Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 10 resultaten gevonden.

STRUMAZOL TABLET 10MG

10 February 2019

na 14 dagen strumazol begon het te werken .heb ht 30 dg moeten nemen. geen bijweringen. voor mij was t een wondermiddel. heb ook cvs k moet 3x per dag rusten in t donker. met strumazol in te nemen is mijn hoofd helder. en goede momenten. voor mij wast een wondermiddel. na die maand heb ik een.jodium.pil ingenomen.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

STRUMAZOL TABLET 10MG

28 March 2017

Het medicijn doet wat het moet doen, de schildklier afremmen maar ondanks de lage dosis die ik gebruik blijf ik moe en lusteloos. Ik voel me wel beter dan bij 30mg en thyrax maar de oude ben ik niet meer geworden. Ik heb veel last van spieren en soms gewrichten en ben snel moe. Ook voel ik me lusteloos en heb ik eigenlijk nooit ergens zin in. Het is natuurlijk moeilijk te zeggen of dit door de medicatie komt of door de ziekte zelf maar dit is mijn ervaring.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

STRUMAZOL TABLET 10MG

2 January 2017

Moe word ik er van, stress, hartkloppingen, kortademigheid, algehele malaise. Mag je stoppen met dit medicijn als je schildklierwaardes goed zijn?

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

STRUMAZOL TABLET 10MG

6 December 2016

Slechte ervaring mee. Meer dan 2 maanden ziek (hoofdpijn, koorts, uitslag, misselijkheid, jeuk) geweest door de bijwerkingen en elke keer als ze de hoeveelheid aanpaste, was ik weer 2 weken tot een maand ziek. Gebruik het nu een jaar en voel me nog steeds moe en heb vaak hoofdpijn (2 tot 4 dagen in een week).

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

STRUMAZOL TABLET 10MG

STRUMAZOL TABLET 10MG

17 February 2015

Ik heb sinds 28-8-2014 een maagperforatie gehad. Per toeval werd ontdekt dat ik ook een te snelwerkend schildklier had en ik doorverwezen werd naar de internist. Deze heeft mij grondig onderzocht en constateerde dat ik de auto -imuunziekte van Graves zou hebben. Uitpuilende ogen, angst, gejaagdheid onrustig gevoel, hartkloppingen, gewichtsverlies en slecht kunnen slapen waren de symptomen. Echter heb ik nu nog meer te verduren sinds ik Strumazol slik en ook Thyrax. Kreeg ik heftig extreme huiduitslag over het hele lichaam en pijn in mijn gewrichten van mijn benen. De internist zei dat dit geen bijwerkingen van de Strumazol of Thyrax waren en ik absoluut niet mocht stoppen met de medicatie. Ik heb toen haar advies opgevolgd. Mijn huiduitslag is door mijn huisarts bekeken en inmiddels verholpen met speciale koelzalf en anti-jeuk pillen. Dan komt het moment dat ik van 3x, 25 mg Thyrax naar de 75 mg per dag moest slikken. Direct na een paar dagen kreeg ik last van mijn ogen. Er komen constant tranen uit en kan haast niet meer lezen of normaal leven zo. Volgens de opticiën brillenzaak lag dit ook aan de bijwerkingen van de medicijnen en zijn mijn ogen gewoon goed. Ook heb ik plots 2 harde bulten diep onder de huid op mijn scheenbenen. De internist zegt dat dit alles door mijn schildklier komt en niet door de medicijnen en ik haar echt geloven moet. Ik kan dit geen plek geven omdat mijn bloedtest goed is en ik nog door moet gaan met de medicatie. Voor de zekerheid moet ik nu naar de oogarts en voor die bulten moet ik het zo laten werd gezegd. Dit vind ik heel vreemd omdat een internist juist ook die bulten serieus moet nemen toch? Nee, ook dit moet via mijn echte huisarts gaan gek genoeg. Ik snap er helemaal niets meer van..... Iemand ook ervaring met mijn verhaal??

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

STRUMAZOL TABLET 10MG

6 April 2014

Ben nu na anderhalf jaar ziek zijn, koorts, pijn, moe, ziek, ontstekingen enz. Eindelijk serieus genomen om een keer naar mijn medicatie te kijken, dit gebeurt nu in de Radboud Nijmegen waar ze mij attent maakten op de bijwerkingen van Strumazol. Als het middel 6 weken gestopt is weer bloed prikken en zien of ik 1 op de 1000 mensen ben die hier zo beroerd van worden. Ik ben benieuwd of er meer mensen met dit probleem zijn.

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

STRUMAZOL TABLET 10MG

5 June 2009

ernstige haaruitval/plotselinge ontstekingen/uitval of ernstige beschadiging van de nagels

Lees informatie over dit medicijn op www.apotheek.nl

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel