Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 25 resultaten gevonden.

SOFRADEX OORDRUPPELS

29 August 2020

Klierzwelling in de hals verdwenen vrijwel direct...Een wondermiddel! Ik hoop dat het snel weer leverbaar is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SOFRADEX OORDRUPPELS

4 August 2020

Voor mij een prima medicijn. Ik had altijd een flesje in huis. Door direct te beginnen met druppelen bij een opkomende oorontsteking verdwenen de klachten met een paar dagen. Geen noemenswaardige bijwerkingen. Ik hoop dat het weer snel leverbaar is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SOFRADEX OORDRUPPELS

7 July 2020

De enige die snel, binnen 2 dagen, het gros van mijn klachten substantieel verminderd. Nu niet leverbaar dus weer terug naar een dikke week. Voorraadje inslaan wanneer het weer beschikbaar is.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SOFRADEX OORDRUPPELS

1 June 2020

Zoontje gilt het uit na druppelen sofradex. Heeft daarna meerdere malen bacycoline b gehad en nooit last. Helaas uit de handel.Nu zelf na 3 x druppelen sofradex enorme pijn. Gehoorgang zo opgezwollen dat hij dicht zit, keelpijn opgezette klieren rondom oor.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SOFRADEX OORDRUPPELS

24 May 2020

Druppels kreeg ik preventief voorgeschreven door KNO arts ivm vocht achter trommelvlies en plaatsing buis in oor. Druppels genomen , direct stekende pijn. Trok wel weg maar na week begon oorsuizen. Nu ruim 2 mnd verder en nog steeds piep en pijn in mijn oor. Bijsluiter apotheek waarschuwt hiervoor. In de bijsluiter flesje Sofradex niet. Resultaat ws blijvende schade aan binnenoor. Geen prettig gevoel en vooruitzicht. Mijn advies, bij verder gezond oor en buisjes nooit sofradex gebruiken.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SOFRADEX OORDRUPPELS

8 March 2020

Sofradex voorgeschreven gekregen na plaatsen buisje ivm vocht achter trommelvlies. Zodra de druppels zijn ingedaald een forse stekende pijn. Na 3 dagen stop. Volgens mij hoort dit niet en klopt dit. (Volwassen persoon)

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SOFRADEX OORDRUPPELS

29 December 2019

Positieve ervaringen met sofradex. Na 2 keer druppeenl neemt ( in mijn geval) de pijn echt al af. Ontstekingen zijn snel weer over dankzij deze druppels.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SOFRADEX OORDRUPPELS

26 December 2019

Zoontje van 1 jaar. Beide oren (weer) ontstoken, vervolgens looporen. Deze druppels voorgeschreven gekregen door de kno arts. Na twee dagen 3x per dag 3 druppels per oor werd hij nog zieker/koorts. Je hoefde maar naar het oor te wijzen en hij krijste het uit. Moest toch door gaan met druppelen van de kno arts. 12 dagen druppelen. En hij lijkt geen last te hebben meer van zijn oren.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SOFRADEX OORDRUPPELS

SOFRADEX OORDRUPPELS

3 September 2019

Het werkt wel, maar na een aantal dagen komen er ernstige steken in je oor waardoor je nog meer pijn krijgt dan dat je al had. Heb dit medicijn dit jaar al zo'n 6x moeten gebruiken vanwege oorontstekingen en die zijn allemaal wel weg gegaan (; Ik heb hele gevoelige trommelvliezen (heb al zo'n 10 operaties gehad, en héél veel oorontstekingen) maar dit geeft bij mij niet echt dat ik oorsuizen krijg, hooguit voor een paar minuten na het druppelen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SOFRADEX OORDRUPPELS

15 August 2019

Mijn dochter gilt het uit van de pijn na het toebrengen van deze druppels. ze geeft aan dat het heftige steken in haar oor veroorzaakt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SOFRADEX OORDRUPPELS

12 August 2019

Nooit weer deze druppels voor mij,bleef branden en urenlang veel ergere pijn. Opgezette klieren en geïrriteerde zenuw rond oor dat ik koelde met ijs. Nu aan de antibiotica en Tramadol

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SOFRADEX OORDRUPPELS

4 July 2019

Werkt erg goed na mijn operatie zo goed als een jaar last gehad van ontstekingen deze druppels werken vrijwel direcht 3× per dag 5 druppels per oor wel veel maar werkt heel goed ontsteking en prut gelijk weg

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SOFRADEX OORDRUPPELS

4 July 2019

Mijn dochter gebruikte altijd oordruppels, die uit de handel zijn genomen. Van dit middel krijgt ze nog meer pijn: brandende pijn in haar oor, ontsteking en loopoor blijft. Ze gilt het uit na het druppelen. We zijn na 2 dagen gestopt. Medicijnen horen te helpen maar niet meer pijn en klachten te geven.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SOFRADEX OORDRUPPELS

24 April 2019

Op de derde dag nam de pijn toe. Ik ging naar mijn huisarts. Hij schreef me deze druppels Tramadol + Tramadol voor. Na 3 druppels werd de pijn ondraaglijker, ik nam Tramadol maar de pijn ging niet weg. Ik was ervan overtuigd dat ik moest wachten tot na de volgende dosis het beter en slechter zou zijn. Mijn man zei dat ik weer 3 druppels voor de nacht moest afwachten en toepassen, dacht ik ook. Omdat het de eerste keer in decennia is dat ik zo'n pijn met mijn oren heb meegemaakt, volg ik de aanwijzingen van de dokter. Ik ben ervan overtuigd dat ik 's morgens zeker verlichting van de pijn zal krijgen, maar helaas schreeuwde ik niet alleen de hele nacht uit de pijn, maar brak ik ook uit als een wolf en haalde het er nu uit. Ik heb al 3 tabletten Tramadol

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SOFRADEX OORDRUPPELS

22 April 2019

Ik liep al 6 maanden rond met een verstopte buis van Eustachius, na verschillende neussprays en een antibioticakuur heeft de huisarts me sofradex voorgeschreven omdat resultaat uitbleef. Ook bleek mijn gehoorgang erg rood en geïrriteerd te zijn. Tijdens de eerst keer gebruiken (toedienen van 2 druppels in het oor) ontstond er 4 uur daarna al oorsuizen aan 1 oor. Hier is niks over gemeld door de huisarts, apotheek of bijgevoegde bijsluiters. Nadat ik de symptomen had opgezocht kwam ik uit op de website van de apotheek en kno arts waar in beide uitdrukkelijk stond dat het middel ernstige bijwerking kan hebben en schade aan het binnenoor kan veroorzaken wat oorsuizen geeft. Nu zit ik helaas met alle gevolgen. Ik raad het iedereen streng af om dit te gebruiken. Zeker als je gevoelige trommelvliezen hebt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SOFRADEX OORDRUPPELS

29 March 2019

Na 1 week nog steeds last en doof..pijn sterk verminderd maar nog aanwezig

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SOFRADEX OORDRUPPELS

8 March 2019

werkt goed, had ontsteking aan middenoor, medicijn is gewoon nog verkrijgbaar in regio den bosch

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SOFRADEX OORDRUPPELS

12 December 2018

Er zaten 9 druppels in het flesje omgerekend 20.96 gedeeld door 9 = 2.33 euro per druppel. Dus duurder dan Goud. En heeft ook nog niet geholpen, dus alleen maar goed voor Z&Z want ik moet het zelf betalen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SOFRADEX OORDRUPPELS

11 December 2018

Dit is bij mij het enige middel dat echt werkt. Mijn oren gaan er goed door open!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SOFRADEX OORDRUPPELS

29 November 2018

Mijn man gebruikte eerst Bacicoline-B oordruppels. Dit middel werkte perfect, maar is nu uit de handel genomen. Andere middelen werken niet. Er is geen goed alternatief. Schandalig!

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SOFRADEX OORDRUPPELS

14 May 2018

Gebruik het nu 1 week en nog geen verbetering. Opnieuw recept gekregen en moet nog 1 week doorgaan. Nadeel is pijn na het druppelen. Zou toch zeggen moet toch geen pijn veroorzaken????Tevens lees ik dat je het niet langer dan 1 week mag gebruiken anders loop je het risico van oor schade op?????

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

SOFRADEX OORDRUPPELS

3 May 2018

Weekje 3x daags druppelen ivm ooronsteking. Kreeg een schilferend oor, heftige jeuk ,roodheid, en oor opgezwollen. Nu aan de zalf Terra Cortrill om dit alles te verminderen,en hopelijk volgende week een nieuw buisje erin,omdat het oor nog dicht plopt.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel