heupen, ontsteking aan mijn gewrichten onder mijn voorvoeten alsof ik op kussentjes loop (gevoelloze en pijnlijke tenen bij lopen en kan niet lang staan), diarree en winderigheid. Concentratieverlies en voel me soms zweverig. Libido was nul. De afstudeerarts heeft mijn voeten bekeken en stuurt me door naar de fysiotherapeut. Deze stuurt mij weer door naar podotherapie en op haar beurt weer naar een orthopeed. De orthopeed wil dat ik naar een orthopedische schoenmaker moet gaan om de steunzolen aan te passen. De pijnklachten nemen niet af sterker nog het wordt heviger. Opnieuw ben ik naar mijn huisarts gegaan - niet de arts die aan het afstuderen is - en hij weet dat sommige patiënten (over)gevoelig zijn als zij simvastatine slikken. Hij schrijft atorvastatine cf 20 mg voor. De beschreven klachten zijn deels afgenomen. Ik heb besloten geen statine meer te slikken en slik nu Rode Rijst & Q10 1 capsule per dag. De bijwerkingen die ik al die tijd had is verleden tijd en de waarde van mijn cholesterol ligt zelfs lager als toen ik simvastatine slikte.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

17 November 2016

Heel veel last van spierpijn en hele zware spieren zodat ik niet normaal meer kon functioneren, nu weer een andere statine, ben benieuwd hoe deze is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

25 May 2016

Extreme vermoeidheid, heftige spierkrampen in de schouder, de onderrug en de benen, jichtklachten in de voeten, jeuk over het hele lichaam, oorsuizen, vieze koekjessmaak in de mond en adem, lusteloosheid, gezwollen enkels. Simvastatine is puur gif.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

5 February 2016

Werd erg stijf in mijn hele lijf en kon heel slecht lopen en had nergens zin in, ik snap niet dat ze deze pillen nog mogen voorschrijven. Ik ben er gewoon mee gestopt en mijn huisarts geeft ook toe dat je er stijfheid van kunt krijgen, en bij de apotheek zeggen ze gewoon die mag je niet overslaan.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE ACCORD TABLET FILMOMHULD 40MG

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel