Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 27 resultaten gevonden.

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

8 October 2018

Gebruik simvastatine sinds 2009 na 2de hersenbloeding. In 2016heel veel pijn en krampen is bij mij 30cm hoofdslagader in rechterbeen schoongemaakt zaten 3 verstoppingen. Nu alweer heel veel pijn in benen en veel krampen kan nog geen 5 meter meer lopen, totaal geen bloeddoorstroming meer. 1 november 2018 bypass plastic bloedvat gepland in linkerbeen. Maar ik moet van de vaatchirurg en huisarts dit medicijn blijven gebruiken. Er is iets vreselijk mis met dit medicijn!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

14 August 2018

Ik gebruik ze nu 6 maanden opzich gaat het wel altijd al heel veel last van spierpijn fibrioalgie daarom weet ik niet beter of het komt niet door de medicijnen , maar hoor wel nare dingen dat het heel erg slecht is voor je hart en lever dat maakr mij erg onzeker wat ik hier mee moet .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

26 June 2018

Gebruik dit medicijn nu 4 weken ná een lichte hartaanval. Ben gedotterd. Ben hier behoorlijk ziek van. Evenwichtsstoornis/erg duizelig/hoofdpijn/zeer slecht zien/jeuk/pijn rechterzijde etc. Wil onmiddellijk stoppen, maar HA vind dat niet de oplossing. Via een med.rol ziet het medicijn er ook anders uit dan dat ik tot nu toe heb geslikt. Ga toch stoppen. Mijn cholesterol is altijd goed geweest.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

23 April 2018

Pijn in de onderrug, hoofdpijn, tintelende handen, spierzwakte, slecht slapen. Vreselijke tabletten.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

21 November 2017

moe, tintelende vingers en benen, spierpijn nek, spierpijn bovenbenen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

8 October 2017

Zeer slecht gebruik jaren nu maar de bijwerkingen zijn niet gering slecht slapen spierpijn duizelig onderrug pijn en noem maar op

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

29 August 2017

kreeg het automatisch bij de metformine want dat schijnt je cholesterol aan te tasten? sindsdien jeuk droge huid droge ogen die smorgens niet open te krijgen zijn. ben er al eens mee gestopt maar toen bang gemaakt voor infarcten enz. tijdens die stop periode verminderde de extreme spier klachten wel. weer begonnen en de ellende begon ook weer. ben nu weer gestopt, en klachten verminderde binnen 5 dagen. ben me eens gaan verdiepen in eea. en wat blijkt op wat oudere leeftijd is een wat verhoogd cholesterol helemaal niet zo erg. net als een wat hogere bloeddruk niet. ik verdom het dus om nog langer mijn lijf te vergiftigen met lapmiddelen. ondertussen bijna 20 kilo lichter 4 vreselijke slechte glicazide tabletten armer en de metformine aan het afbouwen. nog even ben ik medicijn vrij. het een wakkert het ander namelijk aan en voor elke bijwerking hebben ze weer een nieuw pilletje. laten artsen zich maar eens in goede voeding gaan verdiepen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

28 July 2017

als je spierpijn krijgt neem dan een lagere dosis aan je arts probleem gaat dan weg. je kunt ook vragen of je de helft van het tablet nemen

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

23 July 2017

Mijn spierkracht is zo hard achteruit gegaan .word er moedeloos van ,en ik stop er morgen mee zien of ik meer kracht krijg.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

23 June 2017

Simvastatine geslikt, kreeg oa hevige jeuk, loslaten van de huis als een blaar, gestopt, maar huid nog steeds niet in orde. Ontzettende jeuk, smeren, smeren, maar is na maanden nog steeds niet over.Langdurige geschiedenis veroorzaakt door zo'n pil

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

22 April 2017

Cholesterol daalde naar verwachting. Lichamelijke klachten namen enorm toe. Spierpijnen, gewrichtspijnen, vermoeidheid die niet te dragen waren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

13 April 2017

Eerst Atorvastatine gebruikt maar juist daar kreeg ik enorm veel spierpijn van. Nu al weer anderhalf jaar simvastatine en geen bijwerkingen .

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

2 April 2017

Sinds maart 2016 gebruik ik dit medicijn. Een half jaar later kreeg ik erg last van spierpijn uitmondend in spierreuma.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

1 April 2017

Gebruik betreffende medicijn nu al een 8-tal jaren. Eerst 20 mg wat later opgevoerd werd naar 40 mg. Het medicijn was effectief en de bijwerking minimaal. Dit in tegenstelling wat ik hoorde over de vele negatieve reactie`s op dit medicijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

6 March 2017

Binnen een paar maanden moest ik acuut stoppen van de arts omdat ik pijn in mijn benen kreeg. Toen moest ik naar de diëtiste maar het kwaad was al geschiet. Mijn tenen voelde zo raar dat ik niet kon uit leggen. Vind het vreselijk als de Pedicure mijn nagels moet doen; heb ijs koude voeten en het gevoel of hobbels in mijn schoenen zitten. Het trekt nu door naar de hak bij het eerste onderzoek in het ziekenhuis konden ze het niet vinden. Ben middels verhuisd en er moet nu nog een verder onderzoek plaats vinden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

25 February 2017

deze medicijnen heb ik ca. drie jaar geleden voorgeschreven gekregen na een open hartoperatie die het cholestorol laag moet houden. Sinds 3 maanden voel ik me bijna invalide door de spier en gewrichtspijn in mijn hele lichaam zonder dat er een licht is gaan branden, dat het van de simvastatine kan zijn. Nu ben ik toch maar gestopt met deze medicijnen, hoe dat af gaat lopen weet ik nog niet maar zo te voelen goed. Ik ga het volgende week ook bij mijn huisarts melden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

20 January 2017

Ik gebruik het medicijn maar kort vanwege te hoog cholesterol. Heb last van een onbestendig gevoel in mijn maag en een beurs gevoel op mijn bovenbeen als dat van een blauwe plek. Omdat ik ook artrose heb is het moeilijk beoordelen of het van de Simvastatine komt, wel kreeg ik een grote rode plek onder mijn linker borst en wil even aankijken of dat het verergert? Maar als ik de bijverschijnselen op de site lees, vind ik het toch wel bar dat iedere keer weer de goedkoopste medicijnen worden voorgeschreven. Het middel is dus erger dan de kwaal. Mogelijk hoort u meer van mijn ervaring en ik zou graag iets positiefs willen melden.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE Sandoz TABLET FILMOMHULD 40MG

31 December 2016

Slecht slapen, ik lig de hele nacht wakker. Of slaap half. Als een drug, kapot moe maar niet kunnen slapen, hier krijg je alleen nog meer hartmanklachten van. Sandoz is troep.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

19 December 2016

Man, 72 jaar, nooit ziek. Na bloed- en urinecontrole bleek mijn cholesterol iets te hoog. Huisarts adviseerde Simvastatine 40 mg. Na een maand gebruik kreeg ik veel last van spierpijn. Na overleg met huisarts adviseerde hij mij om een week te stoppen en daarna het medicijn weer in te nemen. Had ik dit maar nooit gedaan. Ben na zes weken wederom gestopt omdat ik het hele scala aan bijwerkingen kreeg te verduren. Overal spierpijn, slaap slecht omdat ik 's nachts wakker word van de ondraaglijke pijn. Hoofdpijn, nooit last van gehad. Slechte stoelgang, nooit last van gehad. Extreem droge keel. Ga steeds slechter zien. Ben nu twee weken gestopt met innemen (van deze voor mij gifpil), maar klachten zijn nog steeds niet minder. Hoop dat klachten verdwijnen. Heb altijd alles kunnen doen wat ik wilde, maar deze pil heeft van mij een behoeftige gemaakt. Nooit medicijnen nodig gehad, gelukkig. Onvoorstelbaar dat een pilletje je leven zo kan veranderen, nooit meer Simvastatine 40 mg.voor mij. Kan iemand mij vertellen wanneer dit vergif uit mijn lichaam verdwenen is, zodat ik weer normaal kan funcioneren? Deze ervaring is van december 2016.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

SIMVASTATINE SANDOZ TABLET FILMOMHULD 40MG

28 October 2016

Ik gebruik sinds juni 2016 Simvastatine en het gaat niet echt lekker sindsdien. Ik slaap heel slecht, altijd het gevoel niet lekker in orde te zijn. Bovendien is de stoelgang behoorlijk slecht en ben erg winderig. Al met al is het niks! Ik ga rode gist rijst capcules proberen. Ik hoor van een boel mensen goede ervaringen hierover.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel