Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

29 July 2019

Ik heb het 2 jaar geleden twee maanden geslikt: mijn leven is totaal veranderd: elke dag spierpijn in bovenbenen achterkant en billen: geen dag zonder pijn, zelfs in bed. Word in september 85 en was tot 2 jaar geleden erg sportief, bergwandelingen, fietsen. Nu loop ik moeilijk. Fysiotherapie of injecties allemaal gehad maar niets helpt! Hoe kom ik van de pijn af? Mw.M.L.Kerkmeester Pieterburen

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

13 June 2019

Ik gebruik het nu 7 jaar en en dacht dat het door mijn cva kwam nu sinds kort door dat ik het zei tegen mijn dokter die mij onder controle houdt met mijn cva dus niet mijn huis arst dat ik me zo moe en spierpijn had dat ik amper uit me stoel kan komen een lagere dosis in plaats van 40 nu 5 mlg is wel heel verschil toen waren die op had ik die van 40 mlg genomen ging gelijk mis dokter gebeld gelijk de 5 mlg voor geschreven hoop nu dat goed blijft gaan anders wil wat anders wil me niet zo beroert meer voelen

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

7 February 2019

waarschijnlijk reageert ieder mens er anders op, zelf alle verschijnselen kwamen opdraven na gebruik. Onbegrijpelijk dat een medicijn dit kan veroorzaken. En nee mijn lichaam went er niet aan zoals gezegd word.

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

20 January 2019

Artsen schrijven het voor als er klachten zijn gewoon doorslikken, vind het geen goed medicijn omdat het veel nare bijwerkingen heeft. Mag het helpen voor de cholesterol, het maakt je lichaam van de bijwerkingen een lopend medisch patiënt voor allerlei kwalen die in de bijsluiter staan. Nog even en heel de kast staat vol met andere medicijnen voor de bijwerkingen. Slecht medicijn

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

24 April 2018

ben regelmatig duizelig ik vroeg mij af of dat kan

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

15 March 2018

Sinds 8 dagen neem ik s,avonds een simvastatine in , en eerlijk gezegd voel ik me er ook niet goed op .Ik heb last van duizeligheid, en kort na de inname , heb ik het gevoel dikker in mijn buik te zijn, opgezwollen.Ben ook van plan naar de huisarts te gaan, eigenlijk wil ik er mee stoppen. Door bestraling schijn ik iets aan mijn hart te hebben. Zelf nooit wat gemerkt?

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

13 January 2018

Gisterenavond de eerste tablet 40mg. Vanmorgen migraineachige hoofdpijn. Terug in bed, na paracetamol namiddags verminderd tot matig. Wat moet ik doen, heb veel te hoog cholesterol, ook ldl. Ik schrik van al deze berichten. Is er iets wat minder problemen geeft?

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

16 October 2017

Heb erg veel last van spierpijn in benen en armen....ben er op eigen iniatief tijdelijk mee gestopt omdat ik wilde zien of die spierpijnen ook overgaan. Ben nu 3 dagen gestopt en ik merk nu al verschil, ga het hier ook echt met de ha over hebben,misschien heeft die een ander medicijn voor mij.

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

8 October 2017

Rotzooi veel last van spierpijn in benen en onderrug,ben er mee opgehouden

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

13 September 2017

Ik stop per direct met dit medicijn. Februari jl via de praktijkondersteuner gekregen. Van lichamelijke klachten weinig last, maar voel me mét de dag ongelukkiger worden. Kan me soms intens verdrietig voelen...

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

5 September 2017

erge spierpijn, moe, hoofdpijn, last van ogen, volgens arts was dat te ver gezocht. iemand ervaring?

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

4 September 2017

ik heb er veel last van. hoofdpijn. spieren, en last van ogen. heel erg moe.

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

2 April 2017

Verschrikkelijk medicijn echt troep. Hoofdpijn,duizelig keelpijn, slecht slapen, last van opsipatie

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

15 October 2016

Gebruik nu 2 weken simvastatine 40 mg. Heb tot nu toe geen duidelijke bijwerkingen. Ga bij controle wel vragen waarom bijvoorbeeld geen 10 of 20 mg. Cholesterol waarde was 3,8.

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

9 October 2016

Misselijkheid, hoofdpijn, verstopping, slapeloosheid, moe, noem maar op, wat een rotzooi.

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

26 March 2016

Ik heb het 3 dagen geslikt en gelijk gestopt kwam niet meer aan me nachtrust en veel rug- en spierpijn, wat ik absoluut niet kan gebruiken als beroepschauffeur

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

23 January 2016

De klachten die genoemd worden, ervaar ik zelf ook, met inname van simvastatine 40 mg. Ernstige hoofdpijn, last van ogen, spierpijn in onderrug en bovenbenen. Gevoelloosheid van vingertoppen. Gevoelige mond en trillingen.

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

18 January 2016

Veel rugpijn, last van de enkels en opgezwollen ogen. Daarnaast ook nergens zin in en hele erge hoofdpijn.

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

4 June 2015

Heb simvastatine omh 40 mg accord. Heb heel veel last van spierpijn vooral in mijn rug ...wordt steeds erger ..slaap er slecht van als ik lig is het nog pijnlijker. N.l. Morgen afspraak bij huisarts even kijken of dat niet anders kan!!!!!

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

12 May 2015

2 jaar Simvastatine, eerst 20, dan 40 mg geslikt. Voelde me steeds beroerder, agressief, depressief, overal pijn, voeten, vingers, pijn op de borst. Was altijd heel energiek, nu helemaal niet meer. Iemand zei, google maar even. Gedaan. Gelijk gestopt, nu 2 weken later, ben ik vrolijker, niet meer over alles boos, energiek als vroeger en mijn vingers en voet doen minder pijn. Misschien leef ik iets korter, maar dat liever dan zo ellendig voortsukkelen. Denk dat we mooi voor de centen genaaid worden door de Pharmaceutjes!

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

24 April 2015

Spierpijn in heupen en schouders. Ontzettend moe. Huidirritatie en ontzettende jeuk. Ademhalingsproblemen, geen vijf minuten meer kunnen lopen. Zwabberbenen, duizeligheid en blauwe plekken. Ben na overleg met mijn huisarts gestopt. Heb het vier maanden geslikt.

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

30 August 2014

15 maanden met spierpijn gelopen, krampen, moeilijkheden met van een stoel opstaan, dacht dat het bij mijn hartoperatie hoorde. Toen hoorde ik op een bijeenkomst dat het van de simvastatine kwam. Ik de volgende dag naar mijn huisarts, ander middel gekregen, en over 16 dagen moet ik het gaan merken. Het zal mij benieuwen, anders gooi ik die troep in een hoek.

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

2 March 2013

misselijk depressief hoofdpijn extreme vermoeidheid

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

18 February 2013

Huiduitslag en jeuk door gebruik van simvastatine.

SIMVASTATINE TABLET FO 40MG

4 February 2013

Ik gebruik Simvastatine 40 mg nu ongeveer een half jaar met weinig problemen. 29 januari 2013 haalde ik de herhaalmedicijnen, het viel me op dat het een ander doosje was en er stond Simvastatine Mylan 40 mg op het doosje, het woordje Mylan kwam me onbekend voor. Ik heb de pillen 3 dagen geslikt, straks breng ik ze terug, ik heb een rot weekend achter de rug, zowel in de nacht als overdag constant buikpijn en krampen. Ik krijg vaker medicijnen in een ander doosje wat ik echt niet leuk vind.

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel