Een initiatief van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik

Uitgebreid zoeken
Er werden 3 resultaten gevonden.

SUBOXONE TABLET SUBLINGUAAL 8MG/ 2MG

11 January 2022

Volgens mij heeft de dosis ook invloed op de overgang. Mijn opvliegers verergerden enorm en ik ben gestart met 16 mg en nu op 4 mg en de opvliegers zijn minder.

SUBOXONE TABLET SUBLINGUAAL 8MG/ 2MG

6 July 2021

Ik heb sinds gebruik van suboxone last (als man van 40+) ineens bijna 4a5x p/w last van zaadlozingen in M'n slaap (ook wel bekend als nattedromen) ik heb een normaal goed sex leven maar krijg elke week minimaal 4 x per nacht een zaadlozing in M'n slaap. Ik vind dit nergens terug in bijsluiters. Maar heb in verleden ook een tijdje suboxone geslikt en toen had ik het ook 2 jaar later weer begonnen en ook kreeg ik na een week last van nachtelijke zaadlozingen....is dit vaker geconstateerd bij andere patiënten?

SUBOXONE TABLET SUBLINGUAAL 8MG/ 2MG

15 November 2019

Ik heb een leeg gelopen wervel en twee hernia's veel pijn. Ik krijg suboxone 8 milligram in combinatie met paracetamol. De pijn is drastisch afgenomen. Niet verdwenen maar wel een stuk draaglijker. Ook is het middel veilig je kunt het moeilijke overdoseren omdat er ook naloxon in zit. Een dikke tien voor deze middelen combinatie!

Meer informatie

Ga naar apotheek.nl voor meer informatie over medicijnen en aandoeningen

Aanmelden patiëntenpanel