Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 7 resultaten gevonden.

SOOLANTRA CREME 10MG/ G

21 October 2020

Rosacea verdwijnt volledig bij mij na een aantal weken. Veel fijner dan constant gebruik van anti-biotica.

SOOLANTRA CREME 10MG/ G

9 April 2020

Al een aantal jaar last van waarschijnlijk rosacea, maar wilde geen antibiotica gebruiken hiervoor. Eindelijk Soolantra uitgeprobeerd en werkt bij mij verbazingwekkend goed, al na een aantal dagen verdwijnen alle oneffenheden op mijn gezicht.

SOOLANTRA CREME 10MG/ G

13 January 2020

Net een paar weken begonnen en die periode kenmerkt zich als een veregering ten opzichte van de combinatie metronidazol & azelaine die ik eerst gebruikte. Hoop dat het nu snel minder wordt.

SOOLANTRA CREME 10MG/ G

SOOLANTRA CREME 10MG/ G

12 August 2019

Ik heb alles geprobeerd en Soolantra werkt echt snel!

SOOLANTRA CREME 10MG/ G

22 February 2019

Erge jeuk, meer uitslag, meer roodheid.

SOOLANTRA CREME 10MG/ G

14 May 2018

Huidontstekingen in ernstige vorm Ben 67 en heb altijd wat last gehad van acne. Kwam voor iets anders bij de dermatoloog maar liet ook naar de huid kijken ivm de acne. De dermatoloog gaf aan dat het rosacea zou kunnen zijn en kreeg Soolantra voorgeschreven met gebruik zoals ook in de bijsluiter vermeld. Na een paar dagen zat mijn gezicht vol rode ontstekingsachtige bulten en daarnaast ook meer puistjes dan normaal. Mijn dermatoloog en huidkliniek adviseerden beiden om de Soolantra niet elke dag maar om de dag 's avonds te gebruiken. Dat doe ik nu al enige weken maar het is nog steeds erg. Veel erger dan mijn klachten ooit zijn geweest. Ik maak me inmiddels behoorlijk zorgen dat het niet meer weggaat. Wie kan mij informeren wat te doen?

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel