Een initiatief van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

24 April 2018

ben regelmatig duizelig ik vroeg mij af of dat kan

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

15 March 2018

Sinds 8 dagen neem ik s,avonds een simvastatine in , en eerlijk gezegd voel ik me er ook niet goed op .Ik heb last van duizeligheid, en kort na de inname , heb ik het gevoel dikker in mijn buik te zijn, opgezwollen.Ben ook van plan naar de huisarts te gaan, eigenlijk wil ik er mee stoppen. Door bestraling schijn ik iets aan mijn hart te hebben. Zelf nooit wat gemerkt?

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

13 January 2018

Gisterenavond de eerste tablet 40mg. Vanmorgen migraineachige hoofdpijn. Terug in bed, na paracetamol namiddags verminderd tot matig. Wat moet ik doen, heb veel te hoog cholesterol, ook ldl. Ik schrik van al deze berichten. Is er iets wat minder problemen geeft?

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

16 October 2017

Heb erg veel last van spierpijn in benen en armen....ben er op eigen iniatief tijdelijk mee gestopt omdat ik wilde zien of die spierpijnen ook overgaan. Ben nu 3 dagen gestopt en ik merk nu al verschil, ga het hier ook echt met de ha over hebben,misschien heeft die een ander medicijn voor mij.

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

8 October 2017

Rotzooi veel last van spierpijn in benen en onderrug,ben er mee opgehouden

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

13 September 2017

Ik stop per direct met dit medicijn. Februari jl via de praktijkondersteuner gekregen. Van lichamelijke klachten weinig last, maar voel me mét de dag ongelukkiger worden. Kan me soms intens verdrietig voelen...

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

5 September 2017

erge spierpijn, moe, hoofdpijn, last van ogen, volgens arts was dat te ver gezocht. iemand ervaring?

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

4 September 2017

ik heb er veel last van. hoofdpijn. spieren, en last van ogen. heel erg moe.

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

2 April 2017

Verschrikkelijk medicijn echt troep. Hoofdpijn,duizelig keelpijn, slecht slapen, last van opsipatie

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

15 October 2016

Gebruik nu 2 weken simvastatine 40 mg. Heb tot nu toe geen duidelijke bijwerkingen. Ga bij controle wel vragen waarom bijvoorbeeld geen 10 of 20 mg. Cholesterol waarde was 3,8.

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

9 October 2016

Misselijkheid, hoofdpijn, verstopping, slapeloosheid, moe, noem maar op, wat een rotzooi.

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

26 March 2016

Ik heb het 3 dagen geslikt en gelijk gestopt kwam niet meer aan me nachtrust en veel rug- en spierpijn, wat ik absoluut niet kan gebruiken als beroepschauffeur

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

23 January 2016

De klachten die genoemd worden, ervaar ik zelf ook, met inname van simvastatine 40 mg. Ernstige hoofdpijn, last van ogen, spierpijn in onderrug en bovenbenen. Gevoelloosheid van vingertoppen. Gevoelige mond en trillingen.

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

18 January 2016

Veel rugpijn, last van de enkels en opgezwollen ogen. Daarnaast ook nergens zin in en hele erge hoofdpijn.

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

4 June 2015

Heb simvastatine omh 40 mg accord. Heb heel veel last van spierpijn vooral in mijn rug ...wordt steeds erger ..slaap er slecht van als ik lig is het nog pijnlijker. N.l. Morgen afspraak bij huisarts even kijken of dat niet anders kan!!!!!

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

12 May 2015

2 jaar Simvastatine, eerst 20, dan 40 mg geslikt. Voelde me steeds beroerder, agressief, depressief, overal pijn, voeten, vingers, pijn op de borst. Was altijd heel energiek, nu helemaal niet meer. Iemand zei, google maar even. Gedaan. Gelijk gestopt, nu 2 weken later, ben ik vrolijker, niet meer over alles boos, energiek als vroeger en mijn vingers en voet doen minder pijn. Misschien leef ik iets korter, maar dat liever dan zo ellendig voortsukkelen. Denk dat we mooi voor de centen genaaid worden door de Pharmaceutjes!

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

24 April 2015

Spierpijn in heupen en schouders. Ontzettend moe. Huidirritatie en ontzettende jeuk. Ademhalingsproblemen, geen vijf minuten meer kunnen lopen. Zwabberbenen, duizeligheid en blauwe plekken. Ben na overleg met mijn huisarts gestopt. Heb het vier maanden geslikt.

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

30 August 2014

15 maanden met spierpijn gelopen, krampen, moeilijkheden met van een stoel opstaan, dacht dat het bij mijn hartoperatie hoorde. Toen hoorde ik op een bijeenkomst dat het van de simvastatine kwam. Ik de volgende dag naar mijn huisarts, ander middel gekregen, en over 16 dagen moet ik het gaan merken. Het zal mij benieuwen, anders gooi ik die troep in een hoek.

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

2 March 2013

misselijk depressief hoofdpijn extreme vermoeidheid

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

18 February 2013

Huiduitslag en jeuk door gebruik van simvastatine.

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

4 February 2013

Ik gebruik Simvastatine 40 mg nu ongeveer een half jaar met weinig problemen. 29 januari 2013 haalde ik de herhaalmedicijnen, het viel me op dat het een ander doosje was en er stond Simvastatine Mylan 40 mg op het doosje, het woordje Mylan kwam me onbekend voor. Ik heb de pillen 3 dagen geslikt, straks breng ik ze terug, ik heb een rot weekend achter de rug, zowel in de nacht als overdag constant buikpijn en krampen. Ik krijg vaker medicijnen in een ander doosje wat ik echt niet leuk vind.

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

28 September 2012

ik gebruik al jaren simvastatine, afgelopen maandag werd door de apotheek dit middel bezorgd maar het is niet hetzelfde als de originele simvastatine, ik heb diabetes en mijn waarden schoten omhoog ik spoot 1 insuline pen per dag na gebruik van deze simvastatine. ik ben na twee dagen gestopt met het gebruik van dit middel.Het is niet hetzelfde al beweren ze van wel! De hulpstoffen zijn anders en daar reageren mensen op.Dit is niet goedkoper want mijn nog volle doos moet nu worden vernietigd!

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

31 August 2012

Ernstige spierpijn s'nachts linkerarm en linkerbeen

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

31 July 2012

In het begin slecht geslapen. Nog steeds: lichte duizeligheid en lichte hoofdpijn.

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

16 July 2012

hevige spierpijn, vooral 's nachts en gil het uit van de pijn. mijn bloed is nageken en dat was goed dus doorgaan zei de arts. ik ga volgende week weer een afspraak maken en kijken of ik geen andere pillen kan krijgen.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel